Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

23.12.2010 - Oficjalny Start !

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja gram dla frajdy, dla dt z gildią, dla kumpli i dla rozrywki...top jest po to zebys byl ropoznawalny ale moga cie rowniez znac za to ze jestes sympatyczny wiec topka okej mi wystarczt top 50 zeby nie lamic ;p

sygn.png

Opublikowano

Pliki od raina o ile pamietam sa legalne, bo on sam to udostepnil. Jest tylko kwestia klienta gry - chyba ze ktos zrobi wlasnego, od zera, ktory by sie laczyl z wlasnym serwerem.

Zbieram + i - :)

Nie dojedziesz do konca ;>.

Dalej, dalej ^^

Jeszcze sie nie znudziles?

Naprawde wkurzajacy z ciebie koles.

Pewnie czekasz na niespodzianke ;).

Jeszcze troche...

Kolejna minuta z zycia innych ludzi <evil>.

Opublikowano

Nawet najlepszym zdarza się Fake. Nie wziąłeś tego pod uwagę?. Przytoczę sobie program Discavery - "Sekundy Grozy" gdzie dość często mówią "Czterokrotny mistrz świata..." albo podobne, i gdy to powiedzą zdarza się "wypadek"...

sygnanu.jpg

Opublikowano

Pliki raina to chyba przystosowane do freebsd pliki LongjuYT2 które kiedyś udostępnili, ale stronka pare dni później padła i tylko kilku polaków je pobrało, a on reupnął

@topic

Pobiegam troche po dworze i się położę, zobaczymy czy doczekam jutra.

@edit

Nie wychodzi :< Trudno jedynie budzik ustawić..

@edit2

Jednak zasnąłem i się obudziłem dokładnie przed ósmą ^ ^

Szkoda, że nie ma jeszcze clienta.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać...

Zanim pójdę spać to kupę czasu... i do tego jeszcze jutro muszę wstać, włączyć ściąganie klienta i czekać z niecierpliwością.

DAMY RADE! Mam nadzieje że warto czekać, bo zapowiada się wszystko świetnie.

Tylko boję się o tłok na psach :/

1292102632u115053.png

Opublikowano

Moze nie doczytalem niektorych tematow ,ale nasuwa mi sie pytanie byc moze nie w tym temacie powinno byc ,ale napisze tutaj. Czy beda 4ch?

4uc581.jpg

Opublikowano

wiedze że niektórzy bardzo podnieceni tym startem serwera....

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

sobie tylko święta popsujecie przez ten serwer

ja wolę jutro trochę naszykować do świąt, a w piątek wspólnie z rodziną spędzić te dni

Dla mnie to ważniejsze od spędzania światecznego czasu przed kompem

Opublikowano

to czekamy do jutra... ; ]

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Server nie bedzie dzis odpalony ^^ wkocnu azprime miał urodziny tak ? to wiadomo z czym to sie równa :]

Zbieram +

Na serverach pod Nickiem: Psychopata/ZrobmyMelanz

Gnoje pierdolone usuneli mi avka -.- " a mialem takie zajebiste cyce :(

Opublikowano

Azprime miał urodziny? Oj, to chyba pili ;pp

80384400986636967106.png

Nick: Zabrzan

Profesja: Wojownik Body

Królestwo: Jinno

Lvl: 1+

49009084743332978664.png

9adc2b66942ff0dfra1pq2c.gif

Opublikowano

Nie wiem co o tym myśleć czy to fejk czy niee.... Miał być dzisiaj o LoL ... Znając te przedłużenia to jutro też nie będzie ... Po.1 Nie wiemy czy to nie jest Fejk ... A .. Po .2 jestem Ciekawy jaką bajkę jutro wymyślicie , że Sayunem ma jutro urodziny.. Szczerze powiedźiawszy to jest żałosne ... Bo czekamy kilka dni bo są opóźnienia lecz nie jesteśmy pewni najlepiej niech się Admin <dedyka> wypowie i będzie wszystko Git ...

Zajmuje się edytowaniem serwera od strony plików serwerowych aż po stronkę www.

Opublikowano

jak juz ustalacie jakis termin i sie niejako zobowiazujecie,to wypadalo by dotrzymac,mnieczeka sciaganie w granicach 4h wiec teraz byb ylo idealnie zaczac a tu znow bedzie lipa, bo kolo spi, a sie zobowiazal wrzucic go o8.

Opublikowano

specjalnie wstałem , bo mam wolnego neta i chciałem pobrać go od 8 do tej 12 bo pisaliście że 4h przed premiera... Ale widać wy nie dotrzymujecie słowa

huheuhee. ;}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...