Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jp-Czyli Dzieci Z ...

jargen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis jeden mi grozil ze jak mu niedam szluga to mnie najebie to ja mu powiedzialem ze sram cie mozesz mnie napierdalac ile chcesz

ale ja pujde do szpitala zrobia mi albdukcje pujde na policje i bedziesz mi placic odszkodowanie a on nic sie nieodezwal i uciekl ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzę do najgorszego gimnazjum w WLKP pod względem zachowania uczniów i szczerze powiem że 1/3 szkoły u nas to jest właśnie "JP" i oni nie boją się ich chociaż codziennie przyjeżdża do nas policja.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Dzis jeden mi grozil ze jak mu niedam szluga to mnie najebie to ja mu powiedzialem ze sram cie mozesz mnie napierdalac ile chcesz

ale ja pujde do szpitala zrobia mi albdukcje pujde na policje i bedziesz mi placic odszkodowanie a on nic sie nieodezwal i uciekl ^^

hhahahaha ale mu powiedziales :) tak jak bys mialz 15 lat , mogles mu powiedziec spier.... i sie odwali

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

JP- gadalem jak mialem z 10 lat , u mnie jest to norma na osiedlu same dzieciaki chodza i krzycza JP na 100% albo JP na 60% bo sie stroche boje

teraz masz 12?:>

17232195052073869175.png

Opublikowano

NO cuż dzieciom wali na łeb .......

a JP to Jesteś Pipą xD

1+

Challenge accept :|

o ile dobrze pamiętam sam masz 10 lat, i po twojej wypowidzi twierdzę, że uważasz się za dorosłego.

@Topic

Najeżdżacie na firme jp itp. itd.

Okryli sie złą sławą poprzez tak znane nam JP JP NA STO PROCENT, albo mam wyje*ne itp. itd.

Ale nie które ich piosenki naprawdę mają sens i jakiś przekaz.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Kocham wasze kłótnie w takim temacie ^^

Dzieci vs dorośli - cudownie !

Ten temat już był obrabiany z 10 razy -,-

skonczcie to ... to jest poprostu moda ... ;]

Jeszcze troche i wszyscy o tym zapomną ...

a tak ps; dzieci rulez !

close topic pls. ;*

pedo-dog.gif

Opublikowano

Powiem wam tak

Chociaż miałem styczność z Policją przez pewną głupotę to nie chodzę Po Ulicach i nie słucham JP Jak już ktoś wyżej napisał to jest po prostu modne Małolaty myślą że są zajebiści bo będą mówić "Jebać Policję" Ciekawe czy by tak mówili jak by im matkę albo ojca zajebali Zastanówcie się

5 stron spamu omg .

za 2 góra 3 miesiące te całe jp to będzie dno każdy o tym zapomni po prostu dajcie na luz :)

a druga sprawa Są POLICJANCI to ci którzy przylukają cie z jointem w ryju i nie patrzą bo wolą Morderców itc łapać a PSY to ci których nie powiem sam nie lubię wjebią ci mandat za to że krzywo po ulicy idziesz :)

Pozdrawiam Borexix

userbarwb.png

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

97,6% osób którzy słuchają i nagrywają rap Jebią Policję , co powiecie np. o Hemp Gru , Wilku jeden z najlepszych raperów też spiewa że jebie policje w utworach , HWDP , Nienawiść , Zemsty Nadejdzie Czas , to na chuj się do jednej grupy przypierdalacie , autor tematu , wątpie że slucha rapu , tylko pewnie jakieś afganskie nutki z lat 90-ych ,

Firma już zeszła na psy i z tego co wiadomo to już nie nagrywa . , Tylko z widzenia policja jest dobra , ale jak nic nie będziecie robić i was pałkami zatłuką to dopiero zobaczycie . (Mój znajomy został pobity , bo miał taką samą bluzę jak koleś którego gonili) Więc

JP na 100% , do autora tematu , nie jestem z żadnej patologicznej rodziny , wręcz przeciwnie , lecz ty się pewnie wychowałeś na placu zabaw , a ja gdzie indziej

JP JP JP tak żeby wkurzyć autora tematu ,

do autora tematu , nie wiesz , nie pisz , gdybyś wiedział jaka jest prawda nie było by takiego tematu z twojej strony

Opublikowano

Dla mnie to całe JP to jakaś tandeta. Widziałem osobiście małolatów jak kozaczyli bluzgami pod adresem policji itd. Jestem całkowicie pewien, że jakby wyskoczył im ktoś z nożem lub pistoletem to by wołali o policję hehe ;). No a już nie mówie o gwałcicielach zboczeńcach. Większość tych JP to ludzie próbujący udawać typowego JP i nie prezentują nic ciekawego.

