Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban Za Fb? Wtf?

captivus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dzisiaj dostałem bana ale dziwne że tylko na 1 postać bo łowiłem 3 w tym samym miejscu i na tym samym ch ;/

I to raczej GM musiał mnie przyłapać bo od wczoraj zacząłem łowić a za hs chyba po 1 dniu bym nie dostał.

Opublikowano

Nauczka hehehe ! powinny być na IP bany, to by nie było takiego wzrostu cen, stop dziecią neo.. :)

Mnie też właśnie zbanował -.- z 20 minut temu :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Nie mam nic przeciwko banom za hacki, ale żeby oni banowali te chińskie boty, a nie kilka ludzi na tydzień i dają sobie spokój

cheatuje trzy lata, Bociłem np wojem 66 w v2(:D), fb, dmg, wait hacki, kamer mody, itp. Bana na jakie kolwiek konto nie mam do dziś :) Kwestia dobrze zablokowanego hackshielda.

Sam wybociłem na dmg mentala 70lvl, daggera 68lvl i bodego 61lvl, a to były moje pierwsze bany za "niedozwolone oprogramowanie".

Wtedy, gdy em2 był za darmo nawet hs nie było to co ty o blokowaniu piszesz :f

x

Opublikowano

ja nie wiem co was tak banuja ja jade na 4 konta na FB na tym samym ch i w tym samym miejscu i nic... moze dlatego ze mam super miejscowke przy wodzie :D moze przez tydzien lowienia spotkalem tam 3 osoby jak sobie biegly ;d

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Ja dostałem bana po 3/4h... Ale nie za hacki bo by wszystkie konta po banowali... A zbanowali tylko główne... Straciłem ok. 750kk... Wysłałem ticketa za co mam bana to GO odpisał, że HS mnie zbanował i on sam nie wie za co bo przyszły puste logi... A czy od banują to zobaczą... A teraz FB mi nie chodzi... Nie wiem czemu...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

HS nic nie wyśle, wystarczy zmienić mail w ahr coś tam i nie aktualizować gry...

Moje boty już dobijają ~30k - 35k minut, z czego 99% łowienie na FB i dopiero na 2 dostałem bana, z czego na jednym waliłem agresywnego na DMG i nupek scrennął.

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano

Wy czegoś nie rozumiecie.. Nie wiecie jak to działa, a się wypowiadacie.. (bez obrazy)..

Żaden sposób na hs moim zdaniem nie zablokuje wysyłania logów..

Raz na jakiś czas, team sprawdza logi wysyłane z hs'a po czym banują setki kont jadących na wszystkim czym się da, niedozwolonym przez regulamin, gm sobie nie biega i nie patrzy czy ktoś ma fb, czy nie..

Piszecie demko.. NIE MA OPCJI ZGŁASZANIA DO SUPPORTu ŻADNYCH DEMEK, FILMIKÓW I TEGO TYPU BADZIEWIA.. można jedynie zgłosić nick delikwenta..

Pozdrawiam

Opublikowano

Wy czegoś nie rozumiecie.. Nie wiecie jak to działa, a się wypowiadacie.. (bez obrazy)..

Żaden sposób na hs moim zdaniem nie zablokuje wysyłania logów..

Raz na jakiś czas, team sprawdza logi wysyłane z hs'a po czym banują setki kont jadących na wszystkim czym się da, niedozwolonym przez regulamin, gm sobie nie biega i nie patrzy czy ktoś ma fb, czy nie..

Piszecie demko.. NIE MA OPCJI ZGŁASZANIA DO SUPPORTu ŻADNYCH DEMEK, FILMIKÓW I TEGO TYPU BADZIEWIA.. można jedynie zgłosić nick delikwenta..

Pozdrawiam

Jeżeli, stworzysz folder o nazwie hshield.log to HS nie tworzy logów a co za tym idzie? Nie wysyła.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Eh.. nie będę się z Tobą kłócić, bo to nie ma sensu, wyjaśnij mi tylko dlaczego hm.. Ludzie blokują hs'a wszystkimi możliwymi sposobami, a i tak bany sie sypia z dniem sprawdzania logów, hs'a się nie da zablokowac.. : ) to jest tylko moje zdanie..

Opublikowano

o kurde muszę moje konto na FB sprawdzic bo tam 600kk . Szybko trzeba przełożyć ;p

Daj + To nie boli a motywuje mnie bardzo :)

PRACE NAD XENORMT2 TRWAJĄ!!!

