Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Ƥℓικι ƨɛяωɛяσωɛ 2010

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja cały czas stoję na tym samym błędzie "Zostałeś połączony z serwerem..." daj pliczki, to przetestuje ...

I podaj od razu Pong ...

Opublikowano

Nie mówię, że nie działa bo już pokazywał to Bambus3k, ale ja stoję przy błędzie "ZOSTAŁEŚ połączony z serwerem" może Schitti upnie pliczki to zobaczymy co z tego wyjdzie ...

A tak wgl. to ładną grafikę zrobiłeś, wszystkie te przedmioty które masz w ekwipunku dodałeś sam, czy już były dodane ?

Opublikowano

Nie mówię, że nie działa bo już pokazywał to Bambus3k, ale ja stoję przy błędzie "ZOSTAŁEŚ połączony z serwerem" może Schitti upnie pliczki to zobaczymy co z tego wyjdzie ...

A tak wgl. to ładną grafikę zrobiłeś, wszystkie te przedmioty które masz w ekwipunku dodałeś sam, czy już były dodane ?

połowę dodałem

Opublikowano

W Game To Samo:

SYSERR: Jan 23 23:29:28 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Table 'account.guild' doesn't exist
query: SELECT id FROM guild
SYSERR: Jan 23 23:29:28 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Table 'common.spam_db' doesn't exist (query: SELECT word, score FROM spam_db WHERE type='SPAM' errno: 1146)
SYSERR: Jan 23 23:29:28 :: socket_connect: socket_connect(): can not connect to lal.wodn2.org:80
SYSERR: Jan 23 23:29:28 :: SetShopItems: Shop: no item table by item vnum #50436
SYSERR: Jan 23 23:29:28 :: SetShopItems: Shop: no item table by item vnum #5210
SYSERR: Jan 23 23:29:28 :: Boot: cannot load SpecialItemGroup: locale/germany/special_item_group.txt

A w Auth coś takiego:

SYSERR: Jan 23 23:29:32 :: socket_bind: bind: Address already in use

Opublikowano

brak tabeli common.spam_db w bazie, brak tabeli guild w bazie w folderze account oraz itemy w special_item_group których nie ma w bazie danych

Opublikowano

Dziwne to strasznie, skoro Ty odpaliłeś te pliczki a ja muszę tyle edytować =,= ściągałeś paczkę z tego tematu czy z "Jak Zainstalować Pliki Serwerowe 2010"?

Opublikowano

No to Shittie byłbyś tak miły i podrzucił nam gotowe pliki(szczególnie z mysql), przeciez wszyscy tu udzielajacy pomagalismy sobie nawzajem w uruchomieniu tych plikow =)

Opublikowano

Problem z MySQL na tych pliczkach ?

Zapraszam do tego tematu ...:

http://www.mpcforum.pl/topic/283644-downloadmysql-na-plikach-2010/page__gopid__1967996#entry1967996

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...