Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeprosiny!

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Merkon on mówi poważnie on jest agentem i połowa tych serwerów może zapłacić zaczepistą cenę

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisz do niego tylko po angielsku!!

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Opublikowano

No ja nie wiem

Opublikowano

No mówie ze łapie ale wy mnie nie słuchajcie kazał mi was ostrzec więc to robie ale wy to mocie w dupi!!!

Opublikowano

To niech sobie tak gada poczekaj kiedyś do ciebie napisze

Opublikowano

niech se pisze nie zrobi mi wjazd na chatę moja stara zna prawo studiowała je to wie o co chodzi ja jej powiedziałem o tym jak ma jakieś dowody pożądne to może nas udupić ale całą rodzine no prosze Buahahaha normalnie śmiechu warte żałosny ten synek!!

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

A jak sie twoja mama myli??

Opublikowano

Niech sobie myśli co chce ja wiem swoje

Opublikowano

Star, star. Jak bys wiedzial, gadalem z autorem tego tematu. Miedzy innymi zrobilismy to dlatego, iz nie chcemy zeby nasz Administrator wypalacl sie przez cale zycie, to jedno Druga przecz. Prosba autora.

Opublikowano

Star, star. Jak bys wiedzial, gadalem z autorem tego tematu. Miedzy innymi zrobilismy to dlatego, iz nie chcemy zeby nasz Administrator wypalacl sie przez cale zycie, to jedno Druga przecz. Prosba autora.

Opublikowano

No ja tylko ostrzegam:(

Opublikowano

5x up

Chyba sie zlagowales . Sonick powodzenia z serwerem.

@topic

Thx za info napewno komus sie przydalo

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

wiem że chcesz zagrać ale musisz trochę poczekać bo wykupujemy zabezpieczenia na stronkę i robimy clienta

PS : macie już bash panel zabezpieczony ??

Ok. czekam :]

Stronke wywalilismy.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ci co stronke kupili

Opublikowano

osoba która wystawiła stronę czyli administrator. on może i nie świadomie ale korzysta z cudzego dzieła jak się okazuję sprawa jest poważna bo jeśli to prawda (ja uważam że tak) to 70% adminów którzy postawili serwery dla zysku (IS) czy też nie dostaną taką karę... 250tys. USD to prawie milion na nasze... czyli małe szanse że ktoś spłaci taką karę.

PS. Cieszę się że Mariuszowi się udało z tego "wyplątać", a zarazem proszę podejść do sprawy poważnie... bo jeśli przyjdzie wam owa suma do zapłaty lub waszym rodzicom to "sznura i na góra" :/

metin2s.gif
Opublikowano

Ktos chyba napisal na 1/2/3 stronie ze mu mama mowila ze to legalne hahah stawianie priva tez? Taka jest prawda ze gdyby GF chcial to by wam narobil klopotow.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...