Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]dSremu - własny serwer Sro.

Precision

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej guys .... mam problem . Mianowicie zrobilem wszystko co bylo w tutku . wlaczam wszystko i daje start w silku ... i ... Sorry. Failed to execute Silkroad [error code [5]]

Moze Ktos Powiedziec Mi Co z TYM zRoBiC ???

z gory thx .

Cios 94 LV AK (OFFLINE)

FioletowaZdzira 117 LV SEGNALE (ONLINE)

UberMaster 97 LV AK (BAN)

Seba_Of_Mage 101 LV INCAR (BAN)

ReksioPL 87 LV AK (OFFLINE

Seba94PL 106 LV SUMMONER (BAN)

Play Hard GO PrO

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Hej guys .... mam problem . Mianowicie zrobilem wszystko co bylo w tutku . wlaczam wszystko i daje start w silku ... i ... Sorry. Failed to execute Silkroad [error code [5]]

Moze Ktos Powiedziec Mi Co z TYM zRoBiC ???

z gory thx .

Włanczaj przes SRO_client:)

Opublikowano

@yonex

tak da się ale nie bawie się w to. poszukaj u innych użytkowników ... lub na innych forach.

@down

jak masz tak/nie klikaj TAK :P

lub zainstaluj na inny dysk ;]

b577e893e102f.png

Opublikowano

jaj mam problem bo usunołem silkroadda legende 3plus i jak chce zainstalowć v1.150 jest please wait potem wyskakuje mi błąd please reinstal sro client czy jakoś tak pomocyyyyyyyyyy

Opublikowano

zainstaluj libaryfiles, net framework 3.5, vb6 redist, silka 1.50, ii spatchuj media.pk2 media patcherem jak jest napisane w tutku.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
zrobiłem to i to samo wyskakuje powie ktoś jak to zainstalowc

Ja tak mialem to zrobilem tak jak napisalem ci i pomogło

Może sprubuj na innym dysku :)

Opublikowano

mam caly czas ten sam problem dc kiedy zaladuje sie silk i nie mam zadnego serwera na list serwer ma ktos jakis pomysl ?

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

ja mam problem z klientam no bo kiedy klikam na instalke to robi się please wait i po 1mniucie nie załancza sie instalacja tylko błąd reistal sro client usunołem silrkoada 3legende plus i dalej to samo prosze o pomoc . za pomoc dam oczywiśće 5*

Opublikowano

Żal... Przed chwilą zainstalowałem silka v1.50 i było dobrze...

Zwaliłem więc go odisntalowałem...

Próbuję ponownie i wyskakuje mi, że aby grać muszę zainstalować Legend 4 -.-'

Help!...

@Edit

No, ok poradziłem sobie...

Ale teraz mam nowy problem... a Mianowicie przy uruchamianiu wyskakuje mi okienko, w którym widnieje tekst: "C:Dokuments and Settings\Hp_Administrator\My Documents\Adi\pobrane\DataBase\SremuDataBase.mdb' nie jest poprawną ścieżką. Sprawdź, czy nazwa ścieżki jest wprowadzona poprawnie oraz czy istnieje połączenie z serwerem, na którym jest przechowywany plik."

Wie ktoś może co mam zrobić w tej sytuacji? :(

Będę wdzięczny za pomoc... Z góry dziękuję!

Opublikowano

Robie tak jak jest napisane gdy włączam silka wyskakuje mi błąd

246511e9c70d9cfe.jpg

Proszę o pomoc bo nie wiem co robić.

Opublikowano

Witam. Zainstalowalem wszystko i gdy naciskam START to wyskakuje błąd. "Sorry. Failed to execute Silkroad. [Erorr code(5)]" Wie ktos co mozna z tym zrobic??

Nie wiem czemu ale SRO_Client nie chce chce sie odpalic.

Opublikowano

Przy uruchamianiu wyskakuje mi okienko, w którym widnieje tekst: "C:Dokuments and Settings\Hp_Administrator\My Documents\Adi\pobrane\DataBase\SremuDataBase.mdb' nie jest poprawną ścieżką. Sprawdź, czy nazwa ścieżki jest wprowadzona poprawnie oraz czy istnieje połączenie z serwerem, na którym jest przechowywany plik."

Wie ktoś może co mam zrobić w tej sytuacji? sad.gif

Będę wdzięczny za pomoc... Z góry dziękuję!

Opublikowano

Pomożecie mi jak włączam silka i wybrać postać to wyskakuje mi błąd taki jak napisałem powyżej .

Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co robić .

Opublikowano

Może za dużo dałeś postaci?

np. jak dajesz Phy attac 99999 to masz crash'a tak samo z itemami jak dasz +256 a nie +255 to crash i napostac nie wejdziesz najlepiej wypakuj znowu dSremu i od poczatku.

b577e893e102f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...