Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

23.12.2010 - Oficjalny Start !

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzi o to, że nie widzimy świata poza metinem, ale o to, że (mówię konkretnie o sobie) chcę wszystko mieć dopięte na ostatni guzik:

Rano mam fajny transfer, pobrałbym clienta, na 12 mam zajęcia na politechnice z matmy (Boziu ratuj ^.^), więc kiedy wrócę, mogę się odprężyć i pograć. A tak będę dopiero musiał ściągać clienta, i to będzie masakryczna strata czasu.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i Cool.

Godzina 9.40, klienta nie ma, zaraz ktoś będzie jakiś Film we wsi ściągał, będę miał limity i Papa serwerze...

Tak to jest jak się coś obiecuję a nie dotrzymuje słowa...

Jeszcze nikt nic nie pisze tylko nas olewacie ...

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

No to pozdro.. Może jeśli piszecie, że klient 4 godz. przed otwarciem serwera to może dotrzymujcie słowa? Ja osobiście mam szybkiego w miarę neta, więc dam sobie radę, ale inni niezbyt.. I serwer kiedy otworzycie? Chyba na Boże Narodzenie. -,-

spongebob1.png

Opublikowano

każdy mówi, że serwer pro, na pewno zagram etc.

a jak serwer zostanie otwarty, to nieliczni zostaną, bo poco grać na drugim globalu?

a ten serwer kiedyś padnie.

po drugie matematyka Wam się kłania. 12 - 4 = 8, a która jest? Za 5minut dziesiąta.

klient jak nie ma, tak nie ma.

no i tyle ode mnie.

Jaki team taka sama gra będzie.

22618.gif34662o.png

26506.gif22437.gif

29397jn9.gif18505.png

W tą samą mańkę, co zwykle chuj Wam wszystkim w pizde!

Nie obchodzi mnie, czy dasz mi plus, czy minus.

Mam na to totalna wyjebkę.

Opublikowano

jak wstawia klienta i wiekszos bedzie pobierala z megaupload to gratuluje darmowym uzytkownikomszybkiego transferu...

a tak odolnie to wczoraj usnac nie mogle poszlem spac o 4 na ranem (!) mysle wstane o 9.00 i pobiore pozniej poczekaj na on i troche lipa ale czakalismy tyle to poczekamy jeszcze troche

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Wstaw

add.png:D

Opublikowano

nie ruszy nigdy i tyle, napiszcie to odrazu, ile można czekać, przekładanie z dnia na dzień nawet clienta nie potraficie upnąc

Opublikowano

Ludzie! chwile wam zaszkodzi poczekać? Mamy cały dzien. czasami jest ciezko jest cos dorobic zeby bylo dobrze. zarwali pewnie noc a wy sie na nich tak pchacie

lol kokosz przeglada

Odróżniaj się od innych na MPC !

Wrzuć ten obrazek do sygnaturki:

userbarwb.png

Link do obrazka:

http://uploadonline.pl/images/userbarwb.png

Opublikowano

@ Up

Po co? Oni jak widać nie zwracają uwagi na użytkowników!

Ciężko im napisać poświęcając max 5-10min na napisanie kilku informacji o stanie, serwera i klienta.

Kilkukrotne przekładanie startu, a teraz niedotrzymywanie słowa i wielkie opóźnienia.

1292102632u115053.png

Opublikowano

Własnie Joaquin ale nie pisz, że jutro on albo coś takiego...

eveye.gif - RoBuS Jinno Body - 0lvl (Narazie:P)

Nicki na serwerach:

UraHara

RoBuS

Robo2155

Quyen

Znasz mnie i będziesz grał na Evenye Pisz:))

Opublikowano

a za ile można sie spodziewac patcha? Ja zbytnio nie panikowałem o tym że clijenta nie ma i woglę grałem sobie przez ten czas na innych i czekałem

Opublikowano

Zapraszam na 195.42.112.210:27016 (CS 1.6) to sobie pogramy :PP

moj steam: arQx

mam nadzieje ze nie bedzie to brane pod reklame a jesli bedzie to prosze o usuniecie ;d

:)
Opublikowano

ile razy było już zmieniane kiedy serwer wystartuje!?

zamiast zapowiadać serwer powinniście dokończyć na ostatni guzik i pozniej zapowiadać serwer!

moim zdaniem 0 szacunku dla graczy : /

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Opublikowano

Assassin nie umiesz czekać to sie nie udzielaj.

Nie podoba ci sie to nie graj...

eveye.gif - RoBuS Jinno Body - 0lvl (Narazie:P)

Nicki na serwerach:

UraHara

RoBuS

Robo2155

Quyen

Znasz mnie i będziesz grał na Evenye Pisz:))

Opublikowano

ja nie mówie że serwer słaby? bardzo mi sie podoba.

tylko po co zapowiadać jak sie nie jest pewnym dnia startu?

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Opublikowano

Powiem wam jedno - ja dostałem info że jak serwer nie wystartuje dzisiaj to trace moderatora i podobnie azprime. Ryzykuje moderatora dla serwera. Bądźcie wyrozumiali. Nie chcieliśmy takiego bajzlu. Poniosę swoje konsekwencje za to.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

jak dla mnie to ten serwer bedzie jak Longju99. wielki szum wielkie halo kieszenie napchaja kasa od n3o a potem bedzie kiszka i jak padnie cos to beda mieli gdzies...

A tak na marginesie wszystko maja na 100% zrobione a jak juz to problemy dotycza IS za kase pewnie jeszcze sobie nr nie uruchomili wiec pier... poczekajcie az bedzie IS bo przeciez muszamiec $$$$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...