Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]dSremu - własny serwer Sro.

Precision

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
bo masz za mało ramu i procek nie wytrzymuje i wyłącza i przeważnie pokazuje ?????? ????? jedyna rada to wsadź pliki na server dedykowany ale najpierw trzeba błędy z bazy danych naprawić

ahahahhaahhhhhaaaahhahahahhahhahha ups osralem siez tego posta

Opublikowano
dostajesz DC :)

włącz sremu

włącz sro_client_sremu

A CO ON TAM NAPISAŁ ??? CZY NIE TAK SAMO JAK TY ?! CZYTAJ DOKŁADNIE A NIE PIERDOL POSTÓW NA DARMO !

Opublikowano

Witam

Zwracam się z prośbą o pomoc,a mianowicie wszystko ściągnąłem i wypakowałem.Następnie włączyłem D-SREMU v2 i uruchomiłem silka przez SRO_Client tak jak kazaliście.Od razu włącza się Game Guard,a na okienku Silkroad Online zatrzymuje się i nie wiem co robić.Najciekawsze jest to,że gdy odpalam silka z ikony na pulpicie to pokazuje się ramka tak jak włącza się isro i napisy Welcome To D-Sremu,klikam start i stoi w miejscu tak jak bym uruchamiał z folderu.

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mianowicie mam taki problem, szukam clienta który by umożliwiał większej liczbie osób gre na moim serverze, wiem jak przez hamahi sie podlanczac do mojego serva i umożliwić to innym. Jeśli ktoś znajdzie taką wersję silnika, że nie bedzie DC jak druga osoba wbija z innego kompa to z góry dzienks... Pozatym sam server mi chodzi gładziutko jak tyłeczek noworodka...

Opublikowano
Mianowicie mam taki problem, szukam clienta który by umożliwiał większej liczbie osób gre na moim serverze, wiem jak przez hamahi sie podlanczac do mojego serva i umożliwić to innym. Jeśli ktoś znajdzie taką wersję silnika, że nie bedzie DC jak druga osoba wbija z innego kompa to z góry dzienks... Pozatym sam server mi chodzi gładziutko jak tyłeczek noworodka...

Proszę o to samo co poprzednik ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie potrzebuje połączenia internetowego aby grac????? I jeszcze jedno mogę grac na tym z kolegami?????(wiem trochę głupie pytania) :P

Opublikowano

Witam Mam bardzo wielki problem xD A mianowicie nie wiem jakim sposobem moge spawnąć NPC w mieście ... :( Wpisywałem komendę .spawnnpc ale to nic nie daje... żadnej reakcji... Bardzo potrzebuje NPC w mieśćie , ponieważ potrzebuje potiony xD ( na Uniq). Bardzo bym był wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł.... BARDZO PROSZE O POMOC !! :) Z Góry THX :)

Opublikowano

Może ktoś podać nowy link do Clienta 1.150 ?

Bo ten w 1 poście już dawno wygasł =/

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie chodzi o to , że nie wiem jak spawnąć NPC w mieście ... ;( Wpisywałem juz kod .spawnnpc ale to nic nie daje... bardzo potrzebuje NPC w miescie ponieważ chcem sobie kupić potionki xD Bardzo was proszę o pomoc z góry thx :) Prosze od odpowiedz :D

Opublikowano

Mam to samo, wpisuje

.spawn npc i wywala mnie =(

//edit

1. Jak ktoś ma dokładny Item List to poproszę. Dokładny tzn zależy mi głównie na alchemii (proszki/elixirki/lucky/astral/immortal)

2. Da się dodać jakoś Silki do konta ??

• 2 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano
Gdzie można znaleźć komendy np żeby spawnac npc albo itemki dodało ?

Niema czegoś takiego.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Wszystko ok ale nie mogę sie zalogować... nie da sie wbić... pasy są ok, a po chwili czekania wyskakuje C9. Wie ktos jak temu zaradzić?

Opublikowano

Hej .. link do silkroad nie działa . Moze ktos podac nowy? w Google nie moglem znalesc .

Juz mam ^^

h ttp://www.gamershell.com/download_26024.shtml

20358.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...