Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PandoraMT2

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem i gram czasami jak chce porobić PvP ;)

Plusy

+Szybki exp do 100lvl

+Drop sztabek 2 , 5 , 10kk

+Pewność że serwer nie upadnie

+ BRAK KMR !

Minusy

- Ksujące nobki

- Drogie stale (Da się uzbierać kase ale troche to zajmuje )

- Wolny exp od 100+

Może zrobisz mi sygnę : ) ? :

http://www.mpcforum....40#entry4539340

50% warna nie wiadomo za co

-.-

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny ale już nie gram z powodu nudy nie ma co robić zbytnio jedyne co to raz na jakiś czas wejdę parę pvp zrobić i sprawdzić czy konto nadal mam w jednym kawałku :D

NIE MA

Opublikowano

Serwer byłby ok, gdyby nie sam fakt, ze 3/4 serwera to smarkacze wyskakujące bez powodu. Nie chodzi mi o ksucie, bicie itp., tylko o sam fakt, ze idzie się np. do jinno pobić, zabije się 2-3 typków to w net oni piszą, ze jestem skurwielem, kurwą itp. ale na skype już nie wejdą, lub na odwrót, chcesz ich ubić, ale ci sie nie udaje to oni cie wyzywają od glupich kozaków, pedałow itp. Jak wbijam na ten serwer to jestem coraz bardziej za prowadzeniem ACTA, zeby te gówna odeszły od kompa i nabrały więcej rozumu.

xnzn.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gram na nim od poniedziałku :), bo mam ferie :D i w tym czasie zdobyłem all eq klasowe (3k hp 15odpro) i full eq wojenne, trute 49sr i 47sr i 110 lv i jest nuda :P

aa5d952d8f42dc84.jpg

Opublikowano

Pandora to już nie to co kiedyś, a jednak nadal jest popularna.. to jest to czego brakuje teraźniejszym serwerom.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Zgadzam się z każdym , kto piszę ze pandora to nie to samo co kiedyś, bo to prawda.

,,Bycie miłym jest przereklamowane "

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi z tymi lagami...Ja gram na dosyć starym kompie i przy 2-3 metkach w jinno ch1 m1 14-15 mam leciutkie lagi...Jak dla mnie serwer chyba naj jeśli chodzi o easy :) Są zajebiste wojny, bo nie dedasz za 2-3 skile tylko bijesz się dosyć długo :).Jest BARDZO dużo ludzi co jest wadą i zaletą serwera. Zaleta - można się tłuc ile wlazie, zawsze jest z kim zrobić pvp, wada - 3godzinne szukanie spota ^__^ .Wprowadzi też nową biżuterie, buty i hełmy które dają bardzo dużo na ludzi.Expi się według mnie bardzo ciężko (jak dla mnie) ;p ledwo wbiłem 180lv i już nie zamierzam w tym roku wbijać większego xD.Serwer 9,5/10

8f6f6f7689734103.jpg

Opublikowano

Exp - no nawet szybko się wbija lecz jest wiele noobów co ksuje -,- .

PVP - po jakimś czasie robi się nudne ( wiem coś o tym , wbiłem 175 Sura WP i 178 Szaman Heller ) . Postoisz w m2 , pogadasz , pochodzisz na wojny/śluby , trochę pvp i Server się znudzi .

- jest wiele ;

• Gimbonauci
  • Neo ;c
  • Tzw. Słowniki ( chodzi mi tu o dysleksje . )
  • Ksucie
  • Wybijanie ludzi z kółka za pomocą strony z kamer modem
  • Kowal pali :<
  • Jeśli wyłączą server , pełno osób na forum spamuje na Czacie , administracja nie daje rady i wyłączają forum .

Jednak są też + ;

• Spotyka się miłych ludzi.
  • Ciekawa atmosfera w niektórych gildiach
  • Większość ustabilizowanych gildii ma TS'a
  • Zdarzają się pomocni ludzie
  • Miła atmosfera na forumowym Boxie

Sami widzicie , przewaga - . Dlatego po pewnym czasie Pandora straci graczy . Z tego co widać wielu graczy już odchodzi .

