Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

23.12.2010 - Oficjalny Start !

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mamy Ci współczuć bo nie potrafisz dotrzymać słowa i uważasz użytkowników na idiotów.? pozdro.

Ty stracisz moda, straszne, a kto nam odda czas stracony na oczekiwaniu od 9 rano.?

Opublikowano

Weźcie się uspokójcie i bądźcie mili dla nich oni się starają dla nas postawić serwer a wy co tylko marudzicie i wyzywacie ich

Opublikowano

Ja ten czas oczekiwania dobrze spędziłem a, że Phoenix uważa nas za idiotów nie sądze...

eveye.gif - RoBuS Jinno Body - 0lvl (Narazie:P)

Nicki na serwerach:

UraHara

RoBuS

Robo2155

Quyen

Znasz mnie i będziesz grał na Evenye Pisz:))

Opublikowano

Mieliśmy drobne problemy z plikami serwerowymi, już z wszystkim się uporaliśmy i pracujemy na pełnych obrotach. Najmocniej wszystkich przepraszam, ze swojej strony, również kokosza. Serwer wystartuje jeszcze dziś, aczkolwiek o godzinie 20:00. O wszystkim zostaniecie poinformowani na forum. Clienta wrzucimy w odpowiednim temacie.

Opublikowano

Mieliśmy drobne problemy z plikami serwerowymi, już z wszystkim się uporaliśmy i pracujemy na pełnych obrotach. Najmocniej wszystkich przepraszam, ze swojej strony, również kokosza. Serwer wystartuje jeszcze dziś, aczkolwiek o godzinie 20:00. O wszystkim zostaniecie poinformowani na forum. Clienta wrzucimy w odpowiednim temacie.

Opublikowano

Nawet patchera dobrego nie dali ; ) Daliście jakiegoś gdzie są serwery Polskiego globala.. Co gorsze start miał być o godzinie 12 w czwartek mamy teraz czwartek godzina 13 zaraz, a serwera nie widać...

http://img824.imageshack.us/img824/2681/omgl.gif

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Wiedziałam ! poczekamy do 20 będzie możliwość pobierania clienta o 16?

PL

78-off

57-off

Gram na privach najczęściej pod nickiem-FiDi

Zbieram +

Opublikowano

Problemy.. wiecznie ta sama śpiewka - może przyznajcie się że się nie chciało wstać, czy coś innego ? ludzie przez was do szkoły wczoraj nie poszli w nadziei, że serwer zostanie otworzony, że poexpią - bo serwer dużo oferuje. Jak wyszło ? oszukaliście graczy,wkurzacie ludzi na każdym kroku informacjami o przedłużaniu startu - jednym słowem wychodzi na to, że nie jesteście słowni, oraz mam wątpliwości czy ten serwer będzie odpowiednio funkcjonował - oczywiście pierw musi zostać otworzony. Za takie postępowanie ludzie powinni się do was wypiąć tyłkami i totalnie olać, jak i również admini powinni odebrać wam prawa moderatorów.

Ktoś kto posiada rangę Moderatora czy Administratora na takim forum jak MPC musi świecić przykładem, a nie lać na wypowiedziane słowo. Ciekawe czy też tak nieodpowiedzialnie podchodzicie do spraw w realu.

To tyle ode mnie.

Opublikowano

Skoro nie ma clienta to zamiast płakać jak małe dzieci z podstawówki zagrajcie w coś innego albo wyjdźcie na dwór gimbusy.

metin2.pl s3 71 lvl bm off

Opublikowano

Mi się to właśnie podoba, jest wszystko dobrze poukładane, na pl nie chce mi się grać - więc szukam trudniejszego, sporo oferującego priva - exp jest ok, bo można bardzo długo pograć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...