Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jp-Czyli Dzieci Z ...

jargen12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2xup bo w wieku 7 lat dostali mózg na gwiazdke

Rapu słucham, oczywiście nie jp...

@wilku93

I co bardzo bolało jak spisali? o.O

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Ehh moim zdaniem to jest głupie. Z tymi "JP" jest jakoś dziwnie kiedyś większość "JP" słuchali muzyki techno, następnie przeszli na rap słuchali najczęściej Tedego, teraz przeszli na rap uliczny nienawidzą policji i Tedego słuchają zespołów typu Firma . Więc jestem ciekawy co będzie pozniej? Dziwne to wszystko z tymi "JP" lecz większość tych "JP" to podstawówka i gimnazjum pozniej przechodzi.

" Muzyka rap te ich wszystkie zwiazane z policja"

Rap to nie tylko JP, jest dużo więcej raperów co robią dobry rap w którym nie rapują o policji . Np. : Ostry

Takie jest moje zdanie :D :D :D :D :D :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak dla mnie 0 szacunku dla takich osob... Kozaczy gnoj 11 lat JP JP na 100% a psy podjada to pierwszy ucieka a jak na policje takiego gowniarza wezma to placze... Co do firmy to ma kilka fajnych piosenek ale piosenki typu '' Reprezentuje JP '' to czysta demoralizacja oraz gowno... Firma niby takie kozaki JP JP a jak ludzie zaczeli pobierac ich piosenki z internetu to na policje poszli =))

Opublikowano

Zagraniczny rap i tak najlepszy moim zdaniem...Weźmy choćby 2Paca, czy Eminema. Z polskich to oczywiście Bezimienni, Sokół, Liber, Gabi, Doniu. A z lżejszych i podchodzących pod rap to Verba, 18l,

JP, cała ta Firma to jeden wielki bezsens, to samo co połowa piosenek HG. Bez urazy, ale ja wolę prawdziwie piosenki, a nie jakieś recytowanie o byle czym, aby tylko coś było.

Powiem wam jako ciekawostkę, że nie każdy co ma problemy z sobą/rodziną słucha JP i przekierowuje swoją złość itp. w tę stronę. Ja osobiście mam ''coś'' do policji, ale to sprawa rodzinna. Nigdy bym nie wypowiedziała czegoś w stylu tego JP, bo szacunek należy się każdemu.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Wilku,mario - zgińcie kurwa.Jebać policje? Sami się jebcie.Wyobraźcie sobie kraj bez policji.Policjanci to tylko ludzie a każdy człowiek popełnia błędy.Ja szanuje ich za to że narażają życie za takie grosze.No i że dają się poniżać takim gnojom jak Wy.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
" Muzyka rap te ich wszystkie zwiazane z policja"

mam ci wymienić pare płyt nie związanych z policją?

jak słuchasz firmy to to produkujesz swój umysł pod jp.

Opublikowano

policja to ścierwo codzinne spisywania, przeszukiwania itd. Wczoraj na turnieju jak pojechaliśmy w 60osób posypały się mandaty itd za nic..więc nie pierdolicie że policja jest spoko..JP bluzy itd naszą najczęsciej i mówią osoby które kontakty z psami mieli w gta...

Zwykły policjant dostaje polecenie z góry, że ma wypisać x mandatów o x wartości. To z prawem jest problem, nie z policją.

Ogółem wyszedł nowy singiel firmy "kryminalny rap" - polecam, teksty na poziomie, widać progres. "Ściągaj dziwko spodnie."

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

@tiger5000 płać mandaty po 100zł za picie w miejscu publicznym..widać chuj wiesz o życiu jak byś wychodził na ulicę i podbijają do ciebie psy przeszukanie do tego sprawdzaja telefony itd i tak co kilka dni to też byś sie wkurwiał

Opublikowano

Beka, bo większość tych anty-jpków jest na poziomie tych jpków, więc mamy festiwal żenady - idioci śmieją się z idiotów i myślą, że są lepsi.

Pompa zawsze jest z lamusów pozerów, którym mama dała pieniążki na koszulkę i jest nonstop jebanie policji, jak tej policji nie ma, a później nogi z waty i spierdalają do taty, ale jeżeli ktoś ma powód - to czemu nie.

