Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Dmg Hack By Artent

ArTenT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, proszę o pomoc wszystko zrobiłem z instrukcją i jak włączam to nie widać postaci a jak wybiorę to widać tylko miecz, gdzie nie mogę się ruszać, a po 5 sekundach kicka ? Co mam zrobić ? PROSZĘ O POMOC

Opublikowano

Sory was ale ja mam taki problem

Zpatchowalem metka itd

Zainstalowalem dmg

Zrobilem obejscie i pisze mi ze wersja pliku index jest stara

zpatchowalem metka i ciagle to samo

@EDIT

Udalo mi sie wlaczyc metina z dmg i teraz kiedy biore postac to pojawia sie tylko bron na wojowniku byla wlocznia a na ninjy sam Łuk i widać tylko bron poczym wywala z servera

Opublikowano

Teraz ja mam pytanie do was moze cos przeoczyłem albo nie doczytałem.. Tak o podmieniłem index spatchowałem metina potem zainstalowałem haka podmieniłem Metin2client no i to chyba na tyle co tam pisaliscie tak? A wiec wlaczam i przy wyborze postaci nie widac mojej a gdy wchodze do gry widac tylko wyrastajacy z ziemi moj miecz... wiec pytam sie ock? Powinienem miec jakiegos tam kamer moda czy cos w tym stylu czy co?

Opublikowano

jak podmieniasz te pliki z pc/pc2 to musisz mieć tez te oryginalne ! tak mi napisał misieksantos czy jakoś tak. Później odpalam przez obejscie podchodzę z mieczem do mobow i nic się nie dzieje ! czemu ? Proszę o pomoc !

Opublikowano

Ludzie to jego "buhahaha" świadczy o nim, że jest pierdolonym neokidem - takim się NIE ODPISUJE !

Powinien być wdzięcznym, że ktoś pracuje nad hakami do PL'a

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

Opublikowano

DMG na miecz dziala na koniu? bo testowalem i nie widze roznicy. bez konia tak samo ;/

Jest ryzyko------>Jest zabawa

Opublikowano

Niestety po zrobieniu wszystkiego z godnie z instrukcją Wyskakuje komunikat " Nieprawidłowa wersja pliku 'pack/index'. Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher.

Opublikowano

Witam.

Ja chcialem tym oto sposobem zagrac na Imetinie

Natomiast gdy obejscie wklejam do folderu i uruchamiam wyskakuje LOG.

PRosze o pomoc..

Opublikowano

Dzieki wielkie szukam juz cos takiego od dluszego czasu a tu prosze.

Dla ciebie leci + i mam nadzieje ze bendziesz mial wiencej tak doskonalych projektow

Opublikowano

A ja mam błąd podmieniłem indexy i te twoje pc... i nie widac postaci ani nie mogę chodzić ;/

Może ktoś wysłać gotową paczkę ze wszystkim ? Polecą Plusy!!!,

Działa mi tylko wait hack co zrobić ? Gram wojem body na PL'U czemu nie idą mocniejsze hity ?

Opublikowano

Ok działa.

Niestety po zrobieniu wszystkiego z godnie z instrukcją Wyskakuje komunikat " Nieprawidłowa wersja pliku 'pack/index'. Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher.

Wgraj jeszcze raz plik index i zrób od nowa reszte.

@Down

Ktoś już o tym pisał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...