Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

E tam nie mam co czekac jak glupki nie wiem jak wy ja spadam .

Radze zrobic to samo i przyjsc gdzies o 18:00 bo chyba wczesniej nie wyjdzie;/

837371446280124127260.png
Opublikowano

Merkon ale zjebałeś, mowiles ze wstaniesz o 6 i rozpoczniesz formata ... Byśmy juz grali

bez reflików

Opublikowano

Dobra czyli serwer będzie za ok. 3h w tym czasie idźcie życzenia złożyć waszym dziadkom ^^

5428180936970289905.png

Opublikowano

zrobcie cos z ta strona bo mi virus pokazuje

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

MakYs... Pierdolony dupolizie słyszłem ze matowe lody obrabiasz na PL-u ale co tu dużo pisać!

Sraj sie na pysk i wala mnie twoje dalsze odpowidzi na ten tekst...

"Bóg przykazał kochac bliznich , ale czasami nie da rady"

Dupe lizac to moze mi ten kretyn ktory poczal na swiat takie parszywe dziecko jak ty. Takie mam zdanie na ten temat i nikomu pizdoskrzacie nie musze dupy lizac ; ) Wlasnie takie dzieci jak ty boli to ze ktos sprzeciwil sie spamu jaki tutaj robia? ^^ Po tym co napisales pokazales ze miales trudne dziecinstwo nie bylo lazienki wiec kupiliscie duzy słoik do ktore sie zalatwiales... '' matowe lody obrabiasz '' jak ten tekst mial byc smieszny to spojrz w lustro i zapytaj sie boga dlaczego ukaral cie dajac ci taka brzydka twarz =/

Btw. jak dla mnie serwer moze ruszyc za miesiac ja mam czas moge czekac =) Jezeli dobro serwera wymaga czasu to czemu by nie poczekac troche dluzej? Gdyby ktorys z polskich dedykow zostalby zaatakowny przez ddos to padl by odrazu... Tylko najlepiej plakac ze merkon jest zly bo akurat trafilo ze idioci zaatakowali ten serwer. Pisalem juz ze moge czekac miesiac... Dlaczego moge tyle czekac? Bo jak mniejszosc osob z evonisu '' mam zycie '' pewnie duzo ludzi nie wie co to zycie bo 24 na dobe siedza w tym temacie i spamuja jaki to merkon zly ze ich team nic nie potrafi a po tygodniu serwera skonczyliby gre bo serwer bylby za trudny =))

Opublikowano

mam 2 pytania licze na odpowiedz

1.bedzie reset?

2.czy kazdy jak wlacza gre ma blad ten co przed starrtem serwera tzn LOG? load locale game? i co musze wgrac zeby go nie bylo? licze na odpowiedz dam tygodniowy limit plusow czy tam minusow jak kto woli i z 50 5*.

kolejne acc :. czekac znow do 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...