Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zalecaja Przerwe W Boceniu !

zzenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

14 January 2011: IMPORTANT NEWS!!! People with very good connectiosn to admins and other high Darkorbit people said that there will be big bann wave from 15th to 20th January. Bigpoint will ban UDOBot users first because most botters use this bot. So be very careful. Best is, you stop botting until 22th January!

W skrócie dajcie na luz z boceniem do 22 stycznia :/

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mówiłem żeby nie używać udo v5.0

na 4.0 mozna bocić

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

a czym sie róznia?? czemu na 4 mozna a na 5 juz nie?? chodzi ci np o ta spolszczona 4 przez ciebie ??

5 == HBox z serwera

4 == HBox z PC

Z tego co wiem, to lacza sie z gra tak samo :)

Opublikowano

a czym sie róznia?? czemu na 4 mozna a na 5 juz nie?? chodzi ci np o ta spolszczona 4 przez ciebie ??

Na v.5 wszyscy łączą się przez jedno, to samo IP

Na v.4 każdy łączy się przez swoje IP

Opublikowano

acha czyli na 4.0 mozna dalej szalec ?? a nie da sie 5 puscic ze swojego ip ??

To lipa bedzie jak wskoczy opcja gg bo jak bedzie wykrywalny to lipa :/

Opublikowano

A BP zna lepszy sposób na bany ??

Wpiszcie sobie podczas uruchomionego UDO 5.0 netstat w konsoli to zobaczycie przez jakie IP się to gówno łączy.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

A BP zna lepszy sposób na bany ??

Wpiszcie sobie podczas uruchomionego UDO 5.0 netstat w konsoli to zobaczycie przez jakie IP się to gówno łączy.

Prawde mowiac b.duzo różnych adresow lokalnych wyskoczylo mi zarowno przy 4 jak i przy 5...nie jestem informatykiem i nie umiem ocenic tego czy 4,czy 5 jest wiekszym "G", bo nie wiem ktore powinny byc i sa nie do wykrycia a ktore moga doprowadzic do bana...a przy ibotach,kbotach tego nie ma ??

Hmm czyli juz nie wiem mozna Uka4 uzywac czy nie ?? Nie mowie o boxach,glownie na alieny puszczam i tak...

Opublikowano

Zobacz tam na końcu (bo to najnowszy proces) masz niemieckie IP .

Nie wiem czy można używać udo 4.0 bo nie wiem co tym razem wykombinował BigPoint. Chyba że ktoś mnie oświeci...

Opublikowano

Napewno?

Nikt ci nie może zagwarantować , że bocąc na 4.0 nie dostaniesz bana...

Mają pewnie nowego skrypta , testują go chyba w nocy.

3 dni z rzędu Udobot 4.0.0 , wyłączył mi się o 5.29 nad ranem.

Dokładnie o tej samej godzinie , z zgodnością co do minuty.

I nie mógł się połączyć z serwerem dark orbita.

SID zmieniam z 5 razy dziennie więc to nie winna tego.

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

O 5.29 robia reset serwa.

Nie ma to nic wspolnego z jakims nowym skryptem

Dokładnie. I często mnie wkurza ten restart bo przez niego nie zrobię całych wrót w nocy.

Opublikowano

Oświecę was - BP po porostu pobrało source i bedzie banować po IP, oraz dzięki temu source też v. 4.0. Jeśli chodzi o Ibot ( z Kbot, raczej tak samo), nie ma problemu, łączy się przez IP komputera gracza.

Opublikowano

Oświecę was - BP po porostu pobrało source i bedzie banować po IP, oraz dzięki temu source też v. 4.0. Jeśli chodzi o Ibot ( z Kbot, raczej tak samo), nie ma problemu, łączy się przez IP komputera gracza.

"source" a co to jest ?? czyli 4 i 5 mozna wykasowac ?? a co z 3 ??

Opublikowano

Oświeć nas bardziej :)

Niby jakim cudem posiadając źródło udobota mogą wyłapać wszystkie adresy ip i je pobanować ?

v.4.0.0 łączy się przecież przez nasze ip , powinien być prawie nie wykrywalny.

@UP

Source znaczy Źródło.

Polecam abyś zaczął uczyć się angielskiego , jest to naprawdę łatwy język ^^

Albo użyj po prostu google translatora jak nie wiesz co znaczy jakieś słowo.

Udobota v. 4.0.0 możesz nadal bezpiecznie używać , pamiętaj tylko aby kilka razy dziennie aktualizować SID , mieć kupioną niewidkę oraz sprawdzać czy honey boxy się nie zmieniły.

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

@UP

Polecam abys nie wydawał polecen...jest to naprawde proste

I tak w sumie nie mowi mi nic zródlo ani source...nie wazne

A co z udo 3?? jak bym se serwer postawil to chyba jesli sie nie myle moje ip by bylo ??i suma sumaru bylby luzik ??

Opublikowano

Nie słuchajcie tego banana on was w ch*ja robi, pisze to tylko dlatego żebyście kupowali cracka od K@mela.

Opublikowano

Zaraz moje pytanie podejdzie pod spamowanie ale CO Z UDO 3 czy jak postawie se serwer bedzie ok ?? ??

Kurcze juz 2 dzien bez bocenia i jakos zle sie z tym czuje :D

Opublikowano

Nie słuchajcie tego banana on was w ch*ja robi, pisze to tylko dlatego żebyście kupowali cracka od K@mela.

Sam sie w ch*ja robisz (mi zależy na bezpieczeństwu, gdybym miał bana za ibota, ostrzegałbym przed nim. iI ja tu namawiam na kbota i ibota, czy z cracka czy z orginała). Wiedz, że kodzie BP mogło znaleźć funkcje, których normalnie serwer nie robi, a może też dzięki temu źródłu zmienić, elementy w kodzie gry tak, aby bot nie działał.

Opublikowano

Prawdopodobnie ban, PL1 - 19lvl, FE,profil 26... :huh:

No cóż, nie ma co pakusiać..i tak skończyłem grę rok temu, teraz tylko bociłem z nudów.

Pozdro dla wszystkich ( używałem tylko udobota 4.0 )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...