Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam 2 pytania licze na odpowiedz

1.bedzie reset?

2.czy kazdy jak wlacza gre ma blad ten co przed starrtem serwera tzn LOG? load locale game? i co musze wgrac zeby go nie bylo? licze na odpowiedz dam tygodniowy limit plusow czy tam minusow jak kto woli i z 50 5*.

pisze to 4 raz ani jednej odpowiedz dziwne conajmniej... merkon odswieza a odpowiedziec nie moze...

1. Co do resetu to nickt chyba nie wie ale raczej nie.

2. Mi normalnie patcher się pokazuje i zatrzymuje na patch3.eix.(Jak by ruszył i dalej było coś nie tak to pobierz all z str. www.evoni.net/download/pack/ )

Metin 4Ever !

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NO własnie przydal by sie spatchowny client bo ja pierwszy raz moglem patchera wlączyc a teraz ciągle fatal error i nie mówic że od tego ze serw off bo na 100% nie od tego

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Hahaha..

Pzdr&Poćwicz ^^^

Server mnie rozbraja... Hahaha ;>

"Instalują Maszynę" Takie pierdolenie o szopenie to mogą wciskam innym dzieciakom, bo to nam próbowali wcisnąć z 5razy ^^

Opublikowano

Tak ciężko wam się cofnąć 30 stron wstecz, lepszy spam no nie i pierdolenie jak to ''idź do kolegów, przewietrz się'', takie pierdolenie mnie wkur...

chyba już 50 takich odpowiedzi widziałem a sami siedzicie i czekacie na serwer, ja osobiście jeszcze nie miałem okazji wbić na serwer ale czekam na niego, ale jeśli przełożą jeszcze 2 razy start

to rezygnuje z grania.

ehuuu.png

Opublikowano

Mi nawet nie chodzi czy dziś start czy jtr. chciałbym tylko info czy będzie wgl. dziś start. Bo ciągle cisza w tej sprawie.... Czy warto czekać ?

Metin 4Ever !

Opublikowano

Jak dla mnie nie będzie .

Czemu ?

Bo tylko kity wciskają że coś robią/zrobią , a gówno robią .

Pewnie znowu jak wymówka będzie typu "Bugi i poprawki "

2ff97cd6d25c.jpg

"Kiedy żyjesz baw się " - Powiedział przyjaciel 3 dni przed śmiercią ...

Opublikowano

Jak chcecie sie cos dowiedzieć do wejdźcie na forum Evonisa a jak stronka chwilowo nie dziala to sie nie pytajcie bo skad inni userzy maja to wiedzieć ...

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

chcecie info info info info... info! Przeciez nic Ci sie nie stanie jesli dzis ruszylby serwer a jutro zaczlbys grac, masz cos waznego do zrobienia to idz i to zrob, proste;) a jesli nudzi Ci sie to czytaj ten caly spam od 1 strony i sie dowiesz co teraz robią i ze zalezy im na nie traceniu czlonkow z teamu dlatego musza dzis ruszyc. to chyba tyle^^

Opublikowano

dziala juz strona ? bo mi wira wykrywa i odcina polaczenie przez co nie moge wejsc a nie bede wylaczal antywirka

Opublikowano

Czy wam tez przy właczaniu clienta patchuje sie gra? Bo wczoraj wszystko bylo ok a dzis jak właczyłem to mi sie porbiera jakis patch3.eix..

Spotkać mnie możecie pod nickami:

- Uniwersalny

- ChaosN

Jestem tym który wkłada w to gówno całe serce

Opublikowano

A co z kontami będą usunięte, z tego co słyszałem jak była beta to z psa leciało po 3k a teraz ma lecieć po 0,5k to trochę nie fair w stosunku do tych graczy którzy zaczną grac teraz.

ehuuu.png

Opublikowano

@Dawio996 i ExPuma12

w tym temacie macie spatchowanego całego clienta

http://www.mpcforum.pl/topic/273777-downloadcaly-client-evonis/

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Już nie płaczcie tak o tą kasę... Ludize wbili max 30 lvl, więc dużo tego nie ma.

Super, akurat wróciłem ze spaceru i tu takie miłe info:)

Opublikowano

Czy wam tez przy właczaniu clienta patchuje sie gra? Bo wczoraj wszystko bylo ok a dzis jak właczyłem to mi sie porbiera jakis patch3.eix..

Mam to samo ;p

Opublikowano

Moze mi ktos zgrac patcha3.eix gotowego?Bardzo prosze;]

Spotkać mnie możecie pod nickami:

- Uniwersalny

- ChaosN

Jestem tym który wkłada w to gówno całe serce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...