Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jp-Czyli Dzieci Z ...

jargen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@szymonziom99 zajebałeś mu kose (czyli wbiłeś mu nóż ) i od tego rękę skręcił :> ?

Policja najgorsza jest na meczach gdzie po prostu prowokuje nas kibiców i potem się dziwią że awantury się robią to samo jest z ochroną.

Nie którzy policjanci nie są źli ale większość to skurwiele którzy uważają że jak ktoś jest prawie łysy nosi dres i szalik klubu to nie wiadomo kim on jest :)

@Niech scigają gwałcicieli, pedofilów itd a nie dobrych chłopaków którzy latają z towarem bo nie mają co jeść ani się w co ubrać. Pojebane jest to "morderca dostał rok a za kilo w 6 poszli na trzy". I pamiętajcie to, że jak ktoś diluje to nie oznacza że jest jakimś bandytą czy chuj wie kim, lepsze jest taki zarobek niż siedzieć w domu i myśleć nad biznesem..marzeniami rodziny nie wykramicie..piona :)

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@szymonziom99 zajebałeś mu kose (czyli wbiłeś mu nóż ) i od tego rękę skręcił :> ?

Policja najgorsza jest na meczach gdzie po prostu prowokuje nas kibiców i potem się dziwią że awantury się robią to samo jest z ochroną.

Nie którzy policjanci nie są źli ale większość to skurwiele którzy uważają że jak ktoś jest prawie łysy nosi dres i szalik klubu to nie wiadomo kim on jest :)

@Niech scigają gwałcicieli, pedofilów itd a nie dobrych chłopaków którzy latają z towarem bo nie mają co jeść ani się w co ubrać. Pojebane jest to "morderca dostał rok a za kilo w 6 poszli na trzy". I pamiętajcie to, że jak ktoś diluje to nie oznacza że jest jakimś bandytą czy chuj wie kim, lepsze jest taki zarobek niż siedzieć w domu i myśleć nad biznesem..marzeniami rodziny nie wykramicie..piona :)

Wydaje mi się, że jemu chodziło, że sprzedał mu kose. - podciął nogi ;P

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Wszystkich ludzi, którzy używają takich zwrotów uważałem, uważam i uważać będę za idiotów. Cieszę się, że w Polsce policja jako tako funkcjonuje, nie chciałbym mieć tutaj drugiego Afganistanu lub Iraku, ciekawe czy ci wszyscy JP'owcy by chcieli, nie ma to jak wyjść na ulicę i zginąć od przypadkowej kuli, przecież policja jest zła. Sam do policji jestem obojętny, ja im w drogę nie wchodzę, oni mi też, więc jest luz.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Po 1. JP - Jestem Porządny

Po 2. JP - Stworzono po to, by nie robić błędu w HWDP. (Błąd to brak C przed H)

Po 3. JP - Stworzono z nienawiści do "niebieskich" ( za co powinno być TROCHĘ nam wstyd )

Po 4. JP - Owszem. Dobrze, że to powstało, bo smerfy sobie w większości przypadków za dużo pozwalają, może chociaż te całe JP do nich przemówi -.-

Po 5. JP - Patrz punkty 1.- 5.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Gimnazjum to najgorszy okres dzieciństwa. Tam tak na prawdę rodzą się hultaje, którzy imponują swoją pozycją i zachowaniem najczęściej młodszym rówieśnikom. Więc niekiedy można spotkać takiego lamuska już w pedałówie.

Nie zgodzę się, niektórzy w gimnazjum mogą się jedynie wybić na plus.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tak na prawdę określenie JP było chyba stworzone w myśl hasła pokolenie Jana Pawła II'iego.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

albo tez HWDP ale powinno sie pisac CHWDP mnie wkuszaja takie dzieciaki co tak gadaja

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mam do powiedzenia tyle: 16 lat, 10 razy byłem spisywany za byle gówna.

Sam popieram JP, nie mam dresów, bluzy itd. leczy chodzi o przekaz.

policja to ścierwo codzinne spisywania, przeszukiwania itd. Wczoraj na turnieju jak pojechaliśmy w 60osób posypały się mandaty itd za nic..więc nie pierdolicie że policja jest spoko..JP bluzy itd naszą najczęsciej i mówią osoby które kontakty z psami mieli w gta...

Całkowicie się z Tobą zgadzam.

i to jest wlasnie JP dziecko z rodziny Patologicznej

moze niekochane dziecko a moze rodzina ci sie rozbija ?

za 20 lat z Polski bedzie Afganistan

Widze że jesteś jakiś jebnięty w tą pałe. Sam pewnie jesteś gruby, niski i nikt cie nie lubi. Siedzisz tylko przed komputerem i sie obżerasz.