Opublikowano

@tiger5000 płać mandaty po 100zł za picie w miejscu publicznym..widać chuj wiesz o życiu jak byś wychodził na ulicę i podbijają do ciebie psy przeszukanie do tego sprawdzaja telefony itd i tak co kilka dni to też byś sie wkurwiał

Pewnie wygladasz jak bandyta to Cie sprawdzaja - i dobrze.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Mam koszulkę 'JP' zajebiste szlaczki

i ja pierdolę policję . bo mój kolega peirdoli policje ,

moja koleżanka pierdoli policję - moja szkoła pierdoli policję więc dlaczego mam być inny?

a z Jakiego powodu pierdolisz policję? :

-Bo inni ją peirdolą .

Cała historia JP : ) )

ja jestem jp na 0% //

Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś.

30646.gif

sygnatura159axw2.png

http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/

http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/

http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/

http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/

Opublikowano

Ja słucham firmy mają bardzo dobrą muzykę lubię ich , nie jestem żadnym dresem JP JP bede ganiał i krzyczał ale doczynienia z psiarnią miałem nie raz wiec wiem że niektorzy

"policjanci" są na tyle przekonani że są najważniejsi że mogą każdym rządzić żeby Cie zatrzymac na ulicy wylegitymowac czy wstawic mandat za byle gowno są też wyjątki teraz to już nazwę policją która sie nie dopierdala o byle chuj jak zrobisz coś źle jedynie upomina i łapie prawdziwych przestępców jednak takich to w naszym kraju mało...

Jestem Porządny

29105455.jpg
Opublikowano

@up

Firma, hehehe ja pierdole, widzialem 1 czy tam z 2 teledyski i wiem ze w 1, chyba to byla "Misja" w jakiejś tam minucie gibią się jak kurwa chinskie malpki na sznurku, ale to są buraki, ja pierdole...

Ja bym tą całą część społeczeństwa "JP" wytępił albo wyprał mózgi, bo to jest naprawde zjebane.

logo_black3.png

Opublikowano

up@ Jak sie nie podoba to nie sluchaj ja tak samo moge powiedziec o tym czego ty sluchasz każdy lubi inną muzykę ja wole firme i hg ty wolisz boys i alibabki proste

29105455.jpg
Opublikowano

oj, ale jestes wrazliwy, przeciez nie napisałem że słucham tego shitu, poza tym w jaki sposób mogłeś bezpodstawnie wywnioskować że słucham boys czy tam alibabki?

logo_black3.png

Opublikowano

<lol2>

JP to przeważnie osoby, które styczności z policją nie miały, no ewentualnie w jakiejś gierce ;x.

Większość z nich zachowuje się jak niedorozwinięci umysłowo. Nie szanują nikogo, nawet samych siebie, co gorsza nie mają systemu wartości, więc jak coś ukradną uważają, że dobrze zrobili. Przeważnie zaczynają z każdym i pyskują do każdego, szczególnie do młodszych, bo myślą, że młodsi nie mają z nimi szans. Są na tyle głupi, że mimo, iż dostają wpierdol nadal popierają swoją ideologię "JP".

Podsumowując:

Nie lubię tej "ideologii".

Opublikowano

Czlowieku nic nie poradzisz z kazdym rokiem ilosc takich ludzi wzrasta a zobaczysz ze bedzie jeszcze gorzej... Za niedlugo bedzie JS - jebać straż ( no tak mi sie wydaje ) No tyle ze kazdy slucha, wyznaje co mu sie podoba i ma pewnie w du*ie zdanie innych a jak masz jakis problem to bedzie wpier*ol... I kiedys mialem do czynienia z policja nie bede opowiadal zrobilem totalne glupstwo i przez to trafiłęm do sądu ale jakos dalej nie mam nic do policji :)

JP - Jebac pikniki, je sie w domu

Opublikowano

To jest tak opowiem wam cos co wydażyło mi się ok 2 michy temu:

Idąc sobie przez ulice jakis leszcz spiewając <Jebać policje!> itp. chcial wziac mnie z bara i zucil sie do mnie z czyms typu <masz cos lamusie> . Odpowiedziałem ze mam i ze pozneij bedzie płakał jak w pizde dostanie. Następnego dnia znów szedłem przez ulice i znów ten sam typek i znowu widze ze chce mnie wziasc z bara wiec mu zajebalem kose a on cos w tym stylu do mnie zobaczysz moi zomkowie cie dopadna!... Wieczorem przyszła do mnie jego matka mowiaz ze bende placil odszkodowania bo costam sobie reke skrecil ze pujdzie z tym na policje itp.