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Nie polecam ci Pandory lagi NIE DO WYTRZYMANIA w południe ilość osób dochodzi nawet do 5k więc LAGI LAGi i jeszcze raz lagi . To tyle co chciałem powiedzieć. :D

Opublikowano

Nie polecam ci Pandory lagi NIE DO WYTRZYMANIA w południe ilość osób dochodzi nawet do 5k więc LAGI LAGi i jeszcze raz lagi . To tyle co chciałem powiedzieć. :D

Ja jakoś gram nie raz na 4 postacie w m1 jinno ch1 i nie mam lagów, serwer fajny tylko ten exp na 100+ dośc wolny xD

Jasio90.png
Opublikowano

Ja dałem sobie spokój z tymi serwerami.

Nie odróżniam EliteMT2, Pandora, Virtual itp itd..

Wszystkie mają stare eq jak na dzisiejsze czasy + nie modne 6/7 bony

Z odp./silny na klasy.

Mam na Virtualu 181 archer i na Elite 123..

Nie gram tam ze względu ze po prostu szybko (bardzo szybko) się nudzą takie serwery.

Głównie tu chodzi o 6/7 bony..

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Pandora to juz nie to samo co kiedys, wiec nie polecam. Nie warto juz tam grac.

Duzo dzieci z kamer modami itp. Brak wolnych spotow, i administracja nie interesuje sie serwerem (chodzi mi o ewenty itp)

Sa ciekawsze serwery od pandory, lecz przed dodaniem nowych map dobrze sie gralo, ze tak to nazwe czasy "POLANCZONYCH"

a teraz nie ma co tam szukac, bo jedynie mozna tam znalesc lagi. Takie jest moje zdanie chociaz gralem tam ponad rok.

Pandora spadla na psy ze tak to powiem. Mozna zagrac, ale nie na dlusza mete.

Preferuje serwery medium/hardy.

Opublikowano

serwer nawet nawet tylko jak dla mnie za dużo osob i trochę za wolny exp na 100-110lvl wolę serwery gdzie jest max 700 osób w godzinach szczytu, a tam tyle jest w nocy -.- w dodatku 108lvl full spot w komnacie smoka = 0.05% serwer polecam dla tych co lubią expić gdyż exp np 1-100lvl jest dobry da radę wbić w 2h ale 100-110 już kilka dni (chyba że ktoś siedzi całymi dniami)

Opublikowano

Serw byłby fajny gdyby nie tyle neo i w ogóle serw jest przeludniony. A do tego są lagi i normalnie expić idzie tylko w nocy. Kiedyś się tam fajnie grało, ale teraz to jest syf ;P.

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Ja pograł bym tam ale jest 15/15 na klasę więc to mi się nie podoba i serw m lagi bo za dużo wiary :unsure:

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Serwer znudzi się po kilku tygodniach.. ja osobiście gram od jakiegoś miesiąca i niestety muszę powiedzieć że serwer słabiutki. Exp w przedziałach 105-110, 147-150, 182-250 jest tak wolny że odechciewa się grać. Narazie wytrwałem do 149 poziomu i chyba sobie daruję, mało bossów, mało map, dużo dzieciaków, spam boty, administracja nie ogarnia - większość lata tam na dmg a mimo kilku ticketów nic z tym nie robią. Poza tym topka to same 250 co od razu odstrasza. PvP nie ma tam sensu bo wszyscy latają w klasie, jedynie WP może coś zdziałać bo nie ma ABS na rozproszenie na pandorze. Ogólnie nie polecam i czekam do jutra na start Shain'a.

Pozdro.

Opublikowano

Pandora to jeden z fajniejszych serwerów moim zdaniem grałam tam i zakończyłam tam na 195 lvl'u ponieważ mnie okradziono a potem mi się już nie chciało grać : ) co do hacków to fakt lata tyle tego ... ale tam przeważnie to tylko BS ;D i perfect eq .

34469.jpg

&

1294477714-U1.png

34j4x6o.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer fajny , no ale są pewne rzeczy które mnie odrzucają , 6/7 bon , graczy 3000+ online ( na eventach jest masakra )

No ale jeśli szukasz stabilnego serwera to polecam :):)

Opublikowano

jak już dużo osób wbiło tam 250 lvl to dla mnie nie opłaca się już tam grać, chyba, że dla kasy z eq/yangów :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest dopracowany i oczywiście zajebi.... Dobiłem 187 Lv i mnie okradziono z konta .

Ale jak najbardziej polecam w 1oo%

.

gcyg2.png.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...