Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam prośbe niech ktoś uploadnie swój pack komu działa...

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Opublikowano

hah co to ma być....ha ha szkoda czasu nie czeekam powodzenia... w prowadzeniu tego zajebistego , wspaniałego serwera który "ma zmienić podejśćię patrzenia na grę metin2" . . .

ps. Nie szkoda wam czasu i tak nic z tego nie bedzię ....

Opublikowano

UWAGA! DO JUTRA NAPISZE PORADNIK WRAZ Z DOWNLOADEM JAK ZAGRAĆ BEZ BŁĘDÓW!

Jutro to mnei mozesz w dupe pocalowac jdz spac bo tyle nocek naderwanych masz ze...

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Exp zdaje się być w ogóle nie zwiększony^^. Jeśli tak ma być to już 10000 razy wolę PL'a, mam gwarantowaną pewność, że nie będzie żadnych off'ów.

Opublikowano

Merkon ciągle coś pieprzy o tym, że nie chcą by wyszło 2 Evenye.

TO GORSZE NIŻ EVENYE 10 Krotnie!

Zgadzam się ,evenye miało chociaż normalnego clienta, który wszystkim działał ;/ A mówiliście ze evenye to gowno a to ?

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Opublikowano

Niech Merkon upnie całego clienta i nie byłoby problemów, a nie że każdy musi sobie sam po kawałku sklejać

Opublikowano

Panowie mi wszystko ok ale jak mam sie zarejestrowac ? Skoro stronka nie dziala a stare passy do konta mi nie dizałaja juz 3 raz robie konto o tych smych danych pozdro...

Mekron jak ja z kumplem robilismy serwa to 2 dni i mielismy mniej bugow niz ty na tym calym evonis a wy ponoc nocki rwaliscie 10+ osobowy team a nie ogary same

zuteten2.jpg
Opublikowano

Mówiłem ze działaja cheaty na serwerze? ;]

I ze da sie zrobic spol? ;]

A o to dowód :

metin2mod.tk

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

Opublikowano

A ja mam taki problem włączam ikonę evoniS i wyskakuje "Brak połączenia z EvoniS"

Opublikowano

bo znów padł serwer ;D

Ale sie długo nacieszyliście

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

Opublikowano

Czemu jak wchodzę na stronę avast mi krzyczy "Zostało wykryte zagrożenie"

Czemu tak jest coście za syf na stronę wpakowali_

sygnature.png

Opublikowano

Mekron zawiodłem się na tobie popełniłeś taki sam profesjonalny błąd jak Evenye mianowicie zareklamowałeś serwa miesiąc wcześniej przed oficjalnym serwem (poczatek stycznia) Po 2 ten serwer jest jeszcze gorszy niż evenye bo nawet 2 dni nie postał... Po 3 ponoć zarywacie nocki guzik prawda... Po5 Wieczorem napisałeś że serwer rano bd on bo jakiegos reseta robisz.... Po 5 dzisiaj jakiś kit wcisnałeś że jakiegoś kolesia nie było i nie mogłeś tego zrobić ale na 100% miał być ok.. 16 lecz tak nie jest... Teraz pewnie szukasz jakiejś wymówki żeby nam wcisnąć Poprostu zawiedliśmy się na tobie "Najlepszy Polski hard dedyk sie znalazł muhahaha"

To tyle ode mnie więc poprostu powiedz temu 1000 osob ze Ci się nie udało tak będzie najprościej i nie będzie nie potrzenego spamu ...

Zadna publikacja serwera chyba nie miała tylu stron spamu miało być najlepiej a wyszło gorzej od chińskich serwerów tj.. NewLongju i te inne ....

zuteten2.jpg
Opublikowano

Gdzie ja to mam wypakowac w pack czy w metinie norm

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...