Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Mega Yangi Niedowiary To Już Jest Mega Przesada !

TESK^AN^IA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jak się to odbywa... Jeśli oni robią konto to niema możliwości, że zmienimy pass... Myślcie ludzie trochę -.-

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

Ale jak się to odbywa... Jeśli oni robią konto to niema możliwości, że zmienimy pass... Myślcie ludzie trochę -.-

W trakcie odbywania się tego i tak passów nie masz, dostajesz je dopiero wtedy gdy wyexpią lvl który chciałeś.

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

Opublikowano

To czemu ma 2 posty? Sądzę że reklama ale to tylko moja opinia ;D

Bo jesteś porąbany czy ja jestem chinolem

P.S Chciiałbym mieć taką stronę :)

a ty jak sie nie znasz to nie mow lecą - :)

zloteslowa.png

Złote słowa :)add.png Dla niego :)

Zachowanie PostMakera na MPC :) (wkoncu mpc najlepsze forum w sieci)

zalmpc.png

Opublikowano

Watpie zeby ktokolwiek skorzystal z lvl upa do metina. Za 5 k zlotych kupicie sobie 86 + ze skilami P .

A tak szczerze to lvl upy ludzie kupuja do aiona i przewaznie wowa. yangi sobie kupie 2 kkk po nowym roku i zdam wam relacje :P

wakow9.png
Opublikowano

Zamówiłem wczoraj 1kkk zapłaciłem a dziś dostałem yang

bo wczoraj jak napisałem to u nich była godzian 4 rano i nie działały serwy czy coś

a dziś ok 11 dostałęm yang

Polecam

2401477507.png\
Opublikowano

Mają boty postawione z ponad 500, ale pewnie osoba co chce kupić postać 80 lvl to musi troszkę poczekać, bo jak tam pisze oni tworzą postać na zyczenie tylko jedno mnie zastanawia w ile dni wbiją 80 lvl ;D

matjes4.png

Opublikowano

You 12-30 17:07:16
So, hello
You 12-30 17:07:23
I want to ask about lvlup
You 12-30 17:07:31
Does it works?
You 12-30 17:10:38

Siman 12-30 17:11:04
ok
[Prompted] 12-30 17:16:06
Haven't received your messages for a long time, are you still beside your computer?
You 12-30 17:16:39
So? Are very busy?
You 12-30 17:16:44
Are you*
Siman 12-30 17:17:18
yes
You 12-30 17:19:13
So, I will wait, but I have question, why the leveluping is "No content now !" ?
[Prompted] 12-30 17:20:05
Thank you for your patience! I am typing for answering your question now, Please hold on a few seconds and don't leave.
You 12-30 17:20:24
ok 
[Prompted] 12-30 17:21:15
Thank you for your patience! I am typing for answering your question now, Please hold on a few seconds and don't leave.
[Prompted] 12-30 17:22:18
Haven't received your messages for a long time, are you still beside your computer?
[Prompted] 12-30 17:32:19
Haven't received your messages for a long time. Are you still beside your computer? The system ends this conversation up automatically if you have no further questions. Have a nice day! Bye for now.
You 12-30 17:37:54
system want to kick me, can I have an answer?
[Prompted] 12-30 17:38:45
Siman 12-30 17:40:24
can you tell me your order number?
You 12-30 17:41:37
I haven't, but I want to buy this option
You 12-30 17:41:48
And I want something before I buy lvl
You 12-30 17:42:37
How I can buy it? In this moment I can't buy, because  I see "No content now !"
[Prompted] 12-30 17:43:29
[Prompted] 12-30 17:45:26
You 12-30 17:48:44

[Prompted] 12-30 17:49:36

:P

Jeśli w englishu są błedy to nie zwracać uwagi -NIE piszę przez translator

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

ja swoja przygode z matekim skonczylem rok temu (wbilem 53 daggerem w tydzien i mi sie znudzilo.:D), jak wchodzily te exp boty, GM pisal na chacie ze to sa chinskie boty i kiedys je zbanuja one zaraz tworza nowe konta, to pomyslcie ile one wydropily kasy przez ten czas, niech na 1 kompie beda 3 boty, a z tego co widac jest to cala organizacja i to nie jest 1, 10 czy 100 komputerow. A te 80 lvl to oni na pewno juz maja wyexpione. przez rok non stop na tylu kompach to mozna na pewno wbic duzo tych 80lvl.

