Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban Za Fb? Wtf?

captivus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem jak co noc załączyć m2fish i patrze a tu wszystkie 3 postacie do łowienia zbanowane!

HS miałem zablokowany każdymi możliwymi sposobami, nie wyskakiwało żadne okienko typu "detect game hack", czy "????????".

A to, że GM mnie przyłapał jest niemożliwe, bo by dał od razu bana a nie czekał na to cały dzień. (Nie łowiłem od rana)

Czyżby to blokowanie HS było picem na wodę?

ps. nie chcę się wam wyżalić, bo 30lvl to jest 10h na expbocie.

@edit miał ktoś podobny przypadek? Coś tu jest nie tak ...

x

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może ktoś doniósł na ciebie bo się nie ruszałeś czy coś ?? GM oblukał i dał bana!

A co mam biegać podczas łowienia? Ktoś napisał "Panie GM! Bo ten i ten się nie rusza! Banuj!". Przecież nie da się donieść delikwenta na fishbocie. Jest to niemożliwe.

x

Opublikowano

Ja dzis to samo !! mialem glowna postacia FB kilka godz ale bylem na niej caly czas 0 przypalu i kurde wstaje i BAN wiec tez to znam tylk oze stracilem swoj caly dorobek pol kkk :(

Opublikowano

A co mam biegać podczas łowienia? Ktoś napisał "Panie GM! Bo ten i ten się nie rusza! Banuj!". Przecież nie da się donieść delikwenta na fishbocie. Jest to niemożliwe.

po prostu nic nie odpisujesz??

Take it easy my friend

Opublikowano

ja dzis dostalem bana na fb poniewaz wyszedlem do szkoly tak o 7:00 i mialem fb wlaczone i nagle po 11:30 juz nie bylo mnie na postaci probuje sie zalogowac i pisze mi ze moje konto zostalo zablokowane ://

Jesli dasz - Jestes Spoko Ziomek

Jezeli dasz + jestes LamuS!

10 V

20 V

30 V

50 V

100 X

150 X

200 X

250 X

300 X

350 X

400 X

444231786.png

18706.png

Opublikowano

Ja na moim fish bociku to samo;/ Ten nowy HS nie pozwala ani na spokojne expienie ani na lowienie. Poczekam z tydzień aż nasi specjaliści się tym zajmą bo nie ma co narażać kont...

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

Nie wiem czy pisali wyżej, ale ja tak miałem. Wszystkie konta co masz właczone na IP dostają bana. Jeżeli nie masz zmiennego IP spodziewaj sie bana na WSZYSTKIE KONTA jakie grałeś

Opublikowano

@UP Bana dostaje się tylko na konta założone na tym samym e-mailu. Pewnie dla tego poszło ci kilka baników.

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

Dostaliście bana bo gm was przyłapał i tyle

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

przecie gm to nie tylko Hs on biega po mapie i szuka ..

i pewne ci tak jak mi napisza na szept cos w rodzaju "bioro ryby nie odpiszesz perm :P

@UP Bana dostaje się tylko na konta założone na tym samym e-mailu. Pewnie dla tego poszło ci kilka baników.

Myslisz się gm może na IP banować ale za ciężkie oszustwa takie jak yangseller na wielką skale

Opublikowano

Mi Poszedł Dzis o 21:43 Fms +9 sr 45 kd+5 Oo myslalem ze rozjebie ., ale mam asa w rękawie (20 bialych perel :D)

Nie wiesz o czym tu mówimy .... My gadamy o pl , a na privie to mogę mieć fms +9 śr nawet 50+ i kd w niecały jeden dzień <_<

1287237144u138092.png

metin2wall08b.jpg

Opublikowano

przecie gm to nie tylko Hs on biega po mapie i szuka ..

i pewne ci tak jak mi napisza na szept cos w rodzaju "bioro ryby nie odpiszesz perm :P

Myslisz się gm może na IP banować ale za ciężkie oszustwa takie jak yangseller na wielką skale

Człowieku chyba piszę wyraźnie, że nie łowiłem wczoraj w ogóle, a gm daje bana od razu jak przyłapie. W regulaminie nie ma obowiązku odpisywania innym graczom, a szepty miałem zablokowane.

x

Opublikowano

Myśle że wiele osób uruchmia swojego FishBota w złym miejscu... Dobrym rozwiązaniem jest włączanie go w m2. Nie wspomne już o geniuszach którzy fb stwiają w m1 na głównym kanale.

Opublikowano

A ja miałem taki przypadek że zostawiałem na dzień zawsze 3 konta na tym samym ch i tym samym miejscu. Też wstaje rano i patrze że tylko 1 konto zostało zbanowane. A bana dostałem za nielegalne oprogramowanie niby. Czyżby GM podszedł i zbanował tylko 1 postać o co tu chodzi?

ostatecznawersja.jpg
Opublikowano

Boshe, ja używałem fb , chciałem wejść na konto " twoje konto jest zablokowane" szybko na e-maila, a tutaj co?! za wulgi na tydzień :D myślałem , że się posram <_< <_< <_< <_< <_<

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

zimiok ale ty pisałeś do supportu?

Ja też kilka dni temu dostałem bana, perma oczywiście.

I na e-mail 3 konta zbanowane, ale główna postać na innym e-mail na szczęście i nie zbanowana ;d

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Tak miałem.

Ja dostałem za fb potem K.G i shopek.

Teraz mam ninje i staram się łowić w górach bo tam gm nie chodzi.

Myśle że wiele osób uruchmia swojego FishBota w złym miejscu... Dobrym rozwiązaniem jest włączanie go w m2. Nie wspomne już o geniuszach którzy fb stwiają w m1 na głównym kanale.

Bana dostałem na ch4 a teraz moje fishboty łowią na ch2 i git.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...