Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam to samo ale to nie jest error tylko info ze aplikacja jest zaktualizowana.Może mi ktoś w koncu napisać co mam zrobić żeby mogł sie połączyć i żeby nie pisało że mam złe chasło

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ale napewno nie jest zaktualizowana no bo caly czas wyskakuje ze zle haslo..

Sciagalem juz jakies nakladki z tej dyskusji, jakies rooty i tez nie idzie

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Jak wam piszę błąd przy ODPALANIU PATCHERA to jego treść jest mniej więcej taka "Aplikacja została źle zainicjowana" to na poprawne odpalenie patchera tylko NET Framework 3.5 pomaga, Pzdr.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Jest może jakis czat dot. celestiala dla polaków?

Kiedyś jak grałem o był a teraz to nie wiem.

Napewno ułatwiło by mi to kontakt.

Czy nikt nie ma tego problemu ze zlymi passami ; /?

Robie nawet nowe konta i to samo :<

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

niemiecki kolega mi powiedział że 400% ma być tak jak w weekendy. No ale w święta powinno przebywać się z rodziną a nie grać w gry, takie jest moje zdanie.

do6qfp.jpg

Uczeń
Opublikowano

Cześć !

Dam surę 215 lvl bez eq oraz ninje 121 lvl z pro eq na celestial-world za jakieś konto 90+ na EliteMT2 .

Proszę o przeniesienie do innego działu .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Cześć mam pytanie odnośnie elite szkat. Lepiej je otwierać i sprzedać to co wypadło czy lepiej sprzedać je normalnie

do6qfp.jpg

Opublikowano

Siema mam pytanko ;p Czy ktoś może mi podać linka do tematu w którym ktoś pisał jak zmienić się w bossa na celestial-world ;] Ten co tak szybko ubijał bossy co był z nim bug ;]

42985152343480391846.jpg
Uczeń
Opublikowano

Cześć !

Dam surę 215 lvl bez eq oraz ninje 121 lvl z pro eq na celestial-world za jakieś konto 90+ na EliteMT2 .

Proszę o przeniesienie do innego działu .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Cześć mam pytanie odnośnie elite szkat. Lepiej je otwierać i sprzedać to co wypadło czy lepiej sprzedać je normalnie

najpierw napisz, że sellasz - jak nikt nie kupuje to otwieraj i sellaj drop.

lepiej drop, bo jak ktoś liczy na golden muschel - a mu wypadną zwykłe małże, to się wkurwia.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

mam pytanie czemu jak jestem na mapce od 170 to pokazują mi sie takie znaki zapytania i wyłącza sie metek ?? dzieje sie tak na modzie i na cliencie :/ prosze o szybką odp

Wycisz muzykę.

Nowy PATCH.

Zostanie wprowadzona:

- Nowa biżuteria (robiona z tej na 115lvl)

- 4x Nowe tarcze

- Nowy hełm

- Wielkanoc...

Opublikowano

ja mam inny problem, mój kolega opowiadał że jak pisał z Dekiel co groził mu banem za moda był na mapce z elit.bossami a ja na modzie sie tam wybrałem i all czarne, teraz taksamo

żal Dekla bo każdy sobie wybiera drogę jaką chcfe przejśc a ja wybieram moda a nie że Dekiel będzie mi tu kazanie opowiadać że za to ban i już będą mnie za to banować itp. MÓJ INTERES!!

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Co leci z jaj ?????????

Eimery, Nimm2, Keksy, Himmelblaue, Gelbe, Todes perlen, Mixery, Smiley, Cola.

[wszystkie ulepszacze]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...