Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up To nie jedyny przypadek . W adresie strony servera jak i w tym całym wielkim spamie siedzi Keylogger . Wiem bo troszke znam sie na tym i nie jednym antywirem to skanowałem i odrazu jak odpale stronke główna albo temat na MPC Forum TYLKO TEN to wykrywa wirusa.... czyżby to było kolejne iMetin gdzie w kliencie itp. został umieszczony keyyloger i ludzie tracili postacie na PL itp. ? !!

Ta sprawda juz została zgłoszona do Temau MPC.

2jrz14.jpg
Opublikowano

moim zdaniem tenma wrzuca tylko pliki aby ten patcher je zalapal i spatchowal lub takie pliki które bezposrednio do pack-u ida.

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

Witam, nie wiedziałem gdzie napisać, bo nie ma na mpc chyba działu związanego z problemami samego klienta. Chodzi o to: http://img222.images.../3462/bladr.jpg

Pojawia się to, gdy uruchamiam klienta Evonis. Na ich forum nikt mi nie pomógł, tylko usuwali ciągle moje tematy. Z góry mówię, że próbowałem takie rzeczy jak: reinstal klienta, instalowanie najnowszego netframeworka a nawet format kompa. Nie pomogło. Z innymi klientami nie mam takiego problemu. Jestem na administratorze. Posiadam system win XP SP3. Jeśli ktoś były w stanie mi pomóc będę wdzięczny.

Opublikowano

mi caly czas pisze pack/patcher3.eix i dalej nie idzie od pol godziny ... :x czy to zniknie przy starcie serwa czy mam cos zrabane?

nie da sie zalogowac na strone ^^

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

mi caly czas pisze pack/patcher3.eix i dalej nie idzie od pol godziny ... :x czy to zniknie przy starcie serwa czy mam cos zrabane?

Merkon da nowego patcha spokojnie.

Spotkać mnie możecie pod nickami:

- Uniwersalny

- ChaosN

Jestem tym który wkłada w to gówno całe serce

Opublikowano

bo tenma patcha jeszcze nie dal..........

Opublikowano

Resetu kont mam nadzieje, ze nie bedzie. A czy ceny w is ulegna zmianie? bo nie wiem czy kupowac cos teraz, jezeli pozniej moze byc taniej.

I co z ta obiecana nagroda? dostaniemy darmowe sm wiekszy exp tak jak pisales?

flashcs.jpg
Opublikowano

Resetu kont mam nadzieje, ze nie bedzie. A czy ceny w is ulegna zmianie? bo nie wiem czy kupowac cos teraz, jezeli pozniej moze byc taniej.

I co z ta obiecana nagroda? dostaniemy darmowe zm wiekszy exp tak jak pisales?

zobacz sobie na stronie....

Opublikowano

Dziala wam strona glowna EvoniS'a??

Tak działa

Spotkać mnie możecie pod nickami:

- Uniwersalny

- ChaosN

Jestem tym który wkłada w to gówno całe serce

Opublikowano

Lukasz12333

Weś daj już spokuj

ninja362

Nowego patchera/pliki do pack wrzuci ktos z temau dokladnie nie wiem kto ale chyba już wrzuca go

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...