Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadome było że tak będzie ^^

Jakis Koleś z teamu wczoraj mówił. Ze jak dzisiaj nie wyjdzie serwer, to odejdzie z teamu.

Ciekaw jestem czy odejdzie:) Zapewne nie, bo nie będzie od czego. Serwer i tak nie ruszy.

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

Opublikowano

No dokładnie 60% speeda czyli buty wiatru z +

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Opublikowano

co wy wszyscy macie do Makysa -,- moze zazdroscicie mu czegos? hmmmm

buty wiatru bardzo dobry pomysl

I PROSZE WAS NIEPAMUJCIE BO JAK KTOS CHCE SIE CZEGOS DOWIEDZIEC TO NIE BD CZYTAL TYLU STRON!!!!!

Opublikowano

mnie to sie bedzie podobac jak zrobia reset charow!!!

bo to bylo wtedy nie fair ze jedni mogli grac a jedni nie, kurwa!

w dupie mam twoje + i -

Opublikowano

mam 2 pytania licze na odpowiedz

1.bedzie reset?

2.czy kazdy jak wlacza gre ma blad ten co przed starrtem serwera tzn LOG? load locale game? i co musze wgrac zeby go nie bylo? licze na odpowiedz dam tygodniowy limit plusow czy tam minusow jak kto woli i z 50 5*.

kolejne acc :. czekac znow do 100%

Opublikowano

Merkon odpowiedz....po instalacji uruchomicie serwa?

Nie, będą grać w bierki popijając herbatą z rumem.

No oczywiście, że włączą. =.=

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Tylko umiesz wulgaryzmów używać? Nie potrafisz normalnie napisać ?

Oczywiscie ze umiem bez wulgow ale jak widze takie posty to az sie prosi tak napisac ^^

Opublikowano

Oczywiscie ze umiem bez wulgow ale jak widze takie posty to az sie prosi tak napisac ^^

Noto dobrze ;D

Opublikowano

1.bedzie reset?

2.czy kazdy jak wlacza gre ma blad ten co przed starrtem serwera tzn LOG? load locale game? i co musze wgrac zeby go nie bylo? licze na odpowiedz dam tygodniowy limit plusow czy tam minusow jak kto woli i z 50 5*.

Opublikowano

1.bedzie reset?

pisze to 4 raz ani jednej odpowiedz dziwne conajmniej... merkon odswieza a odpowiedziec nie moze...

Opublikowano

mam 2 pytania licze na odpowiedz1.bedzie reset?2.czy kazdy jak wlacza gre ma blad ten co przed starrtem serwera tzn LOG? load locale game? i co musze wgrac zeby go nie bylo? licze na odpowiedz dam tygodniowy limit plusow czy tam minusow jak kto woli i z 50 5*. pisze to 4 raz ani jednej odpowiedz dziwne conajmniej... merkon odswieza a odpowiedziec nie moze...

1. ma nie byc resetu

2.nie, wlacza nam sie metin normlanie.. nie pamietam od czego to zalezne co trzba wgrac

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

ciekawe czy serva odpala odrazu po tej instalacji tego i czy bedzie tak jak napisal 30min i 2.5h jesli tak to 15;30 -16 jak by sie chociaz na czas wyrobili to by troche zaufania odzyskali i szacunku ;p

bez odnośników do publikacji serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...