Część niektórych raperów jest popierdolona stąd wjeżdżają na policję ;) a jak już im ktoś okradnie dom czy cos innego to na policję biegną zgłosić wtedy powinni dostać pałkami wpierdol :) i zostac wyrzuceni z komendy za te bluzganie z hasłem " SKORO NAS PIERDOLICIE TO SAMI SOBIE RADZCIE" . Czesto tak robia by małolaty sie podjaraly tymi haslami i kupowaly ich plyty ;).

Ja słucham rapu zagranicznego i polskiego . Jesli chodzi o polski rap to tylko :) madrych raperow slucham bo idiotow nie strawię. Tacy co bluzgaja czesto tez mnie nie interesuja polski jezyk ma spory zasob slownictwa i mozna spokojnie obejsc sie bez wulgaryzmow.

Jakoś poprzez słuchanie rapu nie "jebię" policji ;). Ja doceniam pracę policji bo gdyby nie ona to byś nie mógł spokojnie wychodzić z domu bez broni. Jakoś przez całe zycie nie spotkalem sie z zlym traktowaniem przez policje. Mialem niejedna rozmowe z policjantami i jakos nic zlego nie bylo ;). Policjanci to tez ludzie , ktorzy ryzykuja swoje zycie :).

To, ze walcza z piratami drogowymi , hakerami , gwalcicielami mordercami, dilerami narkotykow itd. nie czyni ich zlymi przeciez.

Ja popieram ich akcje przeciw piratom drogowym bo teraz jest strach jezdzic po drogach... bo kij wie czy nie wpierdoli w Ciebie TIR z pijanym kierowca ;).

jqeuR.png

Opublikowano

moze stworzymy jakis ruch oporu JP xD cos w stylu blogu profil na youtube a nawet cos na mpc

ps Slucham takiej muzyki jaka leci w radiu np shakira Wawing flag black eyed peas

Rishianna Britney Spear Madonny

Zeby sluchac rapu mam byc fajny? Nie mam zamiaru sluchac tego syfu bo to nie ma przeslania rzadnego juz piosenki w moim profilu sa

bardziej madrzejsze niz RAP !!!!!

userbarwb.png

Opublikowano

nie wkurwiaj mnie, rap ma zajebiste przesłanie posłuchaj sobie Paktofoniki, K44,WWO,Molesta jesteś za tępy żeby ich zrozumieć, bez odbioru

Opublikowano

@tiger5000 płać mandaty po 100zł za picie w miejscu publicznym..widać chuj wiesz o życiu jak byś wychodził na ulicę i podbijają do ciebie psy przeszukanie do tego sprawdzaja telefony itd i tak co kilka dni to też byś sie wkurwiał

Zezwolenie poproszę :)

A pamiętacie jak im stronę zhackowali?

Też poszli na Policje ;p

Słuchaliście kiedyś grupy operacyjnej? daje wam linki :)

Fajna muzyka i jest z nimi dobry kontakt jak sie coś napisze to szybko odpowiadają

2rc8k5i.png

Opublikowano

tak naprawde do firma i inne glupie zespoły powstały przez to, że ich przyjaciół wpakowali do kicia za niewinność i tak to się zaczęło

i dzieci myślą tera, że JP-Je**ć Policję a tak naprawdę chodzi tu o to, że JP- Jestem Porządny

nie składam fałszywych zeznań

jak mam sprawe w sądzie i mam sprzedać przyjaciela to : Nic nie widziałem, nic nie słyszałem, nic nie powiem...

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Każdy kto piszę, że nie lubi policji, to jego sprawa, dla mnie człowiek normalny by tak nie powiedział.

Pewnie duża liczba morderców, których złapała policja was nie obchodzi, ale gdyby taki jeden psychol dopadł was, a uratowała policja, biuro operacji antyterrorystycznych czy inne gowna podobne do S.A.S'u całowalibyście ich w stopę.

Zamieszkajcie sobie w jakimś kraju ogarniętym wojną, tam w 1 dzień szybko zmienicie zdanie co do policji, leszcze.

Opublikowano

Firma ,niby i maja pare dobrych kawalków , maja dobre flow Np tadek ..?

Firma niby JP a poszli na paly jak zaczeli muze z neta wszyscy sciagac ..

Cale JP powstalo dlatego ,poniewaz osoby wychowane na ulicach,biednych dzielnicach (niemam nic do takich ludzi sam znam z zycia iz tacy ludzie to najlepsi ziaamy i kumple))

Wychowywali sie a nagle za przekrety ,trawe ,kradzierze wjebali ich do pierdla...

Dlatego sie mszcza..

Jesli chodzi o policje...

Jest policjant i pies.

Policjant czasem przymknie oko,a pies czepi siue byle gówna i chce pokazac ze ma gnata na kulki i gumowa pałe bo swojej niema

Taka jest prawda

A co do pana UP ktory pisal o HG -cala nienawisc do policyjnych ku*w zaczela sie gdy Sluzby wiezienne zamordowaly ich przyjaciela..

