Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

23.12.2010 - Oficjalny Start !

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzikus kogo to obchodzi ze maja nety z epoki sredniowiecza? 6mb neta rox ;p

6mb kox. Co Ci z 6mb skoro bedzie 500+ osob sciagalo na raz i bedzie Ci max leciec po 100kb/s ;x sam mam 6mb i wiem jak to jest ... raz sciaga 1.7mb/s a raz 30kb/s ;x

JE.... NEO-KIDÓW !!!!

www.stop-neo.yoyo.pl

STOP NEO-KIDOM !!!!!!!!!!!!

1053821995.png

http://streemo.pl/Portal/630052,Utwor,GBK_GBK___Skill.html

Opublikowano

Ludzie.. zrozumncie.. ludzie też mają swoje życie prywatne i nie siedzą 24/7 by tylko modyfikować server.. mogą także występować różne błędy i dodają oni może różne poprawki..

Zbieram +

Na serverach pod Nickiem: Psychopata/ZrobmyMelanz

Gnoje pierdolone usuneli mi avka -.- " a mialem takie zajebiste cyce :(

Opublikowano

No i to mi się podoba.

Dajcie Torrenty, a dla tych co nie mają na nich konta będą mogli ściągnąć z Megaupload, albo hotfile.

PS. Możecie jeszcze dać na RapidShare, tam też leci z dobrą prędkością.

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

pisał że 4 h przed otwarciem już 3 h zostały i dalej Client-a nie ma

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Serwer wyruszy jutro o godz. 12.00 ;] Obserwuj dokładnie temat ;]

Zbieram +

Opublikowano

Pisał też, że client bd dostępny 4 godziny przed otwarciem, a otwarcie jest jutro (23.12) o 12, więc nie może być dzisiaj skoro otwarcie jest jutro. OMG!

the quieter you become, the more you are able to hear

Opublikowano

A chciałbyś żeby wyszedł w poniedziałek co 5 minut były resy i zwiechy, co dziennie pare nakładek i, i tak by wyszło że w czwartek był by koniec problemów...Lepiej poczekać a to że mają opóźnienie nie oznacza że ten serwer to dno.

sygnanu.jpg

Opublikowano

Jak ktoś jest No-Lifem to już jego sprawa. Podejmując się pracy nad serwerem o którym jest od samego początku głośno zobowiązuje do czegoś? Do bycia parę dni/tygodni no-lifem. Gdyby nie no-lify nie było by komputerów i tv HD i innych bajerów/gier na kompa... Zastanów się co Ty mówisz, a obrażasz sporą część tego forum (11-14lat)<- niestety się tam nie załapałem

sygnanu.jpg

Opublikowano

Hehehe , ja sie nikomu nie liże... btw fajny nick .. ;] więc skoro masz neta 25mb/s to powinienes miec dobry transfer niezaleznie od hostingu ;**

Zbieram +

Opublikowano

Hotlife jest do dupy i co z tego że koleś ma 25mb/s jak hosting ustala limit download na np. 120kb/s a więcej to już konta Premium. Najlepszym hostingiem jest Megaupload bo jak urwie neta to można wznowić pobieranie od ostatniego momentu ( no i fajna prędkość )

sygnanu.jpg

Opublikowano

9 download to dupa bo mnie wdomu nie bedzie ale trudno.

Mam nadzieje ze na serwie bedzie grafika taka jak na PLu

wakow9.png
Opublikowano

A teraz już można podziękować razem z innymi userami, ale kumatymi za serwerek, mimo wyrzeczen i cięzkiej pracy nad cleintem, strona, navicatem itp.

Dziękujemy ;D

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

Opublikowano

Nie jest legalny jak każdy priv, a jakby był to myśle, że to by bardzo dużo kosztowało setki tysiecy, jak nie więcej ;]

Buahahahahahaha o lol ahahahha gorszej głupoty w życiu nie słyszałem!! hahaha no nie moge..

Jak by nie był legalny wgl nie ma czegoś takiego każdy chce to sobie zakłada.. a wgl on jest wykupiony stąd nazwa "Dedyk" nie wiem dokładnie ile kosztuje ale myślę że do 2000tysięcy jeśli więcej czy mnej to sr ale nie zakładałem dedyka i nie wiem za bardzo. ale nie setki tysięcy^^ jak nie wiem czy 10000 nasze pl serwy kosztują..

graphic.png

Opublikowano

Buahahahahahaha o lol ahahahha gorszej głupoty w życiu nie słyszałem!! hahaha no nie moge..

Jak by nie był legalny wgl nie ma czegoś takiego każdy chce to sobie zakłada.. a wgl on jest wykupiony stąd nazwa "Dedyk" nie wiem dokładnie ile kosztuje ale myślę że do 2000tysięcy jeśli więcej czy mnej to sr ale nie zakładałem dedyka i nie wiem za bardzo. ale nie setki tysięcy^^ jak nie wiem czy 10000 nasze pl serwy kosztują..

Czytaj ze zrozumieniem, podałem tylko cenę ile by kosztowało z legalizowanie plików serwerowych (nawet nie wiem czy się da), a te setki tysięcy to mój domysł.

Chyba oczywiste, że żaden dedyk nie kosztuje 100 000zl + , o to mi nie chodziło...

Opublikowano

ciekawa lektura:)

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...