Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PandoraMT2

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pięć długich lat działalności i kolejny gigant (jak dla mnie) odchodzi w przeszłość.. Trochę szkoda :(

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pięć długich lat działalności i kolejny gigant (jak dla mnie) odchodzi w przeszłość.. Trochę szkoda :(

Będzie o czym wnukom opowiadać :D

Opublikowano

1.Team powinien już być zamknięty.

2.Serwer to 80% cheatów.

Ludzie pvp robili nawet na WH a na wojnach na komciach nie raz widziałem jak nawalali.

Ogólnie serwer słynął z braku zainteresowania administracji, dużą liczbą cheatów. 

Jestem zadowolony, że zostanie zamknięty.

minecraft.jpg
Opublikowano

Serwer zamknięty prosze o zamknięcie tematu :(

Serwer zamykają 11 lipca, więc nie pitol.

Opublikowano

Zamykają ten serwer i pewnie zrobią rework, ponieważ teraz w c**j cheaterów ^^

Rework w ciągu 2-3 miesięcy pewnie będzie :D

mylisz się,ten serwer nie miał gma nawet a admin robił tylko eventy w większe święta

Bana można złapać tylko na forum. Mimo wszystko mój ulubiony serw i chyba najlepszy do tej pory.

Opublikowano

1. Serwer nie pada.

2. Więcej nowości jest napisanych na forum.

3. Boty są, gdzie ich nie ma? Admin mało robi, ale coś się stara, skąd taka pewność, że nie było go na starcie? Wtedy na chleb mówiłeś jeszcze pep. ;-) 

4. Ubywa, przybywa, trzeba policzyć średnią graczy z iluś dni, a nie sugerować się jedną taką sytuacją.

5. Klient się nie wyłącza sam z siebie, to wina waszych komputerów. Miałem to samo, nie leży to po stronie klienta.

@Nigusek Zgadzam się ,sam zostałem "oj*bany" z jednego acc z kontem do yang na allegro(na szczęście jednym z wielu) znajdowało się tam ok 2kkkk

@xSaleen Team nawet pisząc do support'u z dowodami na wh boty etc miał wy*ebane ... od początku ... ,ale zarobili....

Widzę jak nie pada xD

Pamiętam chyba rekord graczy (nigdy tylu nie widziałem) pare lat temu jak było 20k na serwie... ,nie dało się chodzić w mieście takie spadki fps... wszędzie expowiska spoty.. zapełnione... w dolinie to była jakaś dyskoteka (nie...licznik nie był potkręcany ,grałem tyle lat...)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Tak zaraz 30k ludzi na serwerze, na pewno, bylo moze max 7,5k online, nie wiecej. Te osoby co pisza, ze 80% cheatów, tak pewnie macie czym to obliczyc, sami nakurwiacie pewnie na wh itp. Bardzo dobrze, ze serwer odpada, jak administracja miala serwer głeboko i szeroko, liczył się tylko chajs.

Opublikowano

@Nigusek Zgadzam się ,sam zostałem "oj*bany" z jednego acc z kontem do yang na allegro(na szczęście jednym z wielu) znajdowało się tam ok 2kkkk

@xSaleen Team nawet pisząc do support'u z dowodami na wh boty etc miał wy*ebane ... od początku ... ,ale zarobili....

Widzę jak nie pada xD

Pamiętam chyba rekord graczy (nigdy tylu nie widziałem) pare lat temu jak było 20k na serwie... ,nie dało się chodzić w mieście takie spadki fps... wszędzie expowiska spoty.. zapełnione... w dolinie to była jakaś dyskoteka (nie...licznik nie był potkręcany ,grałem tyle lat...)

a w tej bajce były smoki? Zawsze grało ok 3-3,5k. Na evencie wielkanocnym w 2011lub 12 weszło 6k osób przez co chyba maszyna im się przeciazyla i serwer był off klika dni, po tej akcji liczba graczy rzadko przekraczała 3k, potem reset gildi dołożył swoje 3grosze i sporo osób z topowych gildii (lamina ktoś pamięta? ) odeszło

Edition.up jaki hajs jak w isie tylko pd się kupowało

Opublikowano

Szok totalny! Pandore zamykają, a może nie chciało im się już w to bawić i zrezygnowali poprostu ? ;V

Opublikowano

20 k na serwerze gowno prawda  na tym serwerze nawet 5k nie było kto grał ten wie 

Co Ty ja pamietam jak tam gralem i w wakacje 2013 pamietam jak sie logowalem to az sie zdziwilem ze na liczniku bylo 12k osob online :)

Opublikowano

Co Ty ja pamietam jak tam gralem i w wakacje 2013 pamietam jak sie logowalem to az sie zdziwilem ze na liczniku bylo 12k osob online :)

I bylo to wowczas, jak dostali DDoSy :D W innym czasie licznik ani razu tyle nie pokazal.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

tylko tenlicznik byl krecony 4 razy 

Opublikowano

tylko tenlicznik byl krecony 4 razy 

Szczerze to nie wiem bo na serwie nie raz bylo 5 chaneli full... zreszta nie raz byly cale miasta zawalone nie tylko m1 ale tez m2... juz nie mowie o tym ze wszystkie spoty byly pozajmowane + ludzie na innych ch mixowali itemy, wiec 12k jest możliwe :)

Opublikowano

Szczerze to nie wiem bo na serwie nie raz bylo 5 chaneli full... zreszta nie raz byly cale miasta zawalone nie tylko m1 ale tez m2... juz nie mowie o tym ze wszystkie spoty byly pozajmowane + ludzie na innych ch mixowali itemy, wiec 12k jest możliwe :)

Czlowieku Ty chyba nei wiesz ile to jest 12 tysiecy osob.. naprawde..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czlowieku Ty chyba nei wiesz ile to jest 12 tysiecy osob.. naprawde..

Mówie tylko że tak pisało na stronce (liczniku) i w dodatku tutaj wypisałem jak było na serwie full chanele itd... nie wiem czy było 5 7 12 czy 50k ludzi online ale było BARDZO DUZO osób tak czy siak i żaden inny serwer nie miał takiej grywalności, i każdy musi mi to przyznać amen :)

Opublikowano

Mówie tylko że tak pisało na stronce (liczniku) i w dodatku tutaj wypisałem jak było na serwie full chanele itd... nie wiem czy było 5 7 12 czy 50k ludzi online ale było BARDZO DUZO osób tak czy siak i żaden inny serwer nie miał takiej grywalności, i każdy musi mi to przyznać amen :)

Nie mial, bo ile wtedy bylo prywatnych serverow na rynku? 5? Tu masz odpowiedz.

A licznik pokazywal 12k wowczas, gdy byly ataki ddos, tak jak pisalem na stronie wczesniej. Nigdy pozniej juz tyle nie pokazal :)

Graczy bylo duzo, ale tymi liczbami to ostrozniej operujcie...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

a ja pamietam tak czasy kiedy bylo srednio od 3,5 do 4 czasem nie co ponat

Ponat?

Mimo, że niedługo serwer zamykają, gra dużo osób. Szkoda serwera jeden z najlepszych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...