Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie expic na 105lvl?

Bo na zombie to przesada z pd expa 0,01-0,02 z moba...

W chwili obecnej bonus expa wynosi 0%, poczekaj aż dadzą przynajmniej 150% to będzie lecieć po 25% za spota.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mozecie zrobic upload plikow odpowiadajacych za moby? bo jak jestem na mapie ze smokami z groty to cos mnie bije po 1-5dmg i nie wiem co

Opublikowano

mozecie zrobic upload plikow odpowiadajacych za moby? bo jak jestem na mapie ze smokami z groty to cos mnie bije po 1-5dmg i nie wiem co

To pobierz sobie Clienta, albo mooby z altantydy ?..

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

To mam kilka pytań :

1. Nie da sie juz wejsc do zombie land przez teleport koło wiezy demonów ?

2.Gdzie expic na 75 lvl ?

3.Jak szybko zarobic?

4.Jak sprawdzic za co i na ile dostałem bana ?

Klasa - Wojownik Body

LvL - 69 +

Server - 11 s Arkantes

Królestwo - Schinsoo

Gildia - TheGreanMile

Opublikowano

Próba wyłudzenia.

Zamknij zamki, gdy nadchodzi wampir!

Kochanie, ten taniec będzie naszym ostatnim.

Gdy robi się ciemno, nie uciekniesz przede mną.

Nadchodzi wampir - to wiesz na pewno!

Opublikowano

To pobierz sobie Clienta, albo mooby z altantydy ?..

moby z atlantydy mam, a clienta nie sciagne bo przy moim necie bedzie sie sciagal ze 3h a u mnie komp nie chodzi tak dlugo ;/ ale moze zalatwie sobie clienta

i pytanie mam moj kolega chce grac ma clienta ale nie moze sie polaczyc z serwerem bo dzis próbował moze wie ktos dlaczego?[connect helper mu nie dziala]

Opublikowano

Na elit 9 ogonów działa bon: silny przeciw zwierzętom !

A ten cwaniak z kodem niech szuka frajerów w bliższej rodzinie...

Opublikowano

moby z atlantydy mam, a clienta nie sciagne bo przy moim necie bedzie sie sciagal ze 3h a u mnie komp nie chodzi tak dlugo ;/ ale moze zalatwie sobie clienta

i pytanie mam moj kolega chce grac ma clienta ale nie moze sie polaczyc z serwerem bo dzis próbował moze wie ktos dlaczego?[connect helper mu nie dziala]

A ściągnoł patch`a ?? Niech ściągnie patcha z strony i zobaczy wtedy

Opublikowano

Zmniejszyli tzn?

O to chodzi ze nie ma 150% tylko 0 ta?

Dokładnie tak ;]

Na jaki lvl jest wachlarz Damonenfacher +9 ? Bo w grze pisze 80 a mam 87 i nie mogę go założyć ;/

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Mi działa..

ch1 też ci działa?

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ludzie ja tego konta nie sprzedaję/handluję nim tylko oddaje . Nie mówie , że jest " pro " , wiem , że jest żałosne i można w 1h zrobić lepsze . Tylko jak już wspomniałem , CO MNIE TO KU**A OBCHODZI .

ExtazyLady - co do ciebie nie mam pytań , gdyż zamiast spędzać czas ze swym " rzekomym chłopakiem " to obaj po 15 godzin dziennie napiepszacie w metina . Moim zdaniem jest to BULLSHIT a nie jakikolwiek związek , ale nie będe się zagłębiał w czyiś związek . A na dodatek stoisz tym ninją max level w mieście i szpanujesz zabijając na wolnym kolesi z 50 levelami i ich wyśmiewasz przy okazji utrudniając grę . Jeśli Cię to bawi to sądze że masz z 11/13 lat . Zaraz zaczniesz na mnie najeżdżać czym nie będe zdziwiony , a nawet lepiej . NIE PRZECZYTAM TEGO .

Czy do was ludzie nie dociera różnica pomiędzy :

"PATRZCIE MAM ZAJEBIASZCZE KONTO"

A :

"KOŃCZĘ GRĘ ODDAM KONTO"

Zresztą wali mnie to co napiszecie i tak konto już oddałem jakiemuś początkującemu , czy nie wali mnie to ja po prostu nie cche tracić czasu na grę która zaczyna być po prostu NUDNA .

Nie obrażając fanów no-life napiepszających 20H/D

Opublikowano

Powiedziałem , że się nie będę zagłębiać . I nie przeczytam tego gdyż mam dość . Więc z góry ... gratulacje dla kierowcy O . o

Możesz dalej nabijać sobie posty , na bezsensownym pouczaniu mnie choć mi to zwisa . POZDRO & POĆWICZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...