Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zalecaja Przerwe W Boceniu !

zzenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem jeszcze dodać że wczesniej tez zdarzało mi się takie coś trwało to od kilku godzin do nawet 1 dnia ale to na pewno nie był ban bo to bylo jeszcze zanim używałem udziaka

wczesniej, skrypt im na walił i odblokowali , ale przedtem nie mozna było sie zalogować, bo pobanowali za duzo graczy,

masz bana i tyle

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest ban i nie dyskutuj juz. Sam tak mam od poczatku istnienia PL3 bo zaczalem bocic na Udo 3.0.2 x'D. Ta "zalecana" przerwa w boceniu bedzie trwala do 22 stycznia czy moze krocej/dluzej?

W moim odczuciu "udko" jest spalone...i do puki nie wymysla czegos co bedzie przez jakis czas niewykrywalne (w koncu znajda sposob i na to ) to lepiej nie latac na botach, a szczegolnie na glownych kontach... chociaz co poniektórzy pisza ze dostali bana na kontach łączonych na ktorych udko nie latalo (chociaż w to nie wierze ze nie byly bocone )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...