Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ujdzie a ile tak srednio cisniesz skillem?

70k na 107lvl w slabiej broni

w dt 4 pietro tam metka niema ;./

/sygna poza mpc

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WIe ktos o co chodzi taki komunikat mi wyskakuje gdy spatchowalem klienta i odpalam metina :

\metin2client.bin\ konnte nicht gefunden werden. starten sie den patchvorgang erneut , um das problem zu beheben.

WIe ktos co mozna zrobic z tym????

Opublikowano

ja słabo w porównaniu do was bo mam sure 115 i eq najlepsze jakie moge tylko bony mam w inteligencje i tyle bo wiecej misie nie chce, wale tylko po 40k

jakie bony dac zeby walić ze skilla najczesciej spotykanej klasie ? w JINNO gram

gram SURA WP

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Koledzy co zrobić jak nie widzę ile zadaję obrażeń w grze na mapce z bossami ;/ I nie mam też paska z HP więc nawet nie wiem czy mu co kol wiek uchodzi ;/ Pomoże ktoś ? Ktoś wie może jak to naprawić ? I na cliencie i na modzie nie widzę ;/

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Ej skąd masz tyle inta ???

Ja mam 525 i ostrze na P daje 2.1k ataku

W 6/7 bonie wchodzi inteligencja, chociaż ja wolę wyabsować się i zrobić ew. 25% silny na, a reszta to abs.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

mam problem.

nie moge pisać na czacie , wylogowywać się , zmieniać postaci , wstawać , zmieniać tryb gry na wolny

o co w tym chodzi?

Opublikowano

mam problem.

nie moge pisać na czacie , wylogowywać się , zmieniać postaci , wstawać , zmieniać tryb gry na wolny

o co w tym chodzi?

Podawałem wcześniej, ale łap:

Uwaga, jeśli komuś nie działa - schodzenie z konia, zrespienie się itp. to pobierzcie ten plik:

http://www.megaupload.com/?d=8A3DQVT6

Był on podawany przez ExtazyLady na 240 stronie, pozdr!

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Stworzył ktoś może spis questów, dopiero zacząłem grać i jestem zielony, nie wiem gdzie expić, zarabiać, nawet questów nie ogarniam.

Opublikowano

Elo pomozecie bo nie wiem co sie dzieje z Celestial wypakowywuje celestial potem patcha wrzucam zpatchuje sie do konica odpalam celestial i pisze metin2client.bin co mam zrobic help

Opublikowano

Elo pomozecie bo nie wiem co sie dzieje z Celestial wypakowywuje celestial potem patcha wrzucam zpatchuje sie do konica odpalam celestial i pisze metin2client.bin co mam zrobic help

ja Ci napisze co masz zrobić:

przeczytać wcześniejsze posty

do6qfp.jpg

Opublikowano

DT jest odbugowane?

'nie.

luz tylko ze jak klikam spiel starten to znika to okno i nic wiecej sie nie pojawia i co mi poradzicie

Drugi post na 262 stronie...

Uwaga, jeśli komuś nie działa - schodzenie z konia, zrespienie się itp. to pobierzcie ten plik:

http://www.megaupload.com/?d=8A3DQVT6

Był on podawany przez ExtazyLady na 240 stronie, pozdr!

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Dobrze , ale ja sie pytam jak mieć taki abs nie koniecznie taki jak ona ma może być np taki jak ma 214 lvl czy jakiś tam inny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...