Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Mega Yangi Niedowiary To Już Jest Mega Przesada !

TESK^AN^IA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oco Ci chodzi. Kupujesz yangi wplacasz kase i 24 h od zaksiegowania daja ci w grze to nie jest trudne do zrozumienia. To jest firma taka jak kazda inna

wakow9.png
  • Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GF zarabia na wszystkie strony..... Co myśli cie że główni HeadAdmini nie sprzedają yangów pff.... Kto ich z tego sprawdzi czy coś.... To tak samo jak z politką wszędzie złodzieje

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

kupuje na gameci.com

wychodzi 11.87 $ za 1kkk

ja tam zamówiłem i mam yang

Na Syriuszu wychodzi 55.11 USD za 1kkk ;d a na tpl 43.59 USD ^.^ Zależy od serwera.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Idzcie sobie na Orionie lub na innym serwie na pustyni poszukajcie wokol duzej oazy na ch3 przewaznie sa po 5-10botow expi w grupie srednio po 50-55lvl takie samo widzialem v2 nawet 65lvle

UWAGAUWAGA Jeśli wparował ci na spot chiński farmbot to:

- zaproś go do pt

- skontaktuj się z firmą odpowiedzialną za bota i powiedz im, że ich chińczyk w dziale Metin2 się opierdala i zapuszcza boty

- wejdź na IRC i grzecznie zapytj, dlaczego na chacie nie ma farmbotow a w grze charatają ich setki?

@BTW Ciekawe jakich programów oni uzywaja, bo easyMetin to chyba im nie wystarcza ;d

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

UWAGAUWAGA Jeśli wparował ci na spot chiński farmbot to:

- zaproś go do pt

- skontaktuj się z firmą odpowiedzialną za bota i powiedz im, że ich chińczyk w dziale Metin2 się opierdala i zapuszcza boty

- wejdź na IRC i grzecznie zapytj, dlaczego na chacie nie ma farmbotow a w grze charatają ich setki?

@BTW Ciekawe jakich programów oni uzywaja, bo easyMetin to chyba im nie wystarcza ;d

Myśle ze mają swoje farmboty i nie jest to jakieś zbiorowisko dzieci neo, tylko są ogarnieci w tych tematach.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Zapewne wynajęli grono dobrych informatyków, którzy rozgryźli zarówno hs jak i inne trudności i zrobili piękny programik. No dobra koniec Offtopu.

www.metin2cc.com

Nie jest najlepszą stroną wg. mnie.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Wczoraj pisząc tamtego posta nie wiedziałem co mówię, no ale mi taniej i tak wychodzi na tpl...

Aha i jaki joke, mam onto bankowe h2o (BOS Bank) połączone z rodzicem, bo za 3 dni mam dopiero 17 urodziny. No i PayPal załozyłem na swoje imie i przelałem pieniądze i nie doszły dopiero później się zorientowałem co tam pisze ale oni coś zwrocie pieniedzy mowia a na koncie nichooya... wtf ?

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

@UP

Jak masz konto rodzica w banku to konto PayPal musisz założyć na imię rodzica ,który jest właścicielem konta.

Dziwne napisane ale może zrozumiesz :)

Opublikowano

Chodzi o to, że pod jednym id mam swoje konto i kont rodzica, i przelałem z konta rodzica (bo u mnie pustki ;d) na paypal a paypal jest na moje imie. Ale koniec offtopu po raz drugi, bo to nie na ten temat, napisałem już do nich "wtf?!"

i o, 100 post :P

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Bo chodzi o to że oni muszą to sprawdzić.

i jak masz na PayPal np. Jan Nowak

a na koncie bankowym np. Kamil Nowak

to się nie uda

Też tak miałem ,ale założyłem nowe konto. (do 3 dni roboczych mają zwrócić pieniądze :))

Opublikowano

Dzięki ^^ W sumie nawet dobrze ze przelałem tylko 40 zł a nie od razu rura 130 ;d Zobaczymy pozyjemy

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Dlatego ja właśnie nie wiem czy można bo ja z brata konta przelewam na moje w PayPal i ciekawe czy dojdą

a tak to zawsze najpierw na moje konto a potem z mojego na PayPal:P

a i polecam stronkę gameci.com

zakupiłem u nich 1kkk i za chwile yangi miałem

nie żebym coś reklamował ale miła obsługa rzetelna polecam

i jeszcze na dodatek tanio !

2401477507.png\
Opublikowano
To wszystko to zasługa Botków.

Zaczynają od 1 expiąc następnie do +80.

Gdy ja bociłam od 23 do 45 udało mi się zyskać 41kk...

A po patrzcie sobie ile u nich biega tych postaci po ~25,30 (40kk x 30 = 1200kk)

Więc z mojego założenia wychodzi że przez 2,3 tygodnie można zarobić ~1500kkkkk

@Dokladnie

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

@Dokladnie

Jak już mówiłem nie rozśmieszajcie mnie , jak tak to oni mają miliony tych ludzi bo miliony tych ludzi musi nawet w ciągu miesiąca uzbierać 1000000000000m yang i wbic 800x 80 lvl :) To jest poprostu niemożliwe....

P.S Jeżeli ktoś jeszcze raz napisze że to są boty itp będą lecieć minusy.

zloteslowa.png

Złote słowa :)add.png Dla niego :)

Zachowanie PostMakera na MPC :) (wkoncu mpc najlepsze forum w sieci)

zalmpc.png

Opublikowano

Ta .. to pewnie wolna robota przychodzisz do pani ,nie wiem jak to nazwać, sekretarki , mówisz dzień dobry chciał bym zarobić czy jest wolny komputer? daje nam np. karteczke z hasłem do komputera lub coś , nie wieże że ktoś będzie tam pracował przez całe życie (no napewno ci w wyższych stołków ) . a pracują 9-17 i boty na noc ..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Teraz się skapłeś że takie strony istnieją?

Te wasze teorie spisku dotyczące GF i tego że niby expią sobie postacie po czym je sprzedają są bardzo śmieszne.

Coś takiego mogło się dziać parę lat temu, gdy metin pl posiadał 1 serwer. Wtedy sprawy gm wyglądały inaczej, nie byli tak pilnowani, firma się rozwijała, nie będę was tym tutaj zanudzał.

Jeśli chodzi o dni dzisiejsze to możecie być pewni że GM są naprawdę solidnie pilnowani. Pogadajcie sobie z kimś z teamu na IRC na temat exp botów to te wasze żałosne teorie się skończą.

Te strony to nic innego jak masa ogarniętych ludzi, posiadających ciekawe boty :)

02758850976702993171.png
Opublikowano

OMG ludzie co wy gadacie za głupoty gold4fast.com to jest najtańsza stronka np. na metin2store.com kupienie na NW 10M = 2.80 euro a na gold4fast.com 10M kosztuje 1.8 i dostaniemy 5% z 10 milionów za free

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tutaj proszę o pomoc (nie związane z tym tematem):

http://www.mpcforum.pl/topic/267987-pytanieprzerobi-mi-ktos-logo/page__p__1844819#entry1844819

lub

KLIK

zloteslowa.png

Złote słowa :)add.png Dla niego :)

Zachowanie PostMakera na MPC :) (wkoncu mpc najlepsze forum w sieci)

zalmpc.png

Opublikowano

Według mnie najlepsza strona to

http://metinto.com/

Moim zdaniem tu sa najtansze yangi za 500kk wychodzi 30 zl

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...