Jak dla mnie metin to strata czasu, ale oni zarabiaja na takich idiotach ktorzy kazda kase jaka dostana od mamusi ida wydac na IS czy yangi.:P

Najlepiej zarabia sie na glupocie innych.:)

Opublikowano

ja swoja przygode z matekim skonczylem rok temu (wbilem 53 daggerem w tydzien i mi sie znudzilo.:D), jak wchodzily te exp boty, GM pisal na chacie ze to sa chinskie boty i kiedys je zbanuja one zaraz tworza nowe konta, to pomyslcie ile one wydropily kasy przez ten czas, niech na 1 kompie beda 3 boty, a z tego co widac jest to cala organizacja i to nie jest 1, 10 czy 100 komputerow. A te 80 lvl to oni na pewno juz maja wyexpione. przez rok non stop na tylu kompach to mozna na pewno wbic duzo tych 80lvl.

Jak dla mnie metin to strata czasu, ale oni zarabiaja na takich idiotach ktorzy kazda kase jaka dostana od mamusi ida wydac na IS czy yangi.:P

Najlepiej zarabia sie na glupocie innych.:)

Bullshit - oni expią na twoim koncie twoją postać, muszą expić nawet od 1 lvl.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

ja w 5 dni wbilem na bocie 53 lvl. wiec jak dla mnie to jak najbardziej realne zeby wbic 80 w tyle.:

bez exp ringa wbijalem. na nowym serwie, eq+6:)

Opublikowano

Reasumując: wg mnie serwis tpl jest tańszy od serwisu metin2cc, czy mam racje?

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

https://www.thepowerlevel.com/Powerlevel.php

Porównaj datę złożenia zamówienia z lvlem aktualnym :)

Uaa, a patrz na to:

T101*****1946 2010-11-02 02:51 Lvl99 95% Leveling 2010-12-30 08:19 - Wbity lvl 99, nieźle co? :O I widzicie co oni potrafią :D

Btw... Status: leveling - co oni chcą zrobić na 99-cio lvlowej postaci? ^^

Aj... już wiem ^^ Bo to nie pokazuje wyników tylko z metina ale i z innych gier :P

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Ci ludzie siedza w biurach po 50 osob kazda przy kompie non stop i expia graja zarabiaja . Znaja sie na grze .... Jezu takie to trudne a boty to tylko ulamek ich zarobklu. Jak postawi on z 50 botow na jednym kompie i ogien ale one nie expia. Ludzie expia normalne konta wam . Ale jak mowilem to sie nie zdarza w metinie czesto. Nie piszcie od nich nie pierdolcie glupot na czatach bo szkody was i reputacji.

wakow9.png
Opublikowano

Uaa, a patrz na to:

T101*****1946 2010-11-02 02:51 Lvl99 95% Leveling 2010-12-30 08:19 - Wbity lvl 99, nieźle co? :O I widzicie co oni potrafią :D

Ja myślałem, że to metek korea czy jakiś co 120 np można wbić, ale po głębszym namysle to może być np. Tibia, bo zgłoszenie zaczyna się od T :P I nie jechac mnie ze w Tibii nie da sie wbic 100+ bo nie wiem, nie gram w "to" ew. w "tę grę".

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano
Ja myślałem, że to metek korea czy jakiś co 120 np można wbić, ale po głębszym namysle to może być np. Tibia, bo zgłoszenie zaczyna się od T :P I nie jechac mnie ze w Tibii nie da sie wbic 100+ bo nie wiem, nie gram w "to" ew. w "tę grę".

W tibii lvl jest nieskonczony <3

wakow9.png
Opublikowano

OMGosh!!!

BTW: Zamierzam zakupić co nieco na thepowerlevel na pewno nie zostanę dymnięty ;d?

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Jesli chcesz to kupuje czy cie ktos wyrucha nie wiem moze chinol =.-

Jesli zachowasz kroki bezpieczenstwa to sie nic nie stanie juz pisali jak kupic yangi z allegro.

wakow9.png
Opublikowano

Allegro a masowe chińskie pt w Metku to 2 różnorakie bajki ^.^

Wg. mnie nic złego nie może się stać, o ile zrozumie się co konsultant do ciebie napisze :)

zmarzniętego truchła

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...