Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputery Z Allegro.Pl I Nie Tylko.

Bogusuaf.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajesz jako przykład płyty z zupełnie różnych półek. Pierwsza jest droga przede wszystkim dlatego, że obsługuje nowe procesory Intela (podstawka LGA 1155), obsługuje USB 3.0 i nadaje się do niezłego OC. Druga to płyta średniej klasy dla AMD. Ma prawo być różnica.

a tak po za tym czemu twierdzisz ze ta drozsza ma wiekszy potencjal OC i jakość wykonania? bo jest droższa?

Wiem jakie płyty proponuje Bogusaf. i zawsze jest to sprzęt pod OC. Dlatego o tym pisałem.

podaj mi według ciebie solidną w miare tanią płyte pod procek amd z obsługą ramu 1333mhz

Pod AM3?

Asus M4A77T

http://www.morele.net/plyta-glowna-asus-m4a77t-298653

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrzebuje kupić nową kartę graficzną, teraz mam GF 9800GT, chciałbym coś z kilku przedziałów - około 400-500zł oraz 600-700. Coś polecacie? Chodzi mi o bardzo dużą wydajność i granie w HD w nowsze gierki. Pozdrawiam

Opublikowano

Do 700 zł- Gigabyte GeForce 560 OC 1024MB DDR5, z tańszych- GeForce GTX 460 768MB lub Radeon HD6790.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...