Wyjdź na dwór, zobacz chociaż jak żyją inni ludzie. Wyzywasz od patologii. Nawet nie wiesz co to jest spędzić noc poza domem, bez kolacji.

Wiem coś o tym, sam nieraz chodziłem głodny. Pomyśl co piszesz debilu...

Dla mnie JP to bzdura jp-jebac policje tak 99% hooliganow i dzieci z z patologicznych rodzin sie tym jaraja

ale jak cos sie stanie to uciekaja na policje . Muzyka rap te ich wszystkie zwiazane z policja to naprawde jak poslucham jakiejs tomi sie smiac chce

te ich jakies rymy takich koxow strugaja haha naprawde te ich jp i hooliganstwo to jakas parodia

jak 60% polakow jest za JP to naprawde z polski za 10 lat stanie sie Afganistan haha

co o tym sadzicie

Tego nawet nie będę komentował, bo rzygać mi się chcę jak tego czytam. Nawet nie umiesz skleić gramatycznego zdania, o interpunkcji nie mówiąc.

Firma, hehehe ja pierdole, widzialem 1 czy tam z 2 teledyski i wiem ze w 1, chyba to byla "Misja" w jakiejś tam minucie gibią się jak kurwa chinskie malpki na sznurku, ale to są buraki, ja pierdole...

Ja bym tą całą część społeczeństwa "JP" wytępił albo wyprał mózgi, bo to jest naprawde zjebane.

Popatrz na swoją syganture i pomyś kto tu jest zjebany...

Gdyby nie policja to by wielu z nas nie żyło albo same cioty po ulicy by ganiały jp to ozana jestem pedałem,a tacy jak wilku93 to ściemniają i myślą że jak powiedzą że pili i policja ich gonili to są spoko bez sensowne dziecko z rodziny patologicznej

A ty myślisz że jak walniesz sobie w nicku 1994 znaczy że masz 17 lat? Śmieszny jesteś. Jeżeli masz 17 lat i piszesz takie wypowiedzi to jesteś niezłym niedorozwojem i tyle. Po raz kolejny, ktoś pisze o patologii a GÓWNO O TYM WIE!

Kolejny netowy pasztet, do szkoły cie pewnie mama odprowadza żeby cie "łobuzy nie zaczepiły".

Dodam tyle, policja nadużywa władzy i tyle. Większość ludzi o tym nie wie ale tak jest. Idźcie na bajki albo na komputer bo gówno wiecie o życiu i tyle.

Pozdro dla wilka i innych trzeźwo myślących. PIONA!

"Ilu niewinnych chłopaków osadzonych do starości

Najlepsze lata życia przeżyją w samotności

Ilu winnych skurwieli wciąż lata na wolności

Nauczyciel pedofil zwolniony po znajomości

Wysoki sądzie przepraszam, ale chuj ci w dupę!

Pierdole prawo w którym młodzi są łupem"

Opublikowano

JP 100 JP itd.. teksty dzieci , szkoda ,że tylko przed komputerem , a jak dojdzie co do czego to 1 spieerdaala ... moje zdanie :P

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Każdy który chociażby mówi JP JP na 100%, to jest poje*** taka prawda że gdyby nie policja, to byście się bali kur** na podwórko wyjść, gdy złodzieje,bandyci,hooligani itd grasowali. Omg!

Opublikowano

Najlepiej włączyć metallice,olać JP , no niech będzie, niech nawet Reggae słuchajcie,ale nie pożal się boże "firmy" i co wy myslicie, ze policja ich nigdy nie zgarneła i nie zaczeli śpiewać, pewnie nie raz tak było tylko nikt o tym nie mówi... współczuje dzieciom JP ... może kiedyś zmądrzeją ...chociaż wątpie...Ale w moim poscie nie mówie że policja jest dobra czy coś takiego, bo nie raz daja mandaty za nic... oni chcą tylko zarobić,ale trzeba tez ich zrozumieć to ich praca,możecie minusować , smiało, ja i tak wyjde na prostą z tymi + i minusami . ; )

mimj959.png

Opublikowano

Niestety JP 100% to znaczy = Jestem pedałem na 100% W tą stronę to działa. Nie wiem co za bałwan to wymyślił, ale mądry to on nie był. Pełno ludzi używa teraz tego głupiego tekstu.

Kappa.

