Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jp-Czyli Dzieci Z ...

jargen12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie miałeś do czynienia z psiarnią to nie wiesz jak to jest, ale o JP myślę, że to banda młodziaków chodząca po ulicach. Dlaczego JP u naszych małolatów? Wykrzykują hasło JP z nacisku znajomych.. Są też tacy którzy naprawdę mają zjebane życie właśnie przez policje i nie śmigają w koszuleczkach JP.. Dodam coś od siebie.

Ten policji broni kto nigdy nie miał z nią do czynienia. Nie wierzysz w podrzucanie dowodów, wymuszanie zeznań, katowanie pałą na komendzie? Uwierzysz gdy choćby przypadkowo zawiną Cię kiedyś z ulicy na dołek. Nie chce nikogo poniżyć, ale większość userów spędza przed komputerem dnie i noce więc nie wiedzą jak to jest na ulicy..

Możecie minusować, ale zdania nie zmieniam. Stop pseudo JP, ziomale z CHWDP górą..

Opublikowano

Ja mieszkam na jednej z bardziej "niebezpiecznych " dzielnic wrocławia (trójkąt bermudzki) , tutaj zawsze była , jest i będzie (mam nadzieje,że sie myle) patologia.

Mieszkają tu ludzie po odsiadkach , dilerzy , i ubodzy.

Dzieci biegają po podwórkach patrząc jak policja zawija ich starszych kolegów za np.picie piwa itp.

Taki pięciolatek już od teraz myśli ,że policja jest kimś złym. Poźniej widzi jak "koledzy" wracają i gadają "jebana psiarnia.... itd." to co on ma myśleć ?

Będzie miał 13 lat to sam będzie pić piwo bo nauczył się patrząc na starszych , zacznie palić itd. zobaczy policje to od razu będzie się darł itd.

Na mecze sam chodze i widze co odpie*** policja, sami prowokują często.

Taki mały przykład: Był mecz Lechia Gdańsk & Śląsk Wrocław , mecz przyjaźni ... kibice piją , tańczą i się śmieją.Nikt nie robi zadymy bo po co ?

Przed bramką (wejściem na stadion) policja zaczeła bic kibica bo był narąbany i chciał wejść .... i tu własnie zrobili błąd , wszyscy kibice zaczeli drzeć się "zostaw kibica , Ty kórwo zostaw kibica itd.." i nalot na policje . Pożniej w telewizji : "Kibice Wrocławia i Gdańska rozpętali wojne między policją" .... no to kór*** jak tu się ni zdenerwować?

Tak kończąć to całe JP mnie rozwala.... widział ktoś kiedyś ze starszych kibiców itd. z bluzą , spodniami JP?Same dzieci chodzą i robia sobie siare :P

Ja do policji nic nie mam , są to niewyuczone debile (najczęściej) co nie potrafią nawet się wysłowić , ale co byśmy bez nich zrobili?

Na świecie bylo by prawo dżungli "kto silniejszy ten wygrywa" ....

Więc jak ktoś uważa ,że policji ni powinno być to niech idzie od razu się zapisać a sztuki walki i siłke:P

@@ostatio na demotywatorach widzialem zdjęcie jak policja na łodce wyciąga dwóch typków z wody , bo się topili.... jeden z nich miał na ręce dziare JP (bylo zrobione ładne zbliżenie) . Ja gdybym był na miejscu tych policjantów ,zostaiłbym teg chu** w wodzie:P

Pozdrawiam.

Ps. sory za błędy i literówki za szybko pisałem :D

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Przykro, że rap jest utorżsamiany tylko z JP, ćpaniem i elementem społecznym.

Te stereotypy... :(

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Autor tematu nie przewyższa inteligencją tych "JP".

Naucz się pisać, później zakładaj bezsensowne tematy na forach.

Jak się przesiaduje na stronach dla debili to tak jest, że widzisz te 60%, ja się nie spotkałem w necie z żadnym od kilku miesięcy.

