Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Złodziejstwo Ze Strony Mod Kamera

Patrizio Vega

MOD KAMERA  

152 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy znikn??o Ci eq u?ywaj?c mod KAMERA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi nic na zadnym koncie nie zniknelo, mysle ze kamerowi nie potrzebne nasze itemy/konta ....

Pozdro.

Pomogłem? daj + :)

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@marvel40

Według mnie zdarza się że ktoś kogoś okradnie, ktoś podgląda pasy koledze(Np ja ukradłem kumplowi stal +8 ).

To niezły z Ciebie kumpel...

@top

Żeby kamer chciał okradać ludzi to by okradał ich więcej, a nie jakieś Twoje lipne konto :P

Opublikowano

Takie tematy powinny być kasowane przez moderatorów. Zajrzyjcie na 1 strone teamatu napisałem wam tam wszystie najważniejsze wskazówki abyście nie stracili dostępu do konta. Uwierzcie ale dzięki temu nie stracilem żadnego kontach aż w 3 różnych grach :P

Opublikowano

Hmm. Raczej wątpię, żeby kamer miał coś z tym wspólnego. Pewnie ktoś odgadł Twoje passy, albo komuś podałeś.

Raczej nie... też używałem moda na PL'u i autologinu bo dość czesto kickalo haslo znalem ja nikt inny komp byl skanowany w kazdy week a tu nagle zonk zmienione haslo i eq brak...

kaigie - w necie nie ma zaufanych ludzi chyba ze znasz osobe z real'a ...

Opublikowano

hmm ja wam powiem tak :

Jak by miał kraść to już dawno było by o tym pisane i to wiele wiele razy ...

On zarabia na tym ze se moda pobierzesz a nie ze eq ci zwinie , chłopak pracuje a ty go w ten sposób chcesz oczernić ...

Ja tam kamer ci dziekuje za robote ;)

Opublikowano

ech to jasne ze twój kolega to zrobił -.- . Pomyl trochę , musiał podejrzeć kiedyś twoje passy czekał aż będziesz miał dobre eq i kiedy wyjdzie .Ty jeszcze nabrałeś się ze mu też okradli konto kiedy se zapewne zrobił nowe i cieszy się eq

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ech to jasne ze twój kolega to zrobił -.- . Pomyl trochę , musiał podejrzeć kiedyś twoje passy czekał aż będziesz miał dobre eq i kiedy wyjdzie . Ty jeszcze nabrałeś się ze mu też okradli konto kiedy se zapewne zrobił nowe i cieszy się eq

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ech to jasne ze twój kolega to zrobił -.- . Pomyl trochę , musiał podejrzeć kiedyś twoje passy czekał aż będziesz miał dobre eq i kiedy wyjdzie .Ty jeszcze nabrałeś się ze mu też okradli konto kiedy se zapewne zrobił nowe i cieszy się eq

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hm.. teraz macie.. osadzanie KaMeRa.. -.- debile.. mowie oczywiscie o tych ,ktorzy dali ze im ukradl.. On chce Wam jak najlepiej pomoc a Wy sie tak odwdzieczacie ? Pewnie wyslal ktoss wam jakis program, na GG wpisz swoj login i haslo i dojda sm.. -.- a tuu wielkki spam na GG Id i haslo sie wysyal nie da sie przestac.. tez tak kiedys przez moja glupote stracilem konto.. od tej pory nie gram na pl.. -.-

jesli macie cos do Kamera to wypierdalac z tego forum -.- piszac z kamerem, zawsze mi odpowiedzial na zadane pytanie -.-

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

jak kamer by okradal to 3/4 metin2.pl bylo by okradzione i kamer by byl bogatszy niz ci ludzie co selaja ynagi eq konta na allegro masz kolegera zkumpem zrobice formata i spokoj

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Jak można okraść kogokolwiek a tym bardziej kumpla, nie rozumiem tego. :unsure:

PS. autologin od kamera nic nie wysyła, mam dobrą zaporę i nic mi nie wykryło żeby łączyl się z internetem.

Opublikowano

najciekawsze jest to że kłucisz się i jesteś strasznie uparty ... jak czytam twoje wypowiedzi to mam przeczucie że chcesz nas na siłe przekonać o swojej racji, niekoniacznie prawdziwej ... może tobie nikt nie okradł konta a chcesz kamera "usunąć"... Nie wiem...

wypowiedź tyczy się Patrizio vega

PS - nikogo nie osądzam, to są tylko moje bezpodstawne przypuszczenia ...

mca.png

Opublikowano

No patrzcie KaMeR tyle dobrego robi, a teraz jakiś idiotyzm będzie go osądzał bo mu okradziono konto <_< .

Chłopie, bawiłeś się na necie, kliknąłeś w coś i kradzież gotowa.

Zabezpiecz się w lepszego antywira to tego unikniesz.

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

To jest niedorzeczność patrzcie ile już kamer dla was zrobił, a wy go jeszcze osądzacie o złodziejstwo to jest po prostu kpina.Kolega Cię okradł. Tyle

Nigdy jeszcze nie zostałem okradziony, a już od samego początku mojej kariery korzystałem z kamermoda

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Godzina 3.12 Wchodze na konto Passy nie wchodzą potem udało się wejść konto pudte miałem KMR moda i autologin ... Mi Kaspersky W modzie znalazł Keyloggera i Trojana

. .

Opublikowano

Nikt nie podpatrzył moich pasów bo passy zmieniam co 2 dzien. ;/

A że mam na pc tylko metina - moda - i dmg od neona to są jakieś podstawy. ?

Proszę o zamknięcie tematu, nie da się przegadać osobą zakochanym w kamerze.

Opublikowano

To może ja ci wytłumaczę. Ludzie tutaj nie koniecznie kochają kamera. Nic do niego mają, bo koleś jest spoko. Możesz nawet sam sprawdzić programem comodo firewall ze kamermod nigdzie nic nie wysyła. Co do kradzieży konta może być wiele rozwiązań ... kolega/jakiś haker co sobie zgadywał twój login i hasło/pech. Pomóc ci może jedynie serwer gry. Bo to jedynie on(chyba) widzi jakie ip/host siedział na twoim koncie. To na tyle. Bye.

Opublikowano

no mnie tez sie wjebali na konto -.-

Becatech (23-01-2011 2:04)
jestes?
Becatech (23-01-2011 2:06)
mhm
Ja (23-01-2011 3:06)

Ja (23-01-2011 3:07)
kurqwa
nie wkurwiaj mnie
Becatech (23-01-2011 3:07)
wlazlem zoaczyc jak ci idzie
myslalem ze ktos sie wjebuje na konto
a-.-
sorry ; ******
xDDDDDDDDDDDDD
droplo cos fajnego?
akurat metka bilem
i chuj
ch1 sie zdupcylo
Ja (23-01-2011 3:08)
wiem
Becatech (23-01-2011 3:08)
droplo cos fajnego?
berek
wir
Becatech (23-01-2011 3:08)
mhm
czarowane

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...