Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PandoraMT2

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz gra tam więcej dzieci niż normalnych ludzi, to strasznie irytuje.
Chciałam wrócić, ale się nie da. Chyba, że macie nerwy ze stali jak walczycie o spot z typem, który się wam wbije i zacznie pisać 'won, mój spot', 'ban' xD

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra ktoś ze mną, ja już tam nic nie mam, wszystko sprzedałem. Od zera, do bohatera? ;-) Jak grają jeszcze znajomi, to nam pomogą. Piszcie PW, grę zaczynam o 20.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

jeżeli jest ktoś chętny do wspólnej gry to mogę pograć oczywiście z ts: )

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z pewnoscia najbardziej zaludniony prywatny serwer.Niby nie hard ale ciezko cos osiagnac.Mowa o 150+

Jedyny minus to brak kontaktu z administratorem.Nie informuje nawet o przerwach konserwacyjnych.

Srij9JT.png

Opublikowano

Szukam kogoś, kto gra tam na co dzień, posiada postać (swoją) 230+, nie chcę nic odkupić. Proszę, niech ktoś taki szepnie mi na PW. Mam tam do zaoferowania fajnego szamana 234Lv, jakby ktoś chciał, o resztę na PW...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Hmmm... To ja może troche szerzej :

Otóż jak sami gracze twierdzą na forum - administracji już tam nie ma... Jedynie coś na forum jest ogarniane, ale w grze totalne nic.

Podobno navi lata po serwerze... Serwer stary jak świat, mimo to trzyma sie nieźle. Na nowości nie ma co liczyć, ostatnio dodano coś 12.08.2012, więc to mówi samo za siebie.

Kiedyś ( nie wiem czy nadal ) nie jedna osoba miała dostęp do panelu jako gracz, biegano z zbugowanymi skillami itp...

Osobiście serwera już nie polecam, nuda i nic więcej.

Jedyne co można to wbić przynajmniej 180 ( kilka dni ) i zrobić wojenne, dojść do gildii i sie bawić na wojnach...

Opublikowano

Teraz pytanie. Jak tam teraz dropać sztabki. Kiedyś bociło się na kamermodzie. Wiecie - gildia i ten botek do oddawania doś do gildii, ale teraz jest zrobione tak, że 20 pzm gildii potrzeba 1 doś ;p. Miałem taki plan, żeby nadropać sobie sztabek, przygotować eq i co dopiero rozpocząć grę . Widocznie nie wypali :(

Opublikowano

Teraz pytanie. Jak tam teraz dropać sztabki. Kiedyś bociło się na kamermodzie. Wiecie - gildia i ten botek do oddawania doś do gildii, ale teraz jest zrobione tak, że 20 pzm gildii potrzeba 1 doś ;p. Miałem taki plan, żeby nadropać sobie sztabek, przygotować eq i co dopiero rozpocząć grę . Widocznie nie wypali :(

Zawsze mozesz kupic pierscien anty-expa w is.

Srij9JT.png

Opublikowano

W is .... Jakoś nie widzę sensu wywalania kasy na grę, która mi się może znudzić po 3 dniach ....

Opublikowano

Grałem tam.

183 Szaman

132 Sura

171 Sura

158 Ninja

175 Wojownik

Co sądzę ? Syf jak cholera, średni wiek graczy ~ 11 lat.

Kiedyś na mapie od 150 był spokój i kultura, teraz dzieciaki w klasowym eq ksują z przyjaciółmi z klasy...

0 zainteresowania ze strony administracji, co drugi na modzie :)

Pewnego czasu nawet tickety wyłączyli

Nie polecam, nie gram, 2 postacie sprzedałem i mam 300 zł do przodu :)

Opublikowano

Właśnie nie ma. Więc jak tam teraz zarabiać ;c ?

JA kupiłem 300kkk ostatnio na allegro mogę ci oddać pisz na pw dogadamy się

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podejmę współpracę z kimś, kto tam aktualnie gra. Wszystko wyjaśnię na PW. Posiadam tam 422k kont. ;)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Podejmę współpracę z kimś, kto tam aktualnie gra. Wszystko wyjaśnię na PW. Posiadam tam 422k kont. ;)

Łał. Nie posiadasz kont, tylko pewnie plik tekstowy z danymi do logowania... To że znasz passy nie znaczy że te konta są twoje. Co do zabierania itemów stamtąd, to jest normalna kradzież i jest to karane, więc tego Ci życzę.

@topic

Ok, co sądzę o Pandorze. Dość stary i zaniedbany serwer, jednak gra tam sporo ludzi. Kiedyś był privem na wysokim poziomie, jednak po wgraniu nowej szaty graficznej na stronę serwer powoli upadał. Newsy co raz rzadziej, co raz mniej graczy, co raz więcej noobów i debili. Administracja już nie interesuje się serwerem, teraz tylko liczy się dla nich 20 zł wysłane SMS na SM przez 10-latka. Co raz więcej złodziei (m. in. pan UP), oszustów i cheaterów. Ja na ten serwer już nie wrócę nigdy. Ostatni news był napisany w 2012 roku. Nie polecam serwera.

Opublikowano

No to przejrzyj sobie te konta.. Dziękuję, dobranoc. ;) Fizycznie jest to nie możliwe.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na zaangazowanie administracji w sprawy serwera.Z'kazdym miesiacem licznik pokazuje coraz to mniej graczy.Szkoda,bo pomysl na projekt mieliscie swietny.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ja tam grałem od początku tego servera , juz ponad a może nawet 3 lata . Po 1,5 roku zaczął być tak nudny i niedopracowany , że mi sie odechciało . Team to ostatnie 0 , nic tylko kasę trzepią . Bo przecież każda postać na pandorze musi chodzić w fryzurce , a to przecież kosztuje . Totalnie nie polecam , banał ;ff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...