Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Faq] Srevolution

NymphomaniaC

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Jeśli czytać umiesz, google masz(stawiając, że potrafisz z niego korzystać) możesz sam rozwiązać ten problem..

Jeśli nie masz ochoty pomóc to się nie udzielaj, czasami dużo szybciej jest zapytać kogoś niż krążyć jak debil pół dnia po google , zastanów się nad sobą.

• Odpowiedzi 464
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam taki sam problem jak użytkownik "hahha" chciałem pobrać ten program który zapodał "AceBoy" ale niestety link już wygasł czy była by możliwość żeby ktoś zapodał go jeszcze raz ?

Opublikowano

Ściągnij clienta z joymax.com

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy postawianie własnego serwera jeszcze nadal jest możliwe ?? Moje pytanie kieruje dlatego iż mam problem z punktem 2 w podanej instrukcji przez NymphomaniaC może coś faktycznie źle robię ale podczas wybierania :

1. Wchodzimy: Manu Start/Programy/Microsoft SQL Server 2005/SQL Server Management Studio Express

2. Wyskoczy nam okno "Connect to sever". Dajemy [Connect]

punktu drugiego wyskakuje mi błąd Connect to serwer .... ( nazwa serwera ) i dupa , robiłem już to na wszystkie sposoby aby dany błąd nie wyskakiwał niestety nie wiem co dalej dlatego proszę o pomoc .

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam mam cholerny problem z Srevolution... pierwsze nic nie moge zmienic w dbo.server ( te informacje)

Wyświetla sie komunikat Invalid date tape

Druga sprawą jest to ze przy włączeniu silkroad komunikat '' the server in undergoing inspection or updates. connect to i tak jakis aders'' to jest oczywiste jest to starsza wersja nie aktualna to taki komunikat wyskoczy... lecz przy właczeniu lanchera nie pojawia sie przycisk start...

Bardzo psosze o jakies sensowne wskazówki wszystko robiłem zgodnie z podpuntkami ( instalacja ) mam SQLserver2005 i SQLExPR i sREVOLUTION 1.3.4 ( właśnie gdzie umi9eścic srevolution?)

Opublikowano

Witam mam cholerny problem z Srevolution... pierwsze nic nie moge zmienic w dbo.server ( te informacje)

Wyświetla sie komunikat Invalid date tape

Druga sprawą jest to ze przy włączeniu silkroad komunikat '' the server in undergoing inspection or updates. connect to i tak jakis aders'' to jest oczywiste jest to starsza wersja nie aktualna to taki komunikat wyskoczy... lecz przy właczeniu lanchera nie pojawia sie przycisk start...

Bardzo psosze o jakies sensowne wskazówki wszystko robiłem zgodnie z podpuntkami ( instalacja ) mam SQLserver2005 i SQLExPR i sREVOLUTION 1.3.4 ( właśnie gdzie umi9eścic srevolution?)

@up

jak chcesz napisz mi na priv pomoge ci !! napisz mi Swoje GG

Konto oddane !!

Opublikowano

@up Daj skan albo link zostanie usunięty masz 2h.

85.jpg

Opublikowano

Jakby ktoś chciał, to proszę bardzo (link do najnowszego emulatora):

http://xcoding.net/sro/releases/Srevolution_Emu_1.3.6.zip

Jak widać po linku z oficjalnej strony, więc skanu nie ma. ;)

Ale mogę zrobić na życzenie. :)

85.jpg

Opublikowano

Mam pewien problem. Zrobilem serwer i dziala, lecz jak wpisuje login i haslo to ciagle pisze Requesting User Confirmation (czy cos takiego) Prosze o pomoc.

Opublikowano

Tylko, że ja nie widzę, żeby to była baza pod 1.3.6. W 1.3.6 bazie nie ma już uknown i uknown2.

Jak chcesz zrobić baze 1.3.6 to masz w folderze srevo 1.3.6: Srevolution Database i tam się znajduje aktualne potrzebne pliki do bazy.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...