Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Złodziejstwo Ze Strony Mod Kamera

Patrizio Vega

MOD KAMERA  

152 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy znikn??o Ci eq u?ywaj?c mod KAMERA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pragnę was uczulić iż wczoraj okradziono konta moje i mojego kumpla. Dziwną sprawą jest to, że zniknęło EQ tylko z tego konta, które zapisane było w autologinie.

Wczoraj około godz. 3:30 ktoś zalogował się na moje konto zmienił pasy i okradł ekwipunek. Kiedy odmieniłem pasy konto było puste. Znajomy miał okradzione konto okolo 3:00. Czy Kamer okrada?! Jeśli wstawia opcje zapisywania passów, to niech będzie to tylko dla naszego użytku.

Druga sprawa.

Nie polecam rozwiązywania reklam na zagranicznych ip. Dlaczego? - Rozwiązałem parę i po 45min musiałem robić formata. Syf i nic więcej.

PS. W tym temacie nie mam na celu użalania się nad sobą, ani osądzania Kamera.

PS2. Nie wiem czy dobry dział.

Strzeżcie się pozdro.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja to nie wiem może cie kolega okradł i zrobi drugom postać (sklepik) wystawi selnie i kupi eq

patrz na ręce kolegi jeżeli dorobi się jakiegoś lepszego eq w ciągu 1 tygodnia to kolega cie okradł

na pewno zna pasy i na przyszłość jak będziesz ty i twój kolega przy kompie to każ mu się odwrócić

jak będziesz wpisywał pasy

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Yy, nikt nie ma moich pasów. A kolega używał identycznego MOD KAMERA jak ja. Dodam iż kiedy zmieniłem pasy i nie zapisałem w autologinie nikt nie próbował się zalogować. Od 6:00 mam postawiony sklep z itemami, które było na 2 koncie.

PS. mam kompa po formacie, na którym jest tylko metin2 i mod kamera.

edit. Cały kamer jest bardzo przydatny. Jednak zapisywanie loginu to więcej niż pewne, że zostaniesz bez EQ...

100% METIN2 pl.

edit2. okradający chyba ma ninje bo zebrał jak i mi tak i koledze wszystkie KU a aury, wiry pozostawiał. :/ - Jakiś dziwoląg?

Opublikowano

Albo to wymyśliłeś, albo wchodziłeś na stronki/ściągałeś"yang hacka" i to dlatego.

Kamera Bronie to jest kimś, ale mogę się mylić.

Zobaczymy

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

1.Gram w metina2, 3lata i nie jestem jakimś durnym dzieckiem wierzącym w darmowe yangi.

2.Po kiego grzyba bym miał wymyślać ?! Mówię jak jest. Bądźcie dalej tacy pewni siebie, tylko nie płaczcie jak pewnego poranka obudzicie się, wejdziecie na metka a tam co? g0wno. pustka.

3.Może jestem jednym z tych pechowych. Dlaczego?! - Autologinu używają tysiące ludzi.

Opublikowano

pobierz jakis program który informuje cie o jakimkolwiek wysyłaniu informacij do neta :) Ja sprawdzałem i kamer nic nie wysyła Pozdro MPC

gram na PL

woj body 71

nick: skalpel

serwer: monoli

skille:

-szarża G8

-aura M4

-wir 14

-3stronne 1

-berserk m3

Opublikowano

W autologinie nie ma keyloggera bo każdy kto tego używa by miał wyczyszczone konto a druga sprawa Kamer nie okrada kont a ty cioto nie pisz pojebanych tematów bo na pewno sam pobrałeś jakieś syfy!!!

Opublikowano

@up nie wyzywaj kogoś bo nikt do ciebie się nie zwraca wulgaryzmem

a do tematu używam długo kamer moda i nie obkradziono mnie ;)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

To skąd te 3osoby, które w ankiecie zaznaczyły "TAK"

PS. Jeśli mam być wyzywany przez tą dzieciarnie, udzielającą się w tym temacie to proszę go zamknąć.

TEMAT napisany z myślą o ludziach grających na modzie, chciałem was tylko ostrzec. ZERO kultury.

Opublikowano

Gadacie żeby gadać,KaMeRa Moda używam na globalach i jest ok, ale jak nie umiecię zabezpieczyć porzadnie systemu to już wasza sprawa.

Jak sie uchronić przed kradzieża?

1.Używaj bezpiecznej przegladarki [opera,firefox] Jest to bardzo ważne w przypadku Trojanów z grupy downloaderów które wykorystują luki w przegladarce.

2.Używaj pakietu internet security do ochrony komputera a nie samego programu antywirusowego [Polecem ESET SMART SECURITY] jak i skanowanie komputera co kilka dni w poszukiwaniu złośliwgo oprogramowania.

Przed skanowaniem komputera kasuj wszystkie punkty przywracania systemu jak i po skanowaniu. Następnie utwórz czysty punkt przywracania systemu [Gdy korzystasz z przywracania systemu i cofniesz komputer do poprzedniego stanu może sę zdarzyć że wirusy też zostaną przywrócone]

3.Aktualizuj system przez usługe windows uptade [To bardzo ważne gdyż hakerzy wykorzystują luki w systemie gdy chcą przejąc nad nim kontrole]

4.Czyść pliki tymczasowe po skończonej pracy na komputerze [tam właśnie zagnieżdzają się różne świństwa]

5.Zawsze sprawdzaj adres strony na który się logujesz .oryginala strona metin2 pl to [www.metin2.pl[ a ja znalazlem taka sama strone z takim samym szablonem tylko że różnił się jedną literą w adresie]

6.Nie pobieraj hacków,botów do metin2 znieznanych stron. [Tylko z tej]

7.Twoje hasło na e-maila i konta do metina powinno się różnić i zawierać minimum 8 znaków [Włącznie ze specjalnymi]

8.Swoich danych do konta czyli loginu i hasla nie podawaj nikomu/

9.Używaj wirtualnej klawiatury wbudowanej w kliencie metina podczas logowania

10.sprawdz co uruchamia się w autostarcie ,podczas uruchamiania systemu--------> START-URUCHOM-msconfig-uruchamianie

Opublikowano

Nie osądzaj kamera on sie stara jak może żebyśmy mogli grać. A ty mu takie zarzuty? Ja gram na modzie od ..... no długo bardzo długo i jeszcze nigdy nic mi nie zginelo a jak używasz haseł 12345 to sie nie dziw <_<

1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

BZDURA !!!

oskarżasz usera który stara się pomagać dal naszej społeczności.

poza tym, przeskanowałem mod kamera od początku do końca, NIEMA TAM ABSOLUTNIE ŻADNEJ MOŻLIWOŚCI ABY KAMER MIAŁ DOSTĘP DO NASZYCH KONT ! :)

~Pozdrawiam

Opublikowano

hmm uzywam kamera od poczatku istnienia tego modu i jakos nic mi nie zniklo zapisywania haslo uzywam i jakos mam eq i konta pewnie kolega cie ojebal i bys wiedzial ze to on to napisal ci ze go tez ojabali i tyle a a co do reklam nikt ci ich nie kazy robic ja teaz troche czasu je robie nie tylko na sm tylko glownie na playspanie ale tez jest zakladka sponsor pay i jakos all norm z kompem...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

HiJackThis znalazl mi tylko błąd przy O4 - HKCU\..\Run: [api32] C:\DOCUME~1\PATRIZ~1\USTAWI~1\Temp\apiqq.exe reszta czysciutko więc nie wmawiajcie mi że syf sciągam.

Po raz kolejny powtarzam, że do konta pasy miałem tylko i wyłącznie ja! A hasło było 9 znakowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...