Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeprosiny!

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro używasz translatora do tłumaczenia, to czemu nie piszesz po naszemu ?

My w wszędzie po anglielsku gadać musimy, a ty kurwa włazisz na nasze polskie forum i pierdolisz po angielsku, za przeproszeniem wypierdalaj stąd bo cie znajde i wykastruje.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP@ Zgadzam się w 100% Najchętniej obiłbym mu tą swoją parszywą karoserie ... ^^ tego już nie przetłumaczysz stary dziadu ... musisz bardzo dobrze znać Polski żeby to zrozumieć ...

Opublikowano

Pisze z nim i macie naprawde przejebane ... Więc radze wam to usunąć jak najszybciej ... Koleś wacha się nad daniem was do sądu .

Opublikowano

On jest z izraela więc nawet nie wiedział że ktoś łamie jego prawa autorskie .

@Edit

On was nie pozwie ale jego klient tak . Mówi że macie zrobić to jak najszybciej .

Opublikowano

Ok śmiejcie się śmiejscie ja bym nawet dla bezpieczeństwa to usunął . Ja z nim gadałem na skype i z tej rozmowy wynika że to nie fejk .

Opublikowano

On jest z Izraela ? może Bangladesz ? ew. Honolulu .. ^^

Ja tam się śmieję, ponieważ mnie to nie dotyczy i szczerze mam na to wyje**** ... ^^

Opublikowano

Przemo44@ Chyba żartujesz .... gdyby on miał z tego takie zyski myślisz że by tego nie zrobił ? kwota jest liczona w paru tysiącach na PLN.

Opublikowano

Pemuś, co sie tak przejmujesz innymi ?

Moim zdaniem to fake, za bardzo wam zależy na innych, obudzili sie kurwa przydupasy z kosmosu...

Opublikowano

On was nie pozwie ! Pozwać może was klient dla którego on to robił .

@Edit

Kara jest od 200$ do 150tyś$ Licząc na polskie będzie coś około 450tyś zł . Warto ?

Opublikowano

Czyli Azazin nic Wam nie zrobi ... Przecież odsprzedał on prawa autorskie do tego szablonu ... Ale tyle co może zrobić, to poinformować właściciela szablonu o czymś takim ...

Opublikowano

Przemo44@ Ja pier**** skoro kara to od 200$ do 200tys$ to po jakiego ch*** z góry zakładasz że będziesz musiał zapłacić najwyższą karę ... Rozumiem sprzedawać PhotoshopCs5 + Crack na Allegro ... Ale kur** to jest tylko szablon zrozumiesz to w końcu ..

Opublikowano

I jeszcze imetin .

http://www.aziznatour.com/portfolio/#/web-design/imetin/

Zakładam tak że zazwyczaj winowajca robiąc to z premedytacją dostaje najwyższą kare .

Opublikowano

Podaj mi link do źródła, w którym wyczytałeś że kara wynosi od 200$ do 200Tys.$ Tylko nie Wikipedia ... bo zaraz się zaloguje i zmienię treść...

Opublikowano

Wiecie co tak szczerze mówiąc ci co mają starą stronkę Turiona i jest zmieniona graficznie, nie ma się tutaj do czego przyczepić. Poza tym ArtegaMt2 ma z edytowane skrypty, więc czemu ArtegaMt2.pl jest na pierwszym miejscu? Ja osobiście nie wiem co tutaj jest grane, ale napewno ArtegaMt2 nie jest kopjuj wklej. Nasz kumpel trudził się aby ta stronka wyszła Grafika poprawa Skryptów, a on piszę że mamy ją usunąć. Nie wiem, muszę pogadać z tym Azizem. Kontakt na skype to: aziaz.natour - Po Prostu?

Co do tych co wgl. stronka jest kopjuj wklej to myślę że powinni usunąć bo to nawet jest bez szczelne brać czyjeś skrypty, ale gdyby grafika była zmieniona to rozumiem. Użycie skryptu przez tak dużo osób to Aziz powinien się cieszyć że z jego pracy tak dużo osób korzysta. Ale wy całą szatę graficzną użyliście, to mogę zapewnićl; gdyby był tylko skrypt stronki, to Aziz'owi nie chciało by się robić tak wielkiej afery tylko dla jakiegoś pieprzonego Skryptu. Pozdrawiam.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie mamy zamiaru oczerniać samych siebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...