Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeprosiny!

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktos chyba napisal na 1/2/3 stronie ze mu mama mowila ze to legalne hahah stawianie priva tez? Taka jest prawda ze gdyby GF chcial to by wam narobil klopotow.

Typie GF nie jest właścicielem plików tylko Ymir ;o

Brak kreatywności.

Opublikowano

No to ładnie się porobiło hehehe ;D

Przy okazji gdzie zgłaszać takie priv serwery co stoją na dedyka i zarabiają na kradzionych plikach serwerowych ? Ma ktoś może dokładnie dane kontaktowe i jakiś wzór jak to zgłosić ?

238626.jpg]
Opublikowano

Masz tutaj eMail i namiary na siedzibe Ymir:

Centrum erotyczne. Sex shop

41-800 Zabrze, 3 Maja 14a

Kom.: 514 59 24 84

Branża: Sex shopy

Opublikowano

Typie GF nie jest właścicielem plików tylko Ymir ;o

Geniuszu bo ktos tak tutaj napisal? Przedstaw mi to na pismie albo daj link z wiarygodnego zrodla cwaniaczku....gf MUSIAL! wykupil pliki zeby postawic serwer i jezeli jest jedynym wydawca w europie to napewno nie posiada tylko licencji lecz jest ma jakis % udzialow w metinie albo cuś.Bo dlaczego sg nie moze "legalnie" dzialac w europie?Slyszales cos ale nie wiesz do konca wiec milcz.

edit. SOWA ZA ZLAMANIE PRAW AUTORSKICH GROZI OD 6 miesiecy do 5 LAT WIEC NIE OPOWIADAJ GLUPOT BO ZA LEWĄ WINDE ZAPLACISZ KILKA TYSI

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

On Was tylko straszy ... takie coś powinno być (być może jest) karalne.

Co do tematu to powiem tyle: Good Joke ^^

2xUP buhahaah, co Ty człowieku za bzdury wypisujesz myślisz że Game Forge korzysta z Plików Serwerowych Rain'a ? chyba coś Ci się pomieszało ^^

Opublikowano

Zaraz zaraz to znaczy że szablony tych wszystkich stronek są nielegalne?? i tak samo privy ?? tez sa nie legalne ?? bo zaczynam nie ogarniac

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Ale GF zrzekł się praw do tych plików serwerowych by rain i to dawno temu, ale w tym temacie nie mowa o legalności servera tylko strony, więc skończcie off top

Tia kto ci to powiedzial?

Wikipedia:

Serwery prywatne

Działają również nielegalne prywatne serwery (głównie w Chinach, Włoszech, Niemczech i Polsce[14]) na komputerach domowych lub serwerach dedykowanych. Zazwyczaj gra na nich jest łatwiejsza i dynamiczniejsza (np. doświadczenie przybywa szybciej, łatwiej zdobyć przedmioty).

heh i nie martw sie jezeli komus kaska pojdzie w dol to telefon do korei i blok privow. A najgorsze jest to ze nie ma plikow serwerowych by rain bo to nie on je zrobil tylko edytowal wiec gf nie mogl sie zrzec edycji plikow no omg....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@upx3 oświeciłeś mnie tera trochę ^^

1313798626-U268549.gif

Opublikowano

Zobaczcie datę rejestracji Aziza, 10:58 wczoraj (no bo już mamy 1:37)

Moim zdaniem to jeden wielki pic.

@Merkon

Ale nie możesz, więc ? ... ;*

Dziękuję i dobranoc =)

Opublikowano

Kurva!!! Mówie wam ze to jest nie legalne kopjowanie stronek!! Bez zgody Autora!!!

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Równie dobrze FuBu czy inni którzy są znani w Metinie mogę podać do sąd tych którzy je używają na privach... przecież prawa autorskie nie? To Fake i tyle.

Moja Kochana Strona

Gra Klondike

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Równie dobrze FuBu czy inni którzy są znani w Metinie mogę podać do sąd tych którzy je używają na privach... przecież prawa autorskie nie? To Fake i tyle.

Ogarniczone myslenie....to jest kradziez grafiki i strony...kodu pisanego przez dlugi okres czasu takich jak ty powinni odstrzelic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To chyba odpowiedzialny jest ten kto robi te strony nie

wykorzystuje jeden szablon

1313798626-U268549.gif

Opublikowano

Weźcie mnie nie osłabiajcie ...

Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

Macie tutaj cudowną stronkę od anonimowego użytkownika MPC Forum, którą sobie bezczelnie przywłaszczyłem i właśnie dostałem eMail że ukradłem Config strony i zostanę bankrutem, ponieważ kara za prawa autorskie wynosi 250,000,00 USD ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...