Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zalecaja Przerwe W Boceniu !

zzenek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skamer, sam sie zamknij - prawda taka, trza umiec używać i grać na dobrych serwerach np. ameryka glob 3. Tam ręce supportu nie docierają nie ma nawet CM, czy skryptu banującego za przekleństwa ;p

Dostałeś bana za nieodpowiednie użycie ;p

Opublikowano

Nie wyrzymam z wami ***** tylko narzekacie na wszystko ! za każdego bota można dostać bana....ja używam tylko dlatego że szkoda mi wydawać tyle kasy na DO co moge mieć w pare dni.. dostanę bana to będę miał z grą spokój a wy tylko marudzicie. Nie trza było botować.

Opublikowano

Jako że garena jest ogólnie olana przez wszystkich, to ja sobie bocę tam dalej :)

Wiele osób ma niechęć do tego serwera, ale można sobie bocić bez przeszkód (tak jak 95% serwera) i bana raczej nie dostaniecie :P

Opublikowano

Jako że garena jest ogólnie olana przez wszystkich, to ja sobie bocę tam dalej :)

Wiele osób ma niechęć do tego serwera, ale można sobie bocić bez przeszkód (tak jak 95% serwera) i bana raczej nie dostaniecie :P

Na garenie za mało ludzi... później nie ma kogo walić.

Opublikowano

W ibot nie ma zadnego bugu, po prostu jak zalozyles nowe konto to masz licencje na 24h darmowa. A po drugie co z tego ze BP zna ta strone, gowno moze zrobic nawet znajac ta strone.

dziwne bo licencja skonczyła mi się chyba 8 dni temu

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

To co teraz bocimy na 5.0 czy 4.0 ?? najlepiej niech się wypowiedza znafcy ^^

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

evil, nawet znawcy tacy jak idiota maggot, zawiódł, nie słuchaj ich tylko rób po swojemu, a najlepiej to graj na garenie i boć czym chcesz i ile chcesz.

A ty wypierdalaj najpierw lizales mu dupe a teraz go wyzywasz. Jestes takim bachorem ze az mnie wku23ia12,.

Ps. Pisze sie "znawcy" ty debilu.

Opublikowano

Teraz używamy autokick-a v3 lub v4 ustawiamy crack-a na zbieranie boxów, widzenie niewidek itd idziemy w kime i po miłej drzemce dostajemy spóźniony prezent od BP z naszywką BAN !!! PS:Wszelkie dalsze spory należy kierować na adres poczty tradycyjnej w języku angielskim lub niemieckim.Sprawę uznaję za zamkniętą.

Opublikowano

otnok, spierdalaj, od początku wiedziałem że maggot to szmata, a evil napisał znafcy specjalnie...

To po cholerę było włączać bota? Skoro teraz płaczesz, to trzeba było pomyśleć że tak czy siak dostaniesz bana. Wcześniej lub później.

Poza tym, co żeś się Maggota czepił? Nie jego wina, że kurwa BP banuje bociarzy.

Nie bądź ciota, daj -.

Opublikowano

To po cholerę było włączać bota? Skoro teraz płaczesz, to trzeba było pomyśleć że tak czy siak dostaniesz bana. Wcześniej lub później.

Poza tym, co żeś się Maggota czepił? Nie jego wina, że kurwa BP banuje bociarzy.

Temu bachorowi nie wytlumaczysz, nie am sensu.

Ps. Zeby niei bylo ja nie bronie Maggoto, bo do samego poczatku nie bylem mu przychylny, ale po prostu czytalem posty tego "Donguralesko" i widzialem jak sie mu przymila. Jedyne za co jestem wdzieczny Maggotowi to za jego bocika, i tu go jedynie moge pochwalic.

Opublikowano

znafcy było specjalnie ^^ zastanawiałem się tylko czy przez jedno "f" czy przez dwa "f" napisać:P

Co do gareny, jaki bot ?? moje ,,skrakowane'' (żebyście się nie czepiali ^^) nie odpalają na int9

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

znafcy było specjalnie ^^ zastanawiałem się tylko czy przez jedno "f" czy przez dwa "f" napisać:P

Wiadomo, że przez napisanie przez 'ff' jest tym cenniejsze im większym pseudoznaffcą jest osoba którą chcesz poniżyć(w moim przypadku jest to zawsze Maggot, więc chyba wprowadzę pisownię przez 'fff').

Jedyne za co jestem wdzieczny Maggotowi to za jego bocika, i tu go jedynie moge pochwalic.

