Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Zmiany W Regulaminie

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2. Jesli ktos z moderatorów stawia prywatny serwer, który nie jest serwerem mpc, traci range na własny wniosek.

Pozdrawiam,

Czegoś tutaj nie rozumiem.

Czyli, że jakby Moderator płaci swoją cenę, nie mogąc publikować serwera ?

Ten przepis nie ma sensu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

1. Takie se.

2. Szaleństwo , okaże się że połowa moderatorów ma swój serwer -.- i wypad.

Każdy ma swój dział i wie ile poświęcić na niego

Na przykład ja

5 Minut roboty w dziale i koniec bo mało kto wchodzi do działu lineage 2 bo nie ma hacków prawie do niej.

I mam się nudzić na mpc a nie mogę se serwera stworzyć

­39566146920630933015.png

Opublikowano

2 pkt nie sprawiedliwy .

Ktoś jest moderatorem i nie może swojego serwera postawić ..

Z drugiej strony i tak te serwery do metina ( Evenye, Evonis ) dla mnie się nie podobają . Wolę od nich PL . ; - ) Bez urazy ( do twórców ) .

Tylko szkoda mi modków, którzy tracą przez to rangę na forum . -.-

Opublikowano

1. Takie se.

2. Szaleństwo , okaże się że połowa moderatorów ma swój serwer -.- i wypad.

Każdy ma swój dział i wie ile poświęcić na niego

Na przykład ja

5 Minut roboty w dziale i koniec bo mało kto wchodzi do działu lineage 2 bo nie ma hacków prawie do niej.

I mam się nudzić na mpc a nie mogę se serwera stworzyć

To stwórz serwer, i go nie upowrzechniaj na mpc, tak żeby administratorzy się nie dowiedzieli, proste....

Opublikowano

- Ciągłe obrażanie, bluzgi administracji forum. - To nie jest obrażanie, to jest przemawianie do rozsądku.

- Brak zaangażowania w życie forum i ciągłe ubliżanie użytkownikom. Niezasadna krytyka z "zasady" dla zrobienia show. - jak chce to się angażuje. Nikt Mu nie zabroni mieć konta na forum.

- Chamskie zachowanie wobec kobiet, wyzywiska na poziomie piaskownicy. - gdyby jeszcze jakieś były...

- Brak umiejętności dostosowania się do społeczności - Każdy jest inny. To samo np. mogę powiedzieć o Tobie kokoszu - nie potrafisz ogarnąć tylko sobie powiedzieć ("A dobra usune sobie temu Ownedowi konto, bo jestem inny i Go nie rozumiem").

- Nie dodaje nic do forum. - Jak wyżej - nie chce, nie musi !

Rozumiem pkt.1 - nie chcecie konkurencji, chociaż i tak jej nie ma ;)

Pkt.2 - pojebało Was do reszty ? To co się dzieje na forum to jest przeginka na całej linii. I niby z jakiej racji KidModzi Metin2 przeszli od razu na Modów ? Bo nie było ich ? To jak np. na początku Mou ogarniał dział sam mając jedynie Kid'a ?

Moderator to "wolontariusz". Nikt nie płaci moderatorom za ich czas poświęcony na MPC. Hmm...

+1.

Serwery Metin2 przyciągają coraz więcej osó na forum, ale nie - trzeba coś przeciwnego zrobić i zakazać stawiania. Może najlepiej usunąć dział Metin2 ? To chyba na forum byście we 4 siedzieli (Makin, kokosz, Muuu i duds.)...

Co się teraz dzieje...

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Przynajmniej mpc nie będzie padało przy każdym otworzeniu przez moderatorów metin2 ich pseudo serwera.

Popieram!

.

Opublikowano

według mnie to już jest przesada może jeszcze w regulaminie powinno być kto złamie regulamin płaci 200zl?

---

niedługo będzie trzeba mieć nick z wielką literą na początku?

---

dlaczego na mpcforum jakikolwiek link jest traktowany jak reklama? tak nie powinno być...

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

Opublikowano

kokosz mnie rozwalił, taki Rodimop co wjebał mnostwo czasu w to gowniate forum nagle traci all - po prostu ŻAŁOSNE . mpc trzyma sie tylko dlatego ze nie ma rownej siebie konkurencji, a kokosz ma wjb na userów , dasz stówke dostaniesz golda .

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

Co do punktu drugiego, jeżeli np. ja zrobiłbym sobie serwer do MS, to też tracę moderatora? PS'ami do MS mało kto się interesuje, więc nie byłoby żadnej fali userów, tak jak to było z PS'ami do Metina, do tego, równie dobrze mogę sobie spokojnie moderować(ja i tak nic praktycznie nie robię) i tworzyć serwer, można bez żadnego problemu pogodzić te dwie rzeczy. Według mnie idiotyczny punkt, dlatego że dotyczy wszystkich działów, MPC miało problemy przez serwery M2, więc to tam powinno być zabronione.

