Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Złodziejstwo Ze Strony Mod Kamera

Patrizio Vega

MOD KAMERA  

152 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy znikn??o Ci eq u?ywaj?c mod KAMERA?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta, a ja specjalnie nowy komputer kupiłem żeby w super mario grać -.-.

Prawdopodobnie masz jakiegoś keya, który wysyła plik z hasłem do osób trzecich.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Ehhh... Pobierz sobie fire walla i zobacz dokąd prowadzi połączenie... Ja używam jakoś jego moda od początku i nic mi nie zniknęło. I co ważniejsze nie pobieram jano nappo hacków ; ) Sprawdzam również skany plików i komputer skanuje.

Pozdrawiam.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

AutoLogin tworzy tylko plik do autologowania (logininfo.py), autologin był w grze ja go tylko odblokowałem.

to że Cie okradli koledzy to nie moja wina. w modzie wykrywać może jakies mniejsze wirusy, ale jest to spowodowane przez zwykły packer (wiekszośc jest wykrywana jako wirusy).

Nie znasz sie na niczym to nie gadaj że cie okradam

Opublikowano

AutoLogin tworzy tylko plik do autologowania (logininfo.py), autologin był w grze ja go tylko odblokowałem.

to że Cie okradli koledzy to nie moja wina. w modzie wykrywać może jakies mniejsze wirusy, ale jest to spowodowane przez zwykły packer (wiekszośc jest wykrywana jako wirusy).

Nie znasz sie na niczym to nie gadaj że cie okradam

Dokładnie. Są to nie groźne wirusy, wiesz ile osób gra na tym modzie?

Np. ja i żądnego konta nie straciłem.

Więc ściemniasz i tyle.

Opublikowano

Przyczyn może być kilka:

1. Ściąganie YangHacków, KowalHacków, 1KU G Hacków itp...

2. Miałeś Hasło np. "fubu123" lub coś w tym stylu.

3. "Kolega" znał hasło i najzwyczajniej w świecie Cię ojebał.

Opublikowano

Przyczyn może być kilka:

1. Ściąganie YangHacków, KowalHacków, 1KU G Hacków itp...

2. Miałeś Hasło np. "fubu123" lub coś w tym stylu.

3. "Kolega" znał hasło i najzwyczajniej w świecie Cię ojebał.

koleś czytaj ze zrozumieniem a nie przeczytasz 1 posta i myślisz ze wiesz wszystko ...

napisał że ma oddzielny komputer hasło ma 9 znakowe i że nikt nie zna hasła ...

Edit1: A co do tematu masz oryginalnego windowsa ? ja kiedyś z kolegą mieliśmy pomysł żeby zrobić windowsa w którym będzie key ;] ale nie chciało nam się tego robić może ktoś to tez wymyślił

Edit2: a ściągasz jakiegoś typu privy ? ściągałeś coś na innym komputerze i przez pendrive przesyłałeś na ten komputer z metkiem ? mogłeś nagrać keya na pena i przegrac na tego kompa z metkiem

a co do pana na dole

mój kolega ma w domu 8 komputerów 5 stacjonarnych i 3 laptopy to skąd wiesz że on nie ma oddzielnego komputera do metina ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wiem że nie osądzasz kamera ale popatrz z innej strony . On robi hacki , boty , mody .

Mamy 1 wniosek że się na tym zna .

Po 2 umie konstruować cheaty , to powiedz mi po co mu jakies eq warte 50 zł jak może to mieć w kilka minut ?

Nie wierze Ci z osobnym kompem do metka bo wieje fejkiem :)

1kkk na allegro to około 30 zł . Moze kupisz sobie jakies pro fenki ^^

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

Mam 100% zaufanie do kamera. Gram na Modzie już KILKA lat (z przerwami) i nigdy mnie nikt nie ogradl chyba, że sonsiad bo mu passy dałem bo mówił że ma Yanghack ale to już dawno

ahhh stare dobre czasy

Słaby FMS+0 ok 300k-200k

Opublikowano
@up nie wyzywaj kogoś bo nikt do ciebie się nie zwraca wulgaryzmem

Po prostu mnie wnerwia jak pisze takie głupoty jak mu działał i wszystko było Ok a jak mu konto zawalili to od razu zwała na Kamera.

