Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Dmg Hack By Artent

ArTenT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mam ten index od misiekantos to dziala metin ale dmg nie dziala a jak jest index od dmg to wtedy metin nie dziala;/

Help jak to zrobic?;(

Opublikowano

Chce się upewnić. 1. Zamieniam index 2.Instalujemy to do Folderu PACK 3.Robimy Obejście? Trzeba zrobić tylko takie coś? A i czy kopujemy metin2clinet.bin czy wycinamy?

Opublikowano

jak ja podmieniam index i włączam przez moda to przy oknie wybierania postaci widze nick i lv a postaci nie ma, a jak się zaloguje to sama broń jest, a nie ma postaci

Nie widać żadnych postaci kto pomoże daje limit +

Opublikowano

Witam, mam problem otóz na PC'ecie działa wyśmienicie, a na laptopie robię wszystko tak samo i już nie działa.podchodze do zwierzątka i nic się nie dzieje ; D W czym tkwi problem ?

Serwer:Grymuar

Królestwo:Czerwone

Nick: ColiberMan

Inne: EasyMetin2 [Abonament wykupiony]

Opublikowano

mamama00 dzięki, mój błąd ; ) Nie gram już na grymuarze ponieważ Ban za FishBota (EasyMetin) reaktywacja jest na syriuszu ; ) pozdrawiam. Problem rozwiązany

Serwer:Grymuar

Królestwo:Czerwone

Nick: ColiberMan

Inne: EasyMetin2 [Abonament wykupiony]

Opublikowano

no pozdro dla autora za taki hosting transfer 30KB/s i 2h do konca ..

<BRAWO>

chyba dziecino nie wiesz co to hosting ^^

pliki są wrzucone na dobry server multiupload, a to że u ciebie jest mała prędkość download'u to tylko i wyłącznie twoja ina ze masz obciążony internet, bądź wolne łącze. spróbuj wybrać inny server na multiupload.

Opublikowano

No to pomoże mi ktoś help nie widać postaci i nie można się ruszyć, a jak się zaloguje to sam miecz jest, a nie ma postaci i nie można się ruszyć

Opublikowano

a więc tak zrobiłem wszystko co jest w instrukcji czyli wgralem pliki do pack zrobiłęm obejście po czym wyskoczyło mi że index nie poprawny czy cos takiego więc zmieniłem index po czym gdy wchodziłem do nie było widać postaci podmieniłem nazwy PC/PC2 wtedy wyskakiwalo mi PACK/PC nie można otworzyć i nie wiem co mam dalej robić niech ktoś pomoze polecą +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...