Są też raperzy anty-JP :P

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Ja przez policję o mało kolegow nie stracilem.

Jebać ich.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ten policji broni kto nigdy nie miał z nią do czynienia. Nie wierzysz w podrzucanie dowodów, wymuszanie zeznań, katowanie pałą na komendzie? Uwierzysz gdy choćby przypadkowo zawiną Cię kiedyś z ulicy na dołek. Nie chce nikogo poniżyć, ale większość userów spędza przed komputerem dnie i noce więc nie wiedzą jak to jest na ulicy..

Dobrą wyobraźnie masz. Może jeszcze na powiesz, że siedziałeś za zabicie funkcjonariusza? Za dużo filmów oglądasz :>

I jakbyście wiedzieli to straż miejska jest bardziej przejebana niż policja :)

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Ja mieszkam na jednej z bardziej "niebezpiecznych " dzielnic wrocławia (trójkąt bermudzki) , tutaj zawsze była , jest i będzie (mam nadzieje,że sie myle) patologia.

Mieszkają tu ludzie po odsiadkach , dilerzy , i ubodzy.

Dzieci biegają po podwórkach patrząc jak policja zawija ich starszych kolegów za np.picie piwa itp.

Taki pięciolatek już od teraz myśli ,że policja jest kimś złym. Poźniej widzi jak "koledzy" wracają i gadają "jebana psiarnia.... itd." to co on ma myśleć ?

Będzie miał 13 lat to sam będzie pić piwo bo nauczył się patrząc na starszych , zacznie palić itd. zobaczy policje to od razu będzie się darł itd.

Na mecze sam chodze i widze co odpie*** policja, sami prowokują często.

Taki mały przykład: Był mecz Lechia Gdańsk & Śląsk Wrocław , mecz przyjaźni ... kibice piją , tańczą i się śmieją.Nikt nie robi zadymy bo po co ?

Przed bramką (wejściem na stadion) policja zaczeła bic kibica bo był narąbany i chciał wejść .... i tu własnie zrobili błąd , wszyscy kibice zaczeli drzeć się "zostaw kibica , Ty kórwo zostaw kibica itd.." i nalot na policje . Pożniej w telewizji : "Kibice Wrocławia i Gdańska rozpętali wojne między policją" .... no to kór*** jak tu się ni zdenerwować?

Tak kończąć to całe JP mnie rozwala.... widział ktoś kiedyś ze starszych kibiców itd. z bluzą , spodniami JP?Same dzieci chodzą i robia sobie siare :P

Ja do policji nic nie mam , są to niewyuczone debile (najczęściej) co nie potrafią nawet się wysłowić , ale co byśmy bez nich zrobili?

Na świecie bylo by prawo dżungli "kto silniejszy ten wygrywa" ....

Więc jak ktoś uważa ,że policji ni powinno być to niech idzie od razu się zapisać a sztuki walki i siłke:P

@@ostatio na demotywatorach widzialem zdjęcie jak policja na łodce wyciąga dwóch typków z wody , bo się topili.... jeden z nich miał na ręce dziare JP (bylo zrobione ładne zbliżenie) . Ja gdybym był na miejscu tych policjantów ,zostaiłbym teg chu** w wodzie:P

Pozdrawiam.

Ps. sory za błędy i literówki za szybko pisałem :D

Abstrahując od całej reszty - to zdjęcie z tatuażem to był fotomontaż, tak gwoli ścisłości.

Opublikowano

Wg mnie to jest zwykła dziecinada.

Dzieci krzyczą cały czas JP na 100% a jak zobaczą policję to za przeproszeniem spierdalają gdzie pieprz rośnie...

W szkole to nawet nauczyciel wf miał napisane na piórniku ''JP na 100%''.

1 słowem dziecinada...

Opublikowano
Przykro, że rap jest utorżsamiany tylko z JP, ćpaniem i elementem społecznym.

Te stereotypy... :(

Tak samo jak metal z szatanem, brudasami itp. O: Wszędzie są stereotypy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...