Bylem sam poiadaczem kurtki JP ( ktore mialo dosc wiele osob)ale wyroslem , ale nadal lubi9e ciuchy DILL'a

Tak wiec RAP z przekazem swoja droga podziwiam stare sklady typu Pakto lkub K44,ale jestem tez pelny podziwu i przekazu jaki prezentuja wspolczesni raperzy "smierc konfidentom,bez litosci dla tych szmat"

Spiewaja o tym co przezyli , i niech zyja dalej

Policja jest potzrebna , ale powinni w niej zrobic reforme.

Tyle ode mnie .

Myslcie co chcecie mam wyrypane w wasze zdanie, niejestem jakis super dorosly , nadal jestem dzieckiem mam dopiero 17 lat i niewiele w zyciu widzialem , ale wiem tylko tyle ze kazdy ma jakis cel i darzy do niego

Opublikowano

JP JP NA PSZEKUR WSZYSTKIM KURWOM I KONFIDENTOM JOU JOU

A JA NA PSZEKUR WSZYSTKIM A ONI PRUBUJO PRUBUJO STEROWAC MYM RZYCIEM DZIWKI

logo_black3.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A teraz polecimy kawałem:

Dlaczego dziecko JP nie ma zębów??...

Bo ma WYJEBANE!!

:D :D :D

Idź do Familiady z tym.

Co do tego całego JP to nie wymaga to komentarza.

Opublikowano

moze stworzymy jakis ruch oporu JP xD cos w stylu blogu profil na youtube a nawet cos na mpc

ps Slucham takiej muzyki jaka leci w radiu np shakira Wawing flag black eyed peas

Rishianna Britney Spear Madonny

Zeby sluchac rapu mam byc fajny? Nie mam zamiaru sluchac tego syfu bo to nie ma przeslania rzadnego juz piosenki w moim profilu sa

bardziej madrzejsze niz RAP !!!!!

Przesłuchaj i zrozum.

Rap ma przekaz, ale są elementy, które zaniżają.

Zwrotka Pelsona trafia w sedno:

"Dla społeczeństwa ja jestem psycho

bo jak mysz pod miotłą znów nie siedze cicho.

Jestem intruzem psychicznie chorym

bo nie słucham Rydzyka i nie czytam Angory.

Dla społeczeństwa jestem zacofańcem,

a tolerancja wytyka mnie palcem.

Gdy próbują coś wskórać różowi chłopcy,

chcą praw do adobcji-ale nie ma takiej opcji.

Przez społeczeństwo jestem wyklęty,

choćby za hasło legalne skręty.

Ja to imie-pierwsza litera z nazwiska,

za pochodzenie i za rap z boiska.

Dla społeczeństwa jestem cymbałem,

bo gdy miałem szanse to się nie sprzedałem.

Jestem dla nich głupim idealistą,

a ja chce zarabiać-ale grając czysto"

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

No jp sobie zyja i tak bedzie dlugo chyba ze ktos blyskotliwy wymysli cos jeszcze bardzie na czasie i wtedy "jot peki" [jak to mowia] pojda w zapomnienie.

Policja naduzywa wladzy i sa ... ale pomyslcie , gdyby ich nie bylo to siedzial bys w domu bo za kazdym rogiem mogliby cie zkroic ;]

-

Opublikowano

Bo przesluchaniu kilku wywiadow oraz innych rzeczy z jednej strony rozumiem '' JP '' . Rozumiem osoby ktore chodza z bluzami JP dlatego ze byli spisani za byle gowna. Byle gowna np. za chec do zycia bo takie rzeczy sie zdarzaja. Nienawidze skurwysynow ktorzy maja 12/13/14 lat i nigdy nie byli spisani przez policje a JP to poprostu jakis jebany pokaz ze jest sie jakims kozakiem. Gowniarz dostanie wpierdol reke mu polamia i leci z matka na policje a przy kumplach wielkie jebane JP. Popieram ludzi ktorzy reprezentuja cos z powodem w tym przypadku '' JP '' mysle ze duzo ludzi zostalo skrzywdzonych przez policje ze debilne rzeczy. Firmie nie chodzi o to ze policji ma nie byc tylko o to zeby nie przypierdalala sie o byle gowno. Wiadomo gdyby nie policja to codziennie tysiace kobiet byly by gwalcone i swiat by w ogole nie istnial. Nie reprezentuje JP i mam nadzieje ze nigdy nie zostane zmuszony reprezentowac. Ludzie ktorzy maja po 20 lat + mysle ze nie reprezentuja JP dla zabawy tylko sa po przejsciach z policja. Mysle ze gdyby policja podeszla do mnie mowiac '' nie pal papierosa pod blokiem '' to pierwsze co bym zrobil to krzyknal JP. Ogolnie to tak : Dzieciarnia reprezentujaca JP dla zabawy - wypierdalac. Ludzie ktorzy przeżyli przypierdolenie sie policji do nich o byle gowno = zrozumienie. : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...