Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeprosiny!

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś komuś robi stronkę, za którą płaci pieniążki musi mieć na nią prawa autorskie na piśmie. Jeżeli ten, który zrobił stronkę i masz to na piśmie że daje Ci do niej prawa autorskie, a ktoś Ci spamuje na eMail że wykorzystany został jego szablon, i ma on do niego prawa autorskie, to ten, który dał Tobie te prawa dostaje od mamy pasem po dupie ...

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja szukam ludzi którzy stworza stronke od podstaw:) zapraszam na PW:)

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Co wy chcecie od tego typa ... przecież można czasami pożartować ^^

ProGram to nie są żarty .. miał byś serwer i taką stronę byś płacił i by Ci radośnie nie było tylko 250 mln Funtów

Opublikowano

Jeżeli komuś zależy na serwie to niech zrobi sobie stronkę a nie bierze czyjeś szablony czy prosi kogoś

@UP Masz racje to nie są żarty

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

yyy ... 250Mln funtów ? zacznijmy od tego, że mowa tutaj o 250tys. USD ...

Ehhh ... przecież typek w CH*** leci

Nie ma na to żadnych dowodów, że łamiecie Prawa Autorskie, gdyby ten człowiek był taki okrutny, to przedstawiłby dokumenty, że ten szablon jest jego ... Zresztą popatrzcie ile jest serwisów, które sprzedają szablony ... To tak jak ja bym kupił z jakiegoś serwisu szablon, a Ty akurat kupiłbyś taki sam szablon, to wtedy ja bym musiał zapłacić karę za łamanie Praw Autorskich, czy Ty ?

Opublikowano

Miejmy nadzieje że wszyscy usuną tą stronkę i nikt nie bedzie musiał płacic

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Opublikowano

Stworzenie strony nie jest łatwe dlatego wszyscy wola zapłacić gościowi xxx

i ma stronę ale jakim kosztem ...

1313798626-U268549.gif

Opublikowano
Nie ma na to żadnych dowodów, że łamiecie Prawa Autorskie, gdyby ten człowiek był taki okrutny, to przedstawiłby dokumenty, że ten szablon jest jego ... Zresztą popatrzcie ile jest serwisów, które sprzedają szablony ... To tak jak ja bym kupił z jakiegoś serwisu szablon, a Ty akurat kupiłbyś taki sam szablon, to wtedy ja bym musiał zapłacić karę za łamanie Praw Autorskich, czy Ty ?

Zależy kto by kupił pierwszy ty czy ja

1313798626-U268549.gif

Opublikowano

Nie nie chce płacić nie jestem Bogaty więc usunołem stronke

Opublikowano

2x UP Chyba coś Ci się pomieszało ... Jednego szablonu mogą używać setki, a nawet tysiące osób, ponieważ gdy jedna osoba kupi szablon, to dalej jest możliwość nabycia tego samego szablonu w tym Serwisie ...

Opublikowano

Let me clear something:

The penalty for copyright infringement is website termination, which means your web hosting account will be suspended until you remove the material you illegally use.

Now if you resist, or avoid cooperation in the circumstances - you CAN get sued in court and pay a fine of $150,000 to $250,000 USD (these are thousands, not millions)

again, that is only if you do not comply with the copyright infringement complaints.

It is a bit hard to explain something when the people do not understand English very well.

More info: http://www.lib.purdue.edu/uco/CopyrightBasics/penalties.html

28whxkk.png
Opublikowano

Let me clear something:

The penalty for copyright infringement is website termination, which means your web hosting account will be suspended until you remove the material you illegally use.

Now if you resist, or avoid cooperation in the circumstances - you CAN get sued in court and pay a fine of $150,000 to $250,000 USD (these are thousands, not millions)

again, that is only if you do not comply with the copyright infringement complaints.

It is a bit hard to explain something when the people do not understand English very well.

More info: http://www.lib.purdue.edu/uco/CopyrightBasics/penalties.html

translate:

Niech mnie jasne, coś:

kary za naruszenie praw autorskich jest zakończenie stronie internetowej, co oznacza, hosting konto zostanie zawieszone do momentu usunięcia materiałów, które stosują nielegalne.

Teraz, jeśli opór, lub uniknięcia współpracy w tych okolicznościach - można dostać pozwany do sądu i zapłacić grzywnę w wysokości 150.000 dolarów do $ 250.000 USD (nie są to tysiące, miliony)

ponownie, to tylko wtedy, gdy nie są zgodne z zarzutów naruszenia praw autorskich.

To jest trochę trudne do wytłumaczenia coś, kiedy ludzie nie rozumieją angielski bardzo dobrze.

1313798626-U268549.gif

Opublikowano

BO SA TE SAME SKRYPTY!!!

Opublikowano

Również min. jak ten gostek na A twierdzi "Prawa Autorskie"

@up Mnie to nie wygląda na translator

1313798626-U268549.gif

Opublikowano

Pisałem z Aziz i to nie jest transolate

Opublikowano

Mówiłem nie wierzyłem w to na 100% nie Polak

Ok ja lece wbije jutro luknąć co się tu wykłuciło

Postów se nabijemy ^^ Nq

1313798626-U268549.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...