Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zalecaja Przerwe W Boceniu !

zzenek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ibot wcale nie jest bezpieczniejszy od udobota...

Konto na którym używałem tylko udobota 4.00 zostało zbanowane

Konto na którym używałem tylko Ibota zostało zbanowane

Konto na którym używałem tylko w dzień biobota 1.09 jakimś cudem nie zostało zbanowane...

Wydaje mi się , że w nocy nie wiem jak lecz jakoś sprawdzają statki.

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

PL2 18lvl 31PP - 24/7 na IBocie nie ma bana

PL2 19lvl 31PP - 24/7 na IBocie nie ma bana

Ty to zamknij dupe z tym twoim ibotem, bo nawet gdybyś bana dostał to nie powiesz prawdy...

Opublikowano

ogolnie mieli sie wziac w tej serii banow za udobota,wiec byli na niego nastawieni,wiec mogli nie banowac ibota bo nie szukali pod jego kontem...

Opublikowano

Czyli Ibota od K@mela można bezpiecznie używać ?

Nie , masz takie same szanse na bana jakbyś używał jakiegokolwiek innego bota.

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

Vega FS na PL2 - ban.

Więcej kont nie będę tworzył.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

dziwne... konto nonstromo FS i 25 PP (1lvl) - brak bana ^^

Boty ??

1dzień -24/h Ibot

2dzień- 24h/Kbot

i tak zmieniałem codziennie o 11 bota ^^, a do kociołka nigdy nie zaglądałem boje się ilości :D

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Ja też dostałem bana na 3 kontach na pl3 (dopiero co zrobiłem FE), używałem na nich bota z oficjalnego forum czyli v 4.0.1. Radze wam poczekać zanim znów odpalicie bota bo spodka was to co mnie

Opublikowano

Haha i co Maggot byles taki cwany ze na 4.0 nie dostaneisz bana i co haha. Ja latam na bociku K@mela i jestem bardzo zadowolony, chlopak sie napracowal i normalne ze chce za to wynagrodzenie.

ps. Boce 24/7 i zero bana haha.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Pl1 ban

PL2 ban

PL3 BAN :D

glownie 4 spolszczona na pl3 5...

dobrze ze na gl sie uratowalo :D

pl3 golec FE zbanowane 15 min temu.. tylko udobot 4.0.0

PL2 18lvl ban

PL3 16 lvl ban

uzywane udobot 4 i 5

Vega FS na PL2 - ban.

Więcej kont nie będę tworzył.

własnie dostalem bana

Prawdopodobnie ban, PL1 - 19lvl, FE,profil 26... :huh:

No cóż, nie ma co pakusiać..i tak skończyłem grę rok temu, teraz tylko bociłem z nudów.

Pozdro dla wszystkich ( używałem tylko udobota 4.0 )

Skamer pl3 vega fe 16 lvl pp 13 i banik. Error 99 i error 13

Ja tez uzywalem udobota spolszczonego by maggot

Ja też dostałem bana na 3 kontach na pl3 (dopiero co zrobiłem FE), używałem na nich bota z oficjalnego forum czyli v 4.0.1. Radze wam poczekać zanim znów odpalicie bota bo spodka was to co mnie

17lvl, PL1, 4 Iris, 23pp = BANNED

Nie , masz takie same szanse na bana jakbyś używał jakiegokolwiek innego bota.

Na UDO wieksze, bo jest open source :(

dziwne... konto nonstromo FS i 25 PP (1lvl) - brak bana ^^

Boty ??

1dzień -24/h Ibot

2dzień- 24h/Kbot

i tak zmieniałem codziennie o 11 bota ^^, a do kociołka nigdy nie zaglądałem boje się ilości :D

Czemu ja uzywalem UDO, jak mialem cracka od K@mela :(

Ja dostałem nawet bana na konto na, którym nie bociłem..

Moze jest nadzieja...

Opublikowano

Oświeć nas bardziej :)

Niby jakim cudem posiadając źródło udobota mogą wyłapać wszystkie adresy ip i je pobanować ?

v.4.0.0 łączy się przecież przez nasze ip , powinien być prawie nie wykrywalny.

@UP

Source znaczy Źródło.

Polecam abyś zaczął uczyć się angielskiego , jest to naprawdę łatwy język ^^

Albo użyj po prostu google translatora jak nie wiesz co znaczy jakieś słowo.

Udobota v. 4.0.0 możesz nadal bezpiecznie używać , pamiętaj tylko aby kilka razy dziennie aktualizować SID , mieć kupioną niewidkę oraz sprawdzać czy honey boxy się nie zmieniły.

Aktualizowałem SID co logowanie (nie na mapę tylko na stronę startową), jak padałem to robiłem parę min przerwy, energi dużo nie miałem bo pamiętam jak miałem 1500 Energi to za to bana dostałem. Więc za co ban? K@mel się wkurzył że nikt już crack-a nie kupuje i całą społeczność MPCforum p6dje2ał do BP

Opublikowano

w najnowszym Ibocie i Kbocie jest bug i nie trzeba mieć wykupionej licencji by latać, tak więc mit że kamel was podwalił możesz już pożegnać. no chyba że myślisz że bp nie zna tych stron.

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Ciekawe co udo wymysli ?? niby mial byc na wrotka robiony a tu lipa :/ ale nadal nikt nie odp. czy jak postawie serwer u siebie to udobot 3 bedzie lecial z mojego IP ??

Opublikowano

Aktualizowałem SID co logowanie (nie na mapę tylko na stronę startową), jak padałem to robiłem parę min przerwy, energi dużo nie miałem bo pamiętam jak miałem 1500 Energi to za to bana dostałem. Więc za co ban? K@mel się wkurzył że nikt już crack-a nie kupuje i całą społeczność MPCforum p6dje2ał do BP

Ludzie... opanujcie się, bo to już nawet już śmieszne nie jest...

Za każdego bota można dostać bana - równie dobrze za 'clickera'(pozdro dla Maggota, który myśli, że jest to niemożliwe...), jak za IBota/KBota czy UDOBota/BioBota...

Nie rozumiem, czemu miałem się wkurzyć, że nikt już nie kupuje cracka... i tak od początku mało kto go kupił, a szczerze mówiąc różnicy mi to nie robi, czy ktoś go kupi za marne 10PLN czy nie.

A co najlepsze jak mogłem 'p6dje2bać' całą społeczność MPC do BP? Skąd mogłem mieć wszystkie wasze numery ID? Zresztą support pojedynczymi sprawami banów się nie zajmuję, nawet jak ponagrywacie filmiki... Mają odgórne polecenie od siedziby, żeby samemu nic z botami nie robić, tylko czekać na skrypt antybotowy, więc teoria -Cyca- legła w gruzach.

Co do cracka to ogłaszam, że skończyłem go sprzedawać. Ale nie martwcie się, nie dam go do ogólnego dostępu... Nie ma sensu, bo większość na tym forum to frajerzy, którzy nie mają pojęcia o botach...

To by było na tyle

Pozdro 'znaffcy'

K@mel

Opublikowano

w najnowszym Ibocie i Kbocie jest bug i nie trzeba mieć wykupionej licencji by latać, tak więc mit że kamel was podwalił możesz już pożegnać. no chyba że myślisz że bp nie zna tych stron.

W ibot nie ma zadnego bugu, po prostu jak zalozyles nowe konto to masz licencje na 24h darmowa. A po drugie co z tego ze BP zna ta strone, gowno moze zrobic nawet znajac ta strone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...