Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Zmiany W Regulaminie

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No troche mnie zdziwilo to w p. 2... Stawianie serwera nie ma nic do mpc. Jezeli oni zrypali serwer to nie znaczy ze inni nie moga sobie zrobic serwera...

No czo ty... admin może łamać zasady które wy barany musicie przestrzegać <he he he> <fraajeeerzy>

Lizu lizu?

;)

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty za to masz wyjebane na system i zaraz dostaniesz perma bez tematu w zbanowanych, oj.

Ty za to myślisz baranie, że władasz ciętą ripostą i posiadając gold membera (tak, tak bo on podnosi ci szpan+10) posiadasz również immunitet przed perm wyjebaniem z forum.

Opublikowano

Ty za to myślisz baranie, że władasz ciętą ripostą i posiadając gold membera (tak, tak bo on podnosi ci szpan+10) posiadasz również immunitet przed perm wyjebaniem z forum.

Czemu miałbym myśleć, że mam immunitet? Miałem przecież bany, ba, nawet perma.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Czemu miałbym myśleć, że mam immunitet? Miałem przecież bany, ba, nawet perma.

W takim razie śmiem twierdzić, że również masz wyjebane na system.

odmeldowuje się, nq

Opublikowano

O Ownedowi wylatalo konto z forum.

MAJĄ ROZMACH SKURWYSYNY!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Czym jest spowodowane dodanie tych 2 punktów do regulaminu?

A możemy chociaż przed postawieniem serwera napisać do Administratorów MPC z zapytaniem o owe tworzenie serwera?

Zaakceptowalibyście takie coś na warunkach?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

kokosz już dawno zdurniał, w administracji teraz tylko Makin jest normalny.

+1

@top

Bezsens.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

lols... żeby członek teamu nie mógł zrobić serwera to już jest szczyt ... ( sami sobie dopiszcie )

Chociaż z 2 strony nie dziwię się kokoszowi że zakazał po tych niewypałach [*] evonis i evenye ( nie nie podlizuje się! -.- )

A później lagi na mpc jak cholera przez napaleńców

(-.-(-.-)-.-)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

lols... żeby członek teamu nie mógł zrobić serwera to już jest szczyt ... ( sami sobie dopiszcie )

Chociaż z 2 strony nie dziwię się kokoszowi że zakazał po tych niewypałach [*] evonis i evenye ( nie nie podlizuje się! -.- )

A później lagi na mpc jak cholera przez napaleńców

(-.-(-.-)-.-)

Ja nikomu nic nie zakazuje. Po prostu nie chcę aby te dwie rzeczy się łączyły. Jeśli ktoś z moderacji chce mieć swój serwer, to po prostu musi zrezygnować z rangi.

Pozdr.

Opublikowano

A ja powiem wam że wystarczyło by usunąć dział "Zapowiedzi" w Metin2 i by nie było lagów :D

A co do punktów to są one bardzo ale to bardzo żałosne. Nie wiedziałem kokosz że tak bardzo zdurniałeś.

Załamka totalna.

drhousetagrogi.png

Sygna by Tamis

<3

Tu był reklama

Opublikowano

zadam 3 pytania

1. W pierwszym punkcie chodzi o forum serwera?

2. Co jak założe serwer cs prywat

3. Jak chce założyć serwer np. do tibi to muszę go nazwać mpc i uzgodnić to z administracja?

Opublikowano

zadam 3 pytania

1. W pierwszym punkcie chodzi o forum serwera?

2. Co jak założe serwer cs prywat

3. Jak chce założyć serwer np. do tibi to muszę go nazwać mpc i uzgodnić to z administracja?

1. Też. Chodzi o jakiekolwiek forum... chyba każdy wie co to jest forum.

2. Tak jakbys założył każdy inny serwer, możesz to zrobić, ale nie możesz być w tym czasie moderatorem.

3. Jeśli chcesz założyć serwer Tibii to nie możesz być moderatorem. Serwery mpc to serwery hostowane przez mpc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...