Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]dSremu - własny serwer Sro.

Precision

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMg to wkoncu sie nie dowiem co to za problem :/

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak ! .

1.Wywala Cię z gry - crash , nieuniknione tego typu znaki będą częste..

2.Z doświadczenia i stażu w silku powinieneś wiedzieć o crashach.

3.Wyluzuj :)

b577e893e102f.png

Opublikowano

mam prośbę czy mógł by ktoś wrzucić media.pk2 z global serwer ale w wersji 1.150

będę wdzięczny ponieważ jak chce zainstalować to wersje pisze mi ze muszę ściągnąć nowa :/

Opublikowano

Ale nieda sie z tym czegoś zrobic ? zebym chociaż mógł ubić potworka ;/

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Uczeń
Opublikowano

jak wklejilem sro_client_sremu i odpalilem D-sremu a pozniej sro_client_sremu to sro_client stoi w miejscu jak na screenie :

asdvik.th.png

Opublikowano

czemu jak wpisuje id mobka wyskakuje jakis tam error run time '19' w dsremu v2?

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

bo masz za mało ramu i procek nie wytrzymuje i wyłącza i przeważnie pokazuje ?????? ????? jedyna rada to wsadź pliki na server dedykowany ale najpierw trzeba błędy z bazy danych naprawić

First Hejtmilol on zszc(Water) one of the first with +9 on this server xD

Opublikowano

Ja mam także problem.Gdy chce zapisac plik hosts pojawia sie blad ze nie mozna odnalesc scierzki (to w notatniku)a w wordpadzie ze odmowa dostepu prosze o pomoc podkreslam ze mam Vistę

///Precision

Znów dublujesz posty. [Warn 20%]

@EDIT; zdublowany post usuwam;]

Opublikowano

Ja mam takie pytanko bo przeglądałem temat ale nie przyuważyłem czy są na mapie moby czy trzeba samemu je spawnić jako GM ?

banner.gif

Opublikowano

moglby ktos wrzocic ten emulator na cos innego niz rapid ?? plz z gory dzieki

Opublikowano

@UP

http://www.megaupload.com/?d=D1YFFJCP

To ten sam plik co w 1 poście jak chcesz skana to zrób :D

@TOPIC; a hosts zmieniłeś (z tego co pamiętam to coś się tam zmieniało:D)

. Znajdź plik „hosts” C:\WINDOWS\system32\drivers\etc I wklej:

127.0.0.1 gwgt1.joymax.com

127.0.0.1 gwgt2.joymax.com

@upsss ;/ chyba bdzie warn xD ten post był na 1 stronie xD

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Pomocnik
Opublikowano

Dsremu jest niewyobrażalnie zbugowane , lyzerq schszanił sprawę , w dodatku sam moduł ataku moba a także większość innych jest robione pod jednego playera , pod jednym timerem , przez co jak zrespisz dwa moby to drugi niechodzi ani niemoże atakować , jakby tego było malo nienaprawił systemu slotów przez co multiplayer jest praktycznie niemożliwy , a co dopiero pvp . System obrażeń jest zbyt skomplikowany , za dużo rzeczy jest w bazie danych , system skili jest w rozsypce jakby ktoś młotkiem przypie#$% , do tego w wydanym source zakomentował część ważnych funkcji (zapewne z chamstwa) i cały dzień zajęło mi odblokowanie ataku mobów . Staram się wprowadzić nowe rozwiązania i jak dobrze pójdzie opublikuje je za parę miesięcy lub tygodni na tym forum . Na dzień dzisiejszy D-sremu nadaje sie do ostrożnej gry w pojedynkę , z dodatkiem zwiech i wywalania po zabiciu moba . Niewiem czy dam rade szybko naprawić taką ilość błędów w czyimś kodzie pisanym bez komentarzy. Dajcie narazie sobie spokój z d-sremu .

Opublikowano

Moze sie pochwalisz swoimi dokonaniami? A co do D-sremu. Mnie wcale nie wywala z gry... :/ Normalnie zabijam Lord'zika. Tylko jest coś nie skonczone w ekwipunku bo jak cos sie kupi u npc (poty) i je wymarnuje to nie moge juz potem nic kupic w ich miejsce w ekwipunku, chyba gra czyta ze nadal je mam. ;/

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Ja mam ten sam problem co user GTM. Gdy tylko włączam grę od razu dostaje dc :/ nie wiem jak to naprawić.

Pomoże mi ktoś z tym coś zrobić?? A może to od Clienta jak tak to podajcie link z działającym :)

Z góry dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...