Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Dmg Hack By Artent

ArTenT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi tak samo nie dziala wczesniej widzialem sam miecz i logalo teraz nie moge nic bo wyskakuje blad pliku PC.epk. Zrobilem tak jak napisane i nic.

13535002931f.png

Opublikowano

Mi wszystko działa nie kicka ani nic, ale nie działa mi ten serwer na którym gram ;/ Co mam zrobić?

Pomogłem? Daj Lubie to ;)

fa48912cf879a4d348eb2271b84fcdca.gif

Opublikowano

Jak nie działa na forum jest mój Tut.Jest przeniesiony do Tutoriali i nazywa się ''Rozwiązanie Problemu z DMG,,.Mi Pomugł

sygnatura1n.png

Jeśli pomogłem,Daj +. Jeśli nie pomogłem,Daj + ,

Opublikowano

Jak zrobić z tym "nowym" sposobem na expienie? Zmienić nazwy plików na misiekantos253_pc.eix czy kamer_pc.eix? bo się gubię już w tym :>

kamer_epc.eix.......itp ale nie wiem czy zadziała bo u mnie się dzisiaj tak stało działał, wyłączyłem kompa.potem wszedłem na niego włączyłem metka i u mnie się pojawiło takie coś przy logowaniu że jest widoczna połowa postaci ale z boku czyli pięścią do nas bo ma rozłożone ręce na krzyż a w kamer modzie niema błędu postaci ale kicka.Trzeba tu pomyśleć żeby to działało.Wkleiłem HS od kamer nic, blokada bypassa chyba nie pomorze ale trzeba myśleć.jak u kogoś działa pisać.

Ps zmiana nazwy zależy od kogo masz index jak misieknatos to dajesz nazwę misieknatos253 do plików a jak kamer to kamer do plików

sygnatura1n.png

Jeśli pomogłem,Daj +. Jeśli nie pomogłem,Daj + ,

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ten sam problem co niektórzy, Sorry za odkopanie ;D No ale niestety,, Jestem wbity do polowy w ziemie, moze to juz nie dziala, albo cos..

"Zamknąć burdele, otworzyć serca"

Opublikowano

Pytanie czy na WaitHacku takze mnozy obrazenia ? .. Bo mi jakos nie idzie .. Jak bil tak bije .. Mialem starego waithacka i tego twojego wait + dmg bije tak samo bez roznicy .. Moze cos zle zrobilem ? ? ..

Opublikowano

mi nie działa , metek spatchowany ma być czy nie ?

pokazuje mi nieprawidlowa wersia pliku 'pack/index' Proszę zaktualizować Clienta przy pomocy patcher ,

od czego to może być ?

Opublikowano

Siema ja mam zainstalowanego metin2mod.tk w folderze metin2 to przeszkadza ?? bo gdy wlaczam obejsciem i jestem to mi pokazuje tylko mieczyk a nie postac i zarza mnie loga HELP !!!!!

Opublikowano

up@

To znaczy ,że weźmiesz 6 razy więcej skillem jak masz założony miecz(chyba ;D )

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

pomnaza hity zadawane mieczem;) czy tez skilem. z tego co wiem juz niedziala

Niewalcz z idiota bo sciągnie Cię na swój poziom i zniszczy doświadczeniem!!!
Jak pomoglem daj plusika

Derides;PL Polecam nowy fajny inny serv.metina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...