Jak masz zwalać winę na kogoś to najlepiej graj bez hacków i pomyśl czy kolega ci nie zawalił albo czy nie używałeś jakiś innych czitów.

Opublikowano

Czy lapek za 1.500pln to aż tak nie osiągalna rzecz, że wmawiacie iż go nie posiadam? :/ OGAR Ludzie.

Zrobiłem przelew na 1kkk sformatowalem pc wgralem mt2+dmg od neona czy jak mu tam + MOD KAmERA - poczekam i zobaczę co będzie dalej.

PS. Jeśli kogoś uraziłem tym tematem to przepraszam :)

Opublikowano

Dużo czasu gram już na modzie, i jeszcze nigdy NIKT mi się nie wjebał na konto- to napewno nie jest spowodowane modem ;].

format+przeskanowanie pendriveów które podłączałeś do kompa, ewentualnie innych wszelkich urządzeń typu przenośny dysk itd.

nie podawaj nikomu passów, hasło najlepiej ze znakami takimi jak $ % # itd, duże litery, małe, cyferki. (nigdy nie takich jak 123456, sam tak się kiedyś wbiłem na konto koledze w Nostale)

pzdr

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Opublikowano

No dobra czas żeby ktoś coś powiedział...

Po1.:

Według mnie zdarza się że ktoś kogoś okradnie, ktoś podgląda pasy koledze(Np ja ukradłem kumplowi stal +8 xD).

Po2.:

Nie rozumiem osób którzy wyzywają usera który założył ten temat... powiedział przecież że w żaden sposób nie chciał nikogo urazić a tu ludzie wyjeżdżają z czymś takimi tekstami jak np. Seeker17... Ludzie nie bądźmy dziećmi..

Po3.:

Nie rozumiem ludzi którzy w tym temacie bronią Kamera jak mogą... ja też sądzę że kolegę okradli z jego własnej winy że Kamer nie ma z tym nic wspólnego ale bez przesady, może chcecie się podlizać Kamerowi lub coś w tym stylu?

Po4.:

Kolega Kamer ładnie nam wyjaśnił co to jest Autologin i z czego go zrobił więc myślę, że aby zapobiec spamu temat do zamknięcia. ;_)

Tyle z mojej strony. ; )

Opublikowano

Heh zabawne Kamer i kradzież? Używam tego moda od x czasu miałem 66 lvl na globalu grałem na tym koncie sporo przez właśnie kamermoda miałem zapisane w autologin i nic się nie stało postać sprzedałem :s. Widocznie jakiś kumpel Cie oskubał jak podpatrzył pasy ; (

Opublikowano

Nie sądzę, aby kamer mod miał jakieś wirusy.. Używam go od ponad roku i żadnego konta nikt nigdy mi nie okradł :> Na 1. stronie podajże pewien user wyjaśnia jak ustrzec się przed kradzieżą.

EMPTY :C

Opublikowano

Uzywam kamer moda juz długi czas i nic nie znikneło . Moze ktos znał twoje passy . Kamer nie okrada .

Masz coś do mnie ? To powiec mi to prosto w twarz Śmieciu . !

Opublikowano

Ludzie do hu** opanujcie się na co Kamerowi wasze głupie konta a login i hasło zapisuje na kompie <_<

Dzieciaka ktoś okradł i już że przez kamermoda <_<

Opublikowano

Powiem tak -jest od pyty keyloggerów na necie :).

Każdy z nas może go mieć ,bez tego świadomości.

Są i nie wykrywalne(przez krótki czas0 i dużo wykrywalne.

Tak jak na poprzedniej stronie ktoś napisał ,trzeba się zabezpieczać przed tego typu rzeczami ,lub w ogóle ich nie ściągać.

Nie winny jesteś -ale za kamer moda dostajesz bana ,a Ty dostałeś tylko hacka :).

Uważaj na przyszłość ,i przeskanuj kompa ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...