Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Dmg Hack By Artent

ArTenT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam . Mam pewien problem, ponieważ dzisiaj właczylem normalnie DMG by neono i wyskoczyl mi błąd:

"Nie prawidłowa wersja pliku 'pack/ PC.epk .. prosze zaktualizowa klijenta gry przy pomocy pathera "

Ściągnąłem wiec dmg by Artent . Przed wgraniem cheata spatchowalem metka i podmienilem pliki w folderze pack.

Zrobiłem obejscie przez podmienienie pliku metin2client.bin

Nadal wystepuje problem.

Prosze o pomoc jak najszybsza.

Opublikowano

post #150

HAHA . atrent loser zamknal temat bo kolesia waithack dziala a jego juz nie buahaha. oto ten temat sam zasysalem i od atrentai od tego kolesiahttp://www.mpcforum.pl/topic/302375-dl-dzialajace-na-pl-dmg/page__st__60 <--------polecam sam od dzis uzywam

na jakie klasy on działa ten waithack + dmg ??? wojo + sura ?? działa ????

RMCF

Opublikowano

Nie rozumiem.Sciągnalem obydwa cheaty od Artenta , spatchowalem metka i zrobilem obejscie.Nadal wystepuje problem.

Prosilbym o pomoc w z tym problemem.

Opublikowano

Nie wiem co wy pier. działa all + na szarże i inne skille omdlewające x3. Trzeba mieć niewykrywalnego indexa z innego tematu...

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Musisz podmienić index z tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/304359-dl-niewykrywalny-plik-index/

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

na dageru działa tylko wirek dmg, i tu moje pytanie czy jest juz jakis dmg gdzie działa chmurka jak kiedys?? zbierało sie caly spot w v 2 1 chmurka i wszystko lezy

Opublikowano

Elo wam mam taki problem sciągłem wszytko tak jak pisze odpalam metka wszystko działa wait hack dmg hack dziala tylko wywala mnie co jekies 50 sekund co zrobić by nie wywalalo help prosze .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...