Policja nigdy sięne zjawiła...

Takie sa realie tych <dzieci JP> kozak kozak a co do czego to pierwszy spierdala...

PS: mam 15 lat ten 2 typ cos kolo 13,14...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

To jest tak opowiem wam cos co wydażyło mi się ok 2 michy temu:

Idąc sobie przez ulice jakis leszcz spiewając <Jebać policje!> itp. chcial wziac mnie z bara i zucil sie do mnie z czyms typu <masz cos lamusie> . Odpowiedziałem ze mam i ze pozneij bedzie płakał jak w pizde dostanie. Następnego dnia znów szedłem przez ulice i znów ten sam typek i znowu widze ze chce mnie wziasc z bara wiec mu zajebalem kose a on cos w tym stylu do mnie zobaczysz moi zomkowie cie dopadna!... Wieczorem przyszła do mnie jego matka mowiaz ze bende placil odszkodowania bo costam sobie reke skrecil ze pujdzie z tym na policje itp.

Policja nigdy sięne zjawiła...

Takie sa realie tych <dzieci JP> kozak kozak a co do czego to pierwszy spierdala...

PS: mam 15 lat ten 2 typ cos kolo 13,14...

15 lat, a takie błedy, smutne.

Co do tematu:

Gimnazjum to najgorszy okres dzieciństwa. Tam tak na prawdę rodzą się hultaje, którzy imponują swoją pozycją i zachowaniem najczęściej młodszym rówieśnikom. Więc niekiedy można spotkać takiego lamuska już w pedałówie.

W Polsce myślałem, że to jest parodia... Zmieniłem zdanie odkąd przytrafiła mi się pewna historia w Szkocji (jestem tam co roku na ferie lub wakacje). Jadąc sobie gdzieś w przed popołudniowych godzinach autobuskiem piętrowym zobaczyłem na końcu siedzącą matkę z dwójką dzieci. (chłopczyk i dziewczynka) Usiadłem z siostrą w połowie, normalnie sobie rozmawiamy, aż poczułem zapach zielska.. Odwracam się za siebie, a tam mamuśka daje zajarać zioło swoim dzieciom. Tak na oko mają po 10 lat. Moja siostra próbowała rozmawiać z tą kobieta, lecz z jej i dzieci ust padały tylko słowa "F*ck off motherf*cker!". W Polsce takie coś jeszcze mnie nie spotkało.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Gdyby nie policja to by wielu z nas nie żyło albo same cioty po ulicy by ganiały jp to ozana jestem pedałem,a tacy jak wilku93 to ściemniają i myślą że jak powiedzą że pili i policja ich gonili to są spoko bez sensowne dziecko z rodziny patologicznej

634534203295449218.png
Opublikowano

Teraz ludzie wołają na ulicach JP bo to jest niby modne.Nie wszyscy dresowie są za JP.Sam wolę być dresem bo te ubrania są po prostu wygodne i mi się podobają.Policja jest potrzebna.Sam miałem do czynienia z policją (tu sprawa rodzinna ;/).Oni są nam potrzebni bo bez nich to by się w tej Polsce działy rzeczy nie stworzone.To trzeba zmienić naszą politykę i prawo.To jest pojebane.Trzeba zmienić podejście ludzi do naszego świata.Wina leży po stronie ludzi bo oni spłodzili całe to JP.

@Down

Ziomka za to że se zbijał lufke trawki wsadzili na 3 lata a ziomka co zabił chyba roczne dziecko na rok wsadzili bo niby niechcący...Pojebane Prawo.Propsy Wilku ;)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...