Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PandoraMT2

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pandoramt2 wymiata ale jest taki easy/medium bo teraz wbijaj w v2 atla po 0,10 % i coraz mniej w kolejnych lvlach a mozna osiagać ogromne poziomy bo widać ludzi 190+ lvl ale nie nudza im sie te same bronie na 95? moim zdaniem troszke spadła pandora bo teraz 0 eventów 0 nowości itp, ale to szansa na zrobienie poziomu a potem wejda nowe bronie i trzeba miec spory lvl na nie a ja osobiśćie mam 107 ninja dagger i wale po 90k bez krytyka z zasadzki a skile G a nie P

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server jest fajny tylke jak by nie:

LAGI

+ kliknij

JEZELI KLIKASZ - BEZ POCZEBY WYZNAJESZ ZE JESTEŚ NOOBEM

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serv jest PRO gram tam 1-2 dni mam 100lv ninja dagg (dopiero robie eq) ale sa tez - tego privka np: tak jak wczesniej wspomniano ze sa bronie do 90lv ;/ i troche ciezko kase zarobic

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba najlepszy server na jakim gralem ;) "gralem" niechcialo mi sie juz po wbiciu 103 lvla bo na atlantydzie V2 wszystkie spoty zajete a i tak strasznie malo expa i to minus oczywiscie i tak to easy bo od 102 dopiero powoli sie expi

zbyt duża

Opublikowano

serwer byl fajny na poczatku pozniej troche popsuli raty i ci ktorzy grali wczesniej sa pokrzywdzeni poniewaz wczesniej 80lv bilo sie pare dni a teraz mozna ten level uzyskac w godzine albo max 2... ale drop yang zostawili taki sam, co za tym idzie? brak mozliwosci zarobienia na 6i7 bon gdyz jest on po 50kk o ile mnie pamiec nie myli...moim zdaniem team'owi zabraklo kasy na jego utrzymanie i zrobili serwer pod is'a...a wiec podsumowujac nie polecam grac:)

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

Serwer zajebi*sty grałem na nim ponad 2 tygodnie ;D

Full epickie Eq ;) Ale za dużo ludzi zaczeło grać .

Lagi nie było gdzie expić .

I dlatego tam już nie gram . ;(

inut.png

Signature made by daronian

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

dla mnie hu**wy serwer . dno jezeli mozna tak okreslic . prawdziwy serwer to jest cos na podstawie / triadica/tiveria/animemt2 teraz króluje tiveria.pl

hinczyk2.jpg

hinczyk

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer totalne DNO!! Grałem tam przez jakieś 2/3tygodnie i nic ciekawego 6-7 bon rozwala serwer, wszyscy latają na haxach i z 4 eQ. Bijesz max po 300 jeżeli wgl DMG ci poleci. DMG hacki i KM to codzienność na tym serwie a oni z tym nic nie robią. Gdyby potrafili zabezpieczyć serwer i zaczęli porządnie banować hackerów to z 3k osób na serwie zostałoby 500... Jak dla mnie najlepsze serwy jakie były to xLast/TheNextLand=FantastickWorl/NovaMT2(Kiedyś teraz zeszła na psy)/Exiliado/AlamuT(Gdyby nie te bugi...). Teraz zaczyna się era NevrasT!!

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Ten serwer jest teraz jak csyt2. Full ludzi, aż przejść przez miasto nie idzie, wszyscy sie napierdalają.

Szkoda tylko, że "administracja" ma wszystko w dupie i zdziera tylko kasę. Jest też strasznie niedopracowany. Csyt2 rok temu był bardziej.

Niedługo upadnie ;<< Ciekawe gdzie wtedy ludzie pójdą. Powinien ktoś stworzyć podobny serwer ale dopracować go i nie popaść w nałóg bogactwa ;pp

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Nudny server. Wbijesz lv, zrobisz eq a potem tylko nuda dt i pvp.... Pozatym malo dodatkow. Eq smoka smiercio (odpowiedniki dla innych tez) i tyle .. Malo troche na dobra zabawe

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Na serwerze grałem od 2 dnia powstania :) Przez pierwsze 3 miechy zajefajnie się grało ponieważ exp w Atli v1/v2 nie był ustalony tak jak powinien i mało kto miał 90+ wtedy się grało naprawdę fajnie...Jak ktoś miał śmiercio to był kox ;]. A gdy wprowadzili srebrne.złote hwangi , sztabki 5kk,10kk i zrobili exp w v2 bardzo duży gra straciła sens..Teraz widziałem wprowadzili parę nowyych zbroi i 6 skill dla woja i ninji..Jak ktoś chce to mam konto wojownik 108 4xfull epik 15/15 każda klasa na sell :]

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hmm server nawet fajny. po osiągnięciu danego lvl nuda ma się wszystko i nie ma co robić

mam Archera 107lvl jak dobrze pamiętam i od kiedy zrobiłem eq to nie gram już tam :)

a będzie prawie rok.

Opublikowano

Zrobilem woja 55 lv full eq 6/7 w tym x6 250 wartosci ataku. z absami ktore zrobilem rozwalalem 100 woji i oczywiscie tekst ''dmg'' itp. Zalosne. Server do dupy, slaby, nudny i co oczywiscie latwy ( typowy dla dzieci )

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...