@Co więcej, za niedługo ten punkt drugi i tak nie będzie obowiązywał, ciekawe kto normalny wybierze posadę moderatora zamiast kasy ze swojego serwera. Coś mi się wydaje, że dużo moderatorów odejdzie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

pkt. 1 . nalezaloby sprecyzowac..

pkt. 2 ? - niektorzy nie czytaja ze zrozumieniem... chodzi tu o MODOW... choc sam uwazam ze to przeginka

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

pkt. 2 ? - niektorzy nie czytaja ze zrozumieniem... chodzi tu o MODOW... choc sam uwazam ze to przeginka

Ja można powiedzieć, że moderatorem nie byłem, a wyszło jak wyszło ;)

Moderator = Team ;]

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Co do punktu drugiego, jeżeli np. ja zrobiłbym sobie serwer do MS, to też tracę moderatora? PS'ami do MS mało kto się interesuje, więc nie byłoby żadnej fali userów, tak jak to było z PS'ami do Metina, do tego, równie dobrze mogę sobie spokojnie moderować(ja i tak nic praktycznie nie robię) i tworzyć serwer, można bez żadnego problemu pogodzić te dwie rzeczy. Według mnie idiotyczny punkt, dlatego że dotyczy wszystkich działów, MPC miało problemy przez serwery M2, więc to tam powinno być zabronione.

@Co więcej, za niedługo ten punkt drugi i tak nie będzie obowiązywał, ciekawe kto normalny wybierze posadę moderatora zamiast kasy ze swojego serwera. Coś mi się wydaje, że dużo moderatorów odejdzie.

Hmm... kiedyś i tak doszłoby do 7k userów nie sądzisz?

Więc nie rozumiem. Problemy? pff

I co w związku z tym?

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

(ja i tak nic praktycznie nie robię)

Zaraz wylecisz, bo nic nie robisz w dziale w którym nie ma co robić.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Pierwszy punkt dobry a drugi mnie nie dotyczy, ale:

za niedługo ten punkt drugi i tak nie będzie obowiązywał, ciekawe kto normalny wybierze posadę moderatora zamiast kasy ze swojego serwera. Coś mi się wydaje, że dużo moderatorów odejdzie.

Opublikowano

Ha-ha-ha Ciacho

Klaskaj "."

Ten regulamin jest SMIESZNY!

Moderator - USER = D.E.M.O.K.R.A.C.J.A (Widac iz kokosz nie ma TV)

PS.TO nie do pojecia MERKON!? Rodimop!!?? stracili stanowisko dla mnie to nie jest do pojecia! (tak lize dupe)

TO byli najepsi GM!

A wy bierzecie jakas DUDSJONOWA!?

CO ona ma wspolnego z CZITAMI DO GIER!?

Czy ona umie napisac chociaz bota do tibi co chodzi przynajmniej?

Czy ona umie sie obslugiwac cheat enginem?

NIE Moi DRODZY!

Lizas dupas kurwa a nie admin! (na forum mozna przeklinac , punkt w regulaminie ;0)

PS.Bede mial beke jak dostane Warna/bana za wyrazanie WLASNEGO zdania

A tak wogole Dudsonowa hooja umie jesli chodzi o cheaty do gier!

Jesli juz to ktos jak

Goening(pisze cheaty do WR)

I inni (nie zagladam do innych dzialow)

Ta DUPSONOWA

nic nie zrobila dla forum!(owszem grafike (smiech na sali) lecz to jest forum o cheatach NIE O GRAFICE!)

Jak chce se robic grafike to nieh wypier**** na graffika.pl (ooops,reklama :( prawda wielkie zagrozenia dla forum :/ )

Pozdrawiam DUPODAJNOWO

PS.Kokosz PM me chce kupic Admina(tak jak duds)

Daje 200zl pisz szybko!

Opublikowano
PS.TO nie do pojecia MERKON!? Rodimop!!?? stracili stanowisko dla mnie to nie jest do pojecia! (tak lize dupe)

A może byście się ich spytali, a nie gadacie jakieś głupoty, nie chcę nic mówić, ale na własne życzenie rang nie mają, o więcej się ich pytajcie.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

:< kokosz, żona zostawiła mojego nauczyciela od matmy, ale wróciła, twoja też wróci, zobaczysz!

ale fakt tych jedynek już się nie cofnie.

Opublikowano

Co do pierwszego to i tak był zakaz reklam, więc to można tak potraktować :) Mi nie przeszkadza, bo nic nie reklamuje, a MPC to jedyne forum, na którym uczęszczam :)

Drugie według mnie to odpowiedni krok uczyniony przez kokosza, gdyż na forum przez to wybuchło zamieszanie i było prze pewien czas tak, że nie wiadomo kto mod, a kto nie xD

Gratuluje pomysłu na zatamowanie tej plagi!

Pozdrawiam!

@Ed

Każdy ma swoje zdanie na różne tematy ale nie obrażajcie się nawzajem! Dudsonowa to kobieta więc trochę szacunku ludzie, a że dostała admina to nie wasza sprawa. Pytacie się dlaczego? Odpowiadam: przez pół roku zrobiła więcej dla forum, niż niektórzy co siedzą tu po kilka lat.

Mówicie, że robi sygny tylko dla administracji, bo liże dupy? A jak byś miał szansę wybrać sygnę duds, a moją czy jakiegoś innego grafika to kogo byś wybrał? Odpowiedz sobie i się nie plujcie....

1325607230-U48159.gif

Opublikowano
A jak byś miał szansę wybrać sygnę duds, a moją czy jakiegoś innego grafika to kogo byś wybrał

Twoją.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...