Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jp-Czyli Dzieci Z ...

jargen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie JP to bzdura jp-jebac policje tak 99% hooliganow i dzieci z z patologicznych rodzin sie tym jaraja

ale jak cos sie stanie to uciekaja na policje . Muzyka rap te ich wszystkie zwiazane z policja to naprawde jak poslucham jakiejs tomi sie smiac chce

te ich jakies rymy takich koxow strugaja haha naprawde te ich jp i hooliganstwo to jakas parodia

jak 60% polakow jest za JP to naprawde z polski za 10 lat stanie sie Afganistan haha

co o tym sadzicie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JP- gadalem jak mialem z 10 lat , u mnie jest to norma na osiedlu same dzieciaki chodza i krzycza JP na 100% albo JP na 60% bo sie stroche boje

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

na około codziennie widze mnóstwo idiotów a nie zakładam o tym tematów

u mnie w szkole nie ma nikogo jp.

1259080250_by_Qwers_500.jpg

Opublikowano

u mnie w dawnym gimnazjum all bylo jp szlugi hooliganstwo soolowki

teraz jestem w liceum i juz normalnie ale tam horror !

userbarwb.png

Opublikowano
jak poslucham jakiejs

Nie słuchaj.

Słuchaj to co lubisz, nie lubisz rapu - nie słuchaj.

Nic nie poradzisz na JP, taka prawda.

Opublikowano

Nooooooo JP JP 100% firma i cH*j...

jak w szkole widzę dresów jp to mi się smiać chce xD

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

JP na 100%

Chuj w dupę konfidentom!!!

Hardkor JP ,ogień JP!

Masz coś do JP?

Masz coś do mnie!

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@up i to jest wlasnie JP dziecko z rodziny Patologicznej

moze niekochane dziecko a moze rodzina ci sie rozbija ?

za 20 lat z Polski bedzie Afganistan

userbarwb.png

Opublikowano

coś mi się zdaje że o wiele szybciej

Opublikowano

Coś mi się zdajesz że masz totalne porażenie mózgu ,samo pisanie o JP nic nie zmieni.

Taki kozak?Wyjdź na ulicę i zacznij wbijać Jp...

Powiedzmy że w mojej wypowiedzi użyłem Ironi...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

policja to ścierwo codzinne spisywania, przeszukiwania itd. Wczoraj na turnieju jak pojechaliśmy w 60osób posypały się mandaty itd za nic..więc nie pierdolicie że policja jest spoko..JP bluzy itd naszą najczęsciej i mówią osoby które kontakty z psami mieli w gta...

Opublikowano

JP- gadalem jak mialem z 10 lat , u mnie jest to norma na osiedlu same dzieciaki chodza i krzycza JP na 100% albo JP na 60% bo sie stroche boje

JP ma gora 2-3 lata, wiec troche mnie zdziwilo to co napisales.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Ta, kozacy ;].

U mnie w szkole jest pełno taki "pseudo" JP... Mają czapki "HWDP" , bluzy "JP", pierwszy lepszy debil ich jedzie. A dzielnicę dalej, są same dzieci +10/11 lat, które nic więcej nie założą, tylko JP. Albo te ich czapki z nazwą/herbem klubu. Chodzi mi tutaj o te dzieci. Raz miałem ubraną bluzę z kapturem zapinanym - widać tylko oczy "ninja", i mnie zaczepili :x. Jak ich nastraszyłem to poszli się poskarżyć bratu...

To jest tak jak z dziećmi metina. Nic nie zrobicie.

74431642664977353071.png

Opublikowano

JP i RAP to nie całkiem to samo ..

Ludzie mieszają te dwa pojęcia, przez ' FIRMĘ ' - zespół hiphopowy, który śpiewa poprostu o JP, HWDP itp ..

Tak to jest trochę chore te całe ' JP ' ..

Ja osobiście słucham rapu i będę słuchać, ale słucham nie tego rapu ' JP ' tylko słucham prawdziwego rapu z przekazem ..

Zespołu ' FIRMA ' nie słucham i nie będę słuchał, bo to jest nonsens ..

W stosunku do policji jestem ' po środku ' .

Lecz rapu nigdy nie opuszczę . !

Pozdrawiam !

Shodner

Opublikowano

policja to ścierwo codzinne spisywania, przeszukiwania itd. Wczoraj na turnieju jak pojechaliśmy w 60osób posypały się mandaty itd za nic..więc nie pierdolicie że policja jest spoko..JP bluzy itd naszą najczęsciej i mówią osoby które kontakty z psami mieli w gta...

ja tez mialem podobnie , ale nie nosze bluzy JP bo to dziecinnie , nie lubie psow bo zarabiaja na ludzkiej glupocie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

JP - Jebać Policję :x

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

aha

nie jestem pojebańcem i nie mam stosunków seksualnych z policja ;x

@down.

ale na jedno wychodzi ;x

nikt nas już nie zmieni chyba , że pierdolnie meteoryt ;x

Opublikowano

aha

nie jestem pojebańcem i nie mam stosunków seksualnych z policja ;x

Chodzi o to, że "JEBAĆ" nie "RUCHAĆ" xD.

Tak wiem bezsens ... -.-

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

U mnie w podstawówce :D to dzieci z 4 klasy JP drą ryje <_< Ja mam to wszystko gdzieś :) Jak to słysze od kolegów to olewam ich :D Cały czas jakieś nowe rapy itd. Chcą mi wysyłać te gufno prze Bluetooth :D

Dla mnie to jest jakaś parodia :D

1328997611-U170772.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...