Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Faq] Srevolution

NymphomaniaC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/facepalm ...

Przeczytaj ze zrozumieniem co ja pisze i wtedy odpisuj

wypisales te same bugi co ja ...

A grab pet moze i dziala tylko daj go przez komende nie sprawdzalem tego

A co do pt to jeżeli twoim graczom nie dziala to są uposledzeni bo ja z kumplem wczoraj jakos expilem w pt i pt moby sie repsia ...

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

• Odpowiedzi 464
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , u mnie kiedy włączam grę i loguje się do gry pisze ..requeting user information....

Najlepsze jest to , że kiedy włączam CSremu (stary emulator z gap 100) też to cały czas pisze

Chciałbym się dowiedzieć czy mam coś źle ustawione w WINDOWSIE czy gdzieś .

Bardzo chcę zagrać na tym emulatorze

BTW. Ma ktoś fotkę jak wygląda Nova Fight Staff jako +10 ?

Opublikowano

Kurcze mam taki o to problem W II punkcie gdzie moge znales te zakladki jakies propories i gdzie kliknac ten gluwny katalog jesli ktos moze niech mi wysle screena co trzeba kliknac i takie tam z II punktu

Dam plusa

Opublikowano

Na 2 kompie mam to samo.Dla mnie to jakiś niewiadomy problem.

Sprubuj to uruchomić poprzez AppLocale

instrukcje podał wyżej AceBoy

Opublikowano

przez applocale również nie działa.. mam win 7 sp1.. taki sam bład, ale jak dam game.dl z wersji 1.2.8 to wszystko działa, tylko że jak loguje się na postać, nie laduje się gra.. itemy oczyszczone, postac wszystko dobrze zrobione, skopiowane nawt z bazy danych kolegi, gdzie mu wszystko działa.. ma ktoś jakieś pomysły?

40641099733711585609.png

Opublikowano

1. srevolution 1.3.3>gameserver>setting>setting_rates.ini

2. Musiał byś edytowac clienta i pliki srevolution jak masz jakiegos obeznanego kolege to by można było zrobic

Opublikowano

przez applocale również nie działa.. mam win 7 sp1.. taki sam bład, ale jak dam game.dl z wersji 1.2.8 to wszystko działa, tylko że jak loguje się na postać, nie laduje się gra.. itemy oczyszczone, postac wszystko dobrze zrobione, skopiowane nawt z bazy danych kolegi, gdzie mu wszystko działa.. ma ktoś jakieś pomysły?

Podaj jaki błąd Ci wyskakuje w game serverze.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

siema bo ja nie mam dostepu na xcoding.net ale twister jest dla wszystkich czy mogl by ktos wyslac mi linka do tego twittera czy twistera bo nie pamietam to forum jednego z morderatorow xcoding

Opublikowano

Podaj jaki błąd Ci wyskakuje w game serverze.

http://img135.imageshack.us/i/errorag.png/

Taki bląd wyskakuje..

Podmieniam pliki z 1.2.8 Game.dll i serwer exe..

To wszystko działa, ale nie do końca, bo po wybraniu postaci jest blad z Guild member, podmieniam guild member z 1.2.8.

I wszystko działa, tyle że nie mogę kupować nic ze sklepu.. bo crash gry, a po wejsciu ten item jest.

40641099733711585609.png

Opublikowano

to samo, nie ważne jakie raty..

Zgodność nic tu nie daje, robiłem ze wszystkimi systemami..

http://img88.imageshack.us/i/errrd.png/

raty jak widać nie dały rezultatów.. wszystko ustawilem ze zgodnością win xp sp2,3, win 2000.. Wszystko

i to samo, applocale też ze zgodnością, jakieś dalsze pomysły?

edit maly,

Mam serwer z Windows Serwer 2003, ten sam błąd, mam rownież windows xp, gdzie odpalił się gameserwer, tyle że po 5min to samo, error

tyle że bez błędu.. sam error

pliki pobieralem kilku krotnie, dawalem komuś przez VNC by pobawił się i zrobił mi, to samo na każdym z systemów error wyskakuje, jest to nie możliwe by tak wyskakiwąl wszedzie..

Wersja raczej 1.2.8 działa poprawnie, bo serwer stoi cały czas, i wbijać mogę..

Wiec wszystko by dzialalo, gdybym wstawił media.pk2 z 1.285

ale wyzsze wersje już się crashują..

40641099733711585609.png

Opublikowano

Download:

http://www.speedyshare.com/files/27036042/apploc.msi

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=907d1d12caef3ec6540371a30ad1e2bd40226484e57833f1f6a1cf15a195a72a-1298475193

Instalujecie program, następnie odpalacie.

Potem klikacie next, ustawiacie launch application i klikacie browse, czyli szukacie gdzie wasz game server jest.

Następnie dajecie next i ustawiacie język: Netherlands.

Później next i zaznaczacie create shortcut (ten skrót będzie w start, moje programy, microsoft applocale).

I klikacie finish.

Pamiętajcie, aby odpalić przed tym login server.

Mogę dodać tą notkę do głównego posta?

Fornication Under Consent of the King =)

Opublikowano

Witam

Miał ktoś może problem z instalacją niezbędnych programów a dokładniej SQLServer2005_SSMSEE i SQLEXPR ??

Ja co bym nie robił wywala mi błąd, obstawiam że to przez pozostałości z CSremu( miałem problem z login server)

Opublikowano

Witam

Miał ktoś może problem z instalacją niezbędnych programów a dokładniej SQLServer2005_SSMSEE i SQLEXPR ??

Ja co bym nie robił wywala mi błąd, obstawiam że to przez pozostałości z CSremu( miałem problem z login server)

Również używałem CSremu i też masz taki błąd , że jak wpisujesz passy pojawia się ciągle ...requesting user information...

Podpinam się do prośby

Opublikowano

@up port masz dobry ustawiony w dbo.serve?r tez tak miałem jak miałem port 15779 zamiast 15780

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...