Opublikowano

Jestem ciekaw ilu z tych jp dragonów było kiedykolwiek kurwa na dołku, czy kiedykolwiek chociaż byli spisani albo zeznawali. Lansują się bo w grupie siła, szkoda że lgną do gówna szybciej niż muchy, p******a hołota.

90% ludzi co tu pisze jest pewnie w gim, taki teraz poziom mpc ale piszą, że nie są jp itd, itp, tylko ciekawe ilu z nich nie boi się tego powiedzieć w realu tego innym w żywe oczy a kozaczy przez kabelek. Żałosne, nie wiem czy śmiać się czy płakać, zawsze uczono mnie, że z debili śmiać się nie można ale na was innej reakcji nie ma.

Nienawidzę dzieci, debili, idiotów, kretynów, wychodzi na to że nienawidzę 99% ludzi na tym forum.

Opublikowano

J.P. Czyli jebać policje.Używają tego słowa "dzieciaki" które chodzą za szkołę i sobie blanta jarają.A jak przyjdzie co do czego -to JP. bo panowie przyjechali ;).

Bez wymysłów ,10% moich kumpli ,ma problem z policją.

To że sobie dzieci 5-letnie usłyszały od kogoś ,kto ma problem z policją JP 100% to jest istne naśladowanie i podlizywanie się do grupy.

Powiem krótko ten kto ma problemy z policją ,ten może tak mówić bo mu dupę zatruwają kuratorem.

Ten kto pisze po ławkach "JP" a sam gówno o tym wie ,jest dla mnie niczym więcej niż "pozerem" grającym Pudziana.

Opublikowano
Najlepiej włączyć metallice,olać JP , no niech będzie, niech nawet Reggae słuchajcie,ale nie pożal się boże "firmy" i co wy myslicie, ze policja ich nigdy nie zgarneła i nie zaczeli śpiewać, pewnie nie raz tak było tylko nikt o tym nie mówi... współczuje dzieciom JP ... może kiedyś zmądrzeją ...chociaż wątpie...Ale w moim poscie nie mówie że policja jest dobra czy coś takiego, bo nie raz daja mandaty za nic... oni chcą tylko zarobić,ale trzeba tez ich zrozumieć to ich praca,możecie minusować , smiało, ja i tak wyjde na prostą z tymi + i minusami . ; )

Yyy, oni chcą tylko zarobić. I co, wynajmie jakiegoś debila który sprzeda kogoś na komendzie i ma hajs, tak?

Sam napisałeś, CHCĄ TYLKO ZAROBIĆ ale czy naszym kosztem?

Lansują się bo w grupie siła, szkoda że lgną do gówna szybciej niż muchy, p******a hołota.

Kolejny, urażony, wzorowy obywatel. Współczuje...

Powiem krótko ten kto ma problemy z policją ,ten może tak mówić bo mu dupę zatruwają kuratorem.

Ten kto pisze po ławkach "JP" a sam gówno o tym wie ,jest dla mnie niczym więcej niż "pozerem" grającym Pudziana.

Akurat połowa moich kumpli ma na głowie kuratora, który jest matką jednego...

Chociaż jeden uzasadnił normalnie, a nie od razu że "Jest Pedałem" czy innymi interpretacjami.

NO cuż dzieciom wali na łeb .......

a JP to Jesteś Pipą

Widze że już tobie już walnęło, zwłaszcza na ortografie, "dziecko"....

Opublikowano

przyznaje jestem dziekiem JP nienawidze policji nawet jakby mi auto spalili nie poszedl bym do tych chuji [policji] bo te cwele nic by nie zrobily przeciez aua mi nie odadza moim zdanieem moze nas sadzic tylko Bog

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

cookie jestes pierdolonym debilem, wypierdalaj

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

U mnie w szkole bylo tego pelno...

JP czy HWDP.Skonczylo sie gdy na tych co sie panoszyli napadli byle szczyle i ich rozjebali:(

Dziwne rzeczy sie dzieja na ogrodowej u nas...

JP-jan pawel,co wy macie do niego:D

sstwc.jpg

Opublikowano

ja powiem tak: Dresow(jp), plastiki, puste lale, metalowce.... ich omija i nie gadam z takimi:)

Co masz do metalowców?! :P

Osobiście do policji nic nie mam.

Ale te wszystkie jp-eki to same deb*le którym wydaje się że mogą wszystko, tylko w grupie bo jak są sami to nie zaczepiają itd.

Firma niech śpiewa dalej i wgl, ale mają głupie przekazy w muzyce i dla tego małe sku*wiele zasuwają w czapeczkach/czopkach i w bluzkach z ich wyjeb*nym JP.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...