Za jakiego bocika.... chyba nie chcesz powiedzieć, że kiedykolwiek używałeś RSB Shootera, który nie dość, że spowalnia strzelanie z RSB to jeszcze uniemożliwia pisanie na czacie itp.

Opublikowano

Za jakiego bocika.... chyba nie chcesz powiedzieć, że kiedykolwiek używałeś RSB Shootera, który nie dość, że spowalnia strzelanie z RSB to jeszcze uniemożliwia pisanie na czacie itp.

Jest opcja ustawienia ms pomiedzy rsb-x4-SAB...nie wiem jak ty ale jak lece na statki to wogole z czatu nie korzystam,jedynie ts...a jak juz to f3 i masz pauze i se pisz na tym czacie do oporu...chyba ze zwykle przy zmienianiu z rsb na x4,SAB potraficz jeszcze komentowac walke na bierzaco piszac na czacie...

Moim zdaniem to fajna zabawka ulatwiajaca zycie i pomaga wyrownac szanse z posiadaczami kerkavy, merkavy ... do tego AntiStealh i nie trzeba wykupować abonamentow aby widziec niewidki...

Opublikowano

ja nie wiem kto wie co oni tam mają z tego co widziałem to udobot v4.0 latał równo i tylko w wyznaczone miejsca to jak ktoś by te wszystkie pozycje kilka razy obleciał to ban by trzeba było te pozycje zmienić

Opublikowano

ja nie wiem kto wie co oni tam mają z tego co widziałem to udobot v4.0 latał równo i tylko w wyznaczone miejsca to jak ktoś by te wszystkie pozycje kilka razy obleciał to ban by trzeba było te pozycje zmienić

No to źle widziałeś...

W ustalaniu pozycji jest pewien współczynnik losowy.

Opublikowano

dobiłem na 1 lvlu właśnie 26pp i koniec bocenia ^^, hmm kiedy wyjdą nowe niewykrywalne boty ?:P

i jak oni to robią że wiedzą że to nie my gramy a boty ^^, udo zwalił sprawe :P

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Mam małe pytanko gdzie moge sprawdzić czy dostałem bana?

Od wczoraj niemoge wejść na żadne z moich 3 kont :/ na każdym był golec FS

wyskakuje tylko raport o błędach i ze mam spróbować za kilka minut :/

a bota nie włonczałem od zeszłego czwartku na żadnym z kont na moim kompie

jest tak z każdym kontem jak chcem wejść ale jak w szkole patrzyłem też nie mogłem wejśc z 4 kompów :/

PS: mati4510 ZŁODZIEJU Znajdź sobie swój avatar

Opublikowano

Mam małe pytanko gdzie moge sprawdzić czy dostałem bana?

Od wczoraj niemoge wejść na żadne z moich 3 kont :/ na każdym był golec FS

wyskakuje tylko raport o błędach i ze mam spróbować za kilka minut :/

a bota nie włonczałem od zeszłego czwartku na żadnym z kont na moim kompie

jest tak z każdym kontem jak chcem wejść ale jak w szkole patrzyłem też nie mogłem wejśc z 4 kompów :/

PS: mati4510 ZŁODZIEJU Znajdź sobie swój avatar

Dostałeś Bana :)

Nie ma co się rozpisywać.

Opublikowano

Dostałeś Bana :)

Nie ma co się rozpisywać.

Hmm... nie wiem czy to cos wniesie do sprawy ale ten błąd wyskakuje dopiero po wybraniu servera gry (pl1)

a na servie pl2 działa normalnie a na nim jechałem 24/7 UDObotem

Opublikowano

Hmm... nie wiem czy to cos wniesie do sprawy ale ten błąd wyskakuje dopiero po wybraniu servera gry (pl1)

a na servie pl2 działa normalnie

Ale botowałes w ostatnich dniach na pl2?

Tak sie właśnie objawia zbanowane konto, po wybraniu serwera wyskakuje błąd.

Opublikowano

Chciałem jeszcze dodać że wczesniej tez zdarzało mi się takie coś trwało to od kilku godzin do nawet 1 dnia ale to na pewno nie był ban bo to bylo jeszcze zanim używałem udziaka

Opublikowano

Chciałem jeszcze dodać że wczesniej tez zdarzało mi się takie coś trwało to od kilku godzin do nawet 1 dnia ale to na pewno nie był ban bo to bylo jeszcze zanim używałem udziaka

To jest ban i nie dyskutuj juz. Sam tak mam od poczatku istnienia PL3 bo zaczalem bocic na Udo 3.0.2 x'D. Ta "zalecana" przerwa w boceniu bedzie trwala do 22 stycznia czy moze krocej/dluzej?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...