12341383.jpg

Opublikowano

ja dzis zauwazylem ze nawet w operze HS zrobil mi jakies 2 foldery ;] nic w nich nie bylo ale je usunelem oraz 2 wpisy w rejestrze o ktorych w blokadach nie bylo mowy (Bylo tylko cos o EagleNT) dodatkowo znalazlem foldery AHNlab w folderze TEMP (U mnie byly to nsb127.tmp nsm95.tmp) i plik tekstowyt v3init2 (ktorego mi wyszukiwarka plikow nie chce znalesc mimo ze wiem ze on jest na dysku i 100% dobra nazwa ;]) a i jedno pytanko kto wie od czego sa pliki cmc*.tmp gdzie * to rozne liczby najczesciej 2 cyfrowe? takze nie wystarczyu zablokowac 2 pliczki w folderze HS ;]

aa i dodam ze mi zbanowali 3 z 4 kont dziwne bo ostatniego dnia wszystkie cztery byly uruchomione ;]

ban_pl_72890_524889.gif
Opublikowano

Czyżby to blokowanie HS było picem na wodę?

raczej kolego masz racje;] mialem 4 postacie na fb, tez dostalem bana, mialem blokowanie hs firewallem Comodo + programem

Lock.exe

pokazywalo mi ze HS jest zablokowany, dostalem bana w srodku dnia, siedzialem przed komputerem i zaden gm do mnie nie napisal.

na 1 postaci otworzylem ryby i sie wylogowalem, na 3 innych zrobilem to samo, na 4 postaci podczas otwierania ryb wywalilo mnie z gry, loguje sie spowrotem "twoje konto jest zablokowane" ponad 60 malzy poszlo sie je.... malz na monastyrze = 20kk, ale to nic... pare dni pozniej loguje sie na główną postać "twoje konto jest zablokowane".... dodam jeszcze ze jak przenosilem malze to najpierw je wyrzucalem a pozniej dopiero podnosilem, na sklep gdzie mialem ponad 1,8kkk + eq warte 3kkk+ tez poszlo sie jebac... takze nigdy juz nie zagram na tym zajebanym PLu...

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

@2x UP

''takze nigdy juz nie zagram na tym zajebanym PLu...''

A to wedlug ciebie PL jest zje..bany bo banuja cheaterow??? jechales na FB zbanowali cie i mowisz ze PL zjeba...ny chlopie ogarnij sie... nie trzebabylo jechac na haxach to bys pozniej nie plakal...

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

No co taka prawda Kumplowi zbanowali 54 konta na raz :/ to jest PL jak zbanują za fb to wszystko chyba ze maile itp. ale komu sie chce bawić :D

OndteAw.png

Opublikowano

to powiem wam tak: bocilem na fb kilka tygodni bez bana, przedwczoraj dostalem bana za fb a ze mialem na tym samym mailu z 6 kont na fb to all bany. Po czym wczoraj dostalem bana na 2 glownych kontach archerce 75 i woju 70 powod: powiazanie z kontem Patroklos na ktorym jechalem na fb? WTF? stracilem konta warte z 350 zl (stal ninja +8,boga+9, fms+9 sr 31, sokola+9 zoltego smoka+8 z kd itp z pz. Porazka ten metin. Do tego 234 SM mialem na koncie, zbieralem 300 na 4 bony.. Pozdro i skonczcie z tym gownem bo was tez zbanuja :) Dodam ze na ninji i woju nawet raz nie uzywalem wspomagaczy. Moze po ip sie skapneli czy jak, bo maile zupelnie inne byly.

Opublikowano

Ja powiem tak narazie bocę 3 dni na FB i jeszcze nic się nie stało . Ale skoro wam tak banują to zawieszę działalność :D bo jednak troszkę szkoda . Ale z drugiej strony ryzyko zawodowe ;D zarabiamy nielegalnie w końcu. Więc trzeba się liczyć z konsekwencjami .

Opublikowano

UP

Dokładnie :)

Teraz sapią , że mają bana, a się tak podniecali jak był temat z działającym fb . Grać się nie portafi to ma cheacikach się pizga ;]

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

UP

Dokładnie :)

Teraz sapią , że mają bana, a się tak podniecali jak był temat z działającym fb . Grać się nie portafi to ma cheacikach się pizga ;]

Sapac to ty mozesz jak sobie trzepiesz jak Ci bot zlowi malze My tu tylko przedstawiamy nasze problemy zeby nie popełnic drugi raz tego błedu jak tego nie rozumiesz to trudno ale od tego własnie sa takie fora ... iii neosie dla Twojej wiedzy to fb z którego korzystam działa cały czas wiec chyba tylko Ty sie podniecasz jakimis nowymi wstawkami z fb

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi niedziała nic np fb przez injectora po tej nowej aktualizacji , bo hs sie odzywa .

Masz coś do mnie ? To powiec mi to prosto w twarz Śmieciu . !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...