Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]dSremu - własny serwer Sro.

Precision

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem co zrobic aby mozna bylo sie zalogoeac na chara . Przekopiowas Xpos i Ypos z gma na naszego chara ;p mi działa

20358.gif
  • Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niech mi ktos pomoze i da dzialajacy link do tego klienta ktrego trzeba prborac bo ja niemoge :(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

MAM PROBLEM . otoz sciagnalem wszystko wypakowalem i gdy wlaczam sro_clienta wyskakuje ze nie mam uprawnien do tego pliku cos takiego .Probowalem tez przez launchera ale error code5 ! HELP . ZA POMOC DAM 5* PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@Up

Musisz otwierac przez administratora.

@Topic...

A ja mam takie pytanie czy moze np wejsc na server 10 osob oprocz mnie i jak to zrobic :D ? Btw mozna tez jakos zrobic by mobki byly normalnie a nie przez komende spawn?

Smoke Weed

Opublikowano

dSremu to jest raczej mierny emulator bo strasznie zabugowany jak powszechnie wiadomo i nikt nic z nim chyba nie robi. Polecam podpatrywać rozwój nowego projektu emulatora do silka Sremx. Narazie jest wydana bardzo uboga wersja 1.0 ale autor już pracuje nad następna wersja która będzie już dużo lepiej rozwinięta.

h ttp://www.sremx.yoyo.pl

ubd4709xw5.png1331.png

5731mh4.pngsrotk5.png

dragonck5.pngdragonballjg2.gif

prisonbreakwatcheryq7.pngsawvf8.gif

2582iq0.png1891.jpg

Opublikowano

@UP

Masz racje od 3 dni probuje se zagrac w to i nic zwsze cos zawodzi , jezeli nikt mi nie da dobrego rozwiazania do pojutrza to daje se z tym spokoj.

Bartek7255 co do twoje odpowiedzi:zrobilem wszystko i nadal to samo.Prosze o dalsze odpowiedzi!!!!!. DAM 5*

Opublikowano

Chciałbym się zapytać, jak tu wbić na konto -.-".

Zmieniałem przeróżnie passy w drsremu.ini w folderze Accounts, ale zawsze pisze, że źle.

Proszę o szybką odpowiedź =).

Nieaktualne.

SaintCandy.png
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zrobiłem wszystko jak napisałeś włączam sremu i wyskakuje mi błąd "nie można odnaleźć określonego